TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
503
20.7.23 19:06

Holky já se musím pochlubit, dneska jsem tu četla vaše příspěvky o tom, jak cítíte pohyby, jak se vrtěj apod. A já už jsem byla trošku nervózní, že porad nic necítím, přece jen v sobotu začínám 21 tt, nebo možná cítím, ale nepoznám. Tak dneska jsem si lehla, manžel šel na zahradu a vytáhla jsem si šaty a koukala na břicho a najednou vidím takovej jeden kop, říkám to se mi asi zdálo a hned na to druhej, tak volám na manžela, on přišel a malej ještě jednou kopnul, tak mi manžel dosvědčil, že nejsem blázen 😂 a tak jsem mu říkala a já pořád říkám, že nic necítím tak my řekl, že taky někdy na chvíli musím zavřít pusu, abych o něm věděla 😂 😂 😂 tak jsem zase happy jak dva grepy a jsem ráda, že se konečně ozval 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
20.7.23 19:17

@TerkaS98 No ja jsem na tom stejne, ale muj hrich jsou sirupy ( voda samotnatezka do zaludku) Birel ( opet uleva na zaludek) zmrzlina ( opet uleva na zaludek) kdyz me nehoni vlci hlady jim hezky…kdyz me honi, tak to jablko nezachrani….zrovna dneska kdyz jsem na startu nejvetsiho pribirani se chystam zbavit tehle hrichu….kdyz zaludek dovoli….tehotenstvi me onaucilo kavu, zvejkacky ( obe me lasky) ani sladke nemusim, ale jak bylo psano misto sladidel cukr….no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
20.7.23 19:29

Snažím se jíst dost ovoce i zeleniny a často maso kolikrát cítím jak mi chybí. Sladké si dám občas. Zmrzlinu nepočítám. :lol: Ujíždím na Bum bo nam no. Děláme si legraci, že si to malé myslí, že je vietnamec. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.7.23 19:31

@TerkaS98 já držela přísnou dietu před otehotněním takže takže si užívám ze mužu všechno 😃jím normálně, snažím se jist hodne zeleniny a ovoce ale jim i dost sladké, masné a tak 😃 na pití spis vodu ale kupuju si jednou týdne Colu, dám si birely ochucene a naopak piju kávu tak 2-3× týdně kvůli bolesti hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
20.7.23 19:33

Holky, užívejte si ty dobroty i za mě. Co mi zjistili cukrovku, nemůžu jíst a pít v podstatě nic z toho co jsem měla ráda :( samozřejmě, že to pro mimča nějak zvládnu, ale tak moc mi to chybí :,( třeba taková ta ovocná točená zmrzka, nestihla jsem ani jednu a už si letos žádnou nedám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
20.7.23 19:40

Ja prave nejvic hresim na tech sladkych pitich 🙈 a jak pise @Lucciang delaji mi dobre na zaludek, vodu nemuzu vubec, mam hned pocit na zvraceni🤢 a je pravda ze jsem si uvedomila, ze kdyz jsem marodila rok s uzkosti a nemohla do sebe dostat zadne jidlo, tak jsem pila jen nutridrinky a prave tyhle limci 😃 asi je to nejaka moje obrana na telesne zmeny😃 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
20.7.23 19:45

@TerkaS98
Já se snažím jist přiměřeně, ovoce, zeleninu, maso. Sladké jsem nejedla moc ani před těhotenstvím, piju čistou vodu a neslazenej čaj, nepiju kafe. Občas si dám malý pivo nebo něco nezdravyho. S první dcerou jsem první tři měsíce jedla v podstatě jen McDonald a pila Fantu, protože že všeho jiného jsem blila. A dcera je snad v pořádku a zdravá, takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
20.7.23 19:57

Já jsem se na začátku těhotenství snažila jíst zdravě, i jsem měla vyloženě chutě na zdravé věci. Ale v tom druhém trimestru jsem se nějak rozprasila a je na čase, abych to stopla. Hlavně mám pocit, že je to spíš psychický, než že bych vyloženě měla chuť na nezdravé věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
20.7.23 20:02

@TerkaS98 Já jím úplně všechno a v ničem se neomezuju. Tatarák a tak jsem nikdy nejedla, tak to neřeším, ale jeden grilovaný hermelín v létě jsem si nemohla odpustit a zrovna ho teď jím😂 četla jsem, že všeho s mírou. Dokud to není každý den a velké množství, tak to nevadí 😅 moje mamka taky jedla všechno a jsem zdravá dospělá žena 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
20.7.23 20:16

Holky je až zvláštní jak spousta těhotných uvidí na mcdonaldu 😂 já jsem na něm taky přežívala první trimestr.. hlavně hranolky a nugetky 😁 teď si občas taky dam, ale snažím se jist vyvážené jídlo a hodně ovoce 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
20.7.23 20:16

Dekuju holky za Vase poznatky, asi se zacnu malinko krotit 😃 🥵 ale jsem na tom stejne jako @klaudi587, rikam si ze proste vseho s mirou, ale zase nic neprehanet 🤭 😁

Jinak holky jsem Vam uplne zapomnela rict, ze uz dneska mam jedny dobre vysledky🥳 mam snizenou funkci stitne zlazy, a od zacatku tehu jsem chodila kazdy dva tydny na kontrolni odbery. Ted jsem byla na poslednich, a laborky mam v poradku, od zacatku tehu se mi nic nehlo.. tak se mi ulevilo, mam uzivat stejne leky az do porodu, a po porodu naklusat na kontrolni odbery, to se ale bude uz kontrolovat jen me zdravi, a miminko bude venku, tak budu klidnejsi 😍 🙏🏻 aneb hormonum zdar😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
20.7.23 20:45

@ruzulka Prosimte a co to obnasi ….nejaka napsana dieta, seznam potravin….popis nam to at vime…..ze bych se id toho odpichla, vazim dost a ted zbytecne pribirat nechci, tak chci pokrotit i cukry ( staci ty v ovoci). Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
20.7.23 20:45

@TerkaS98 stravu som nezmenila. Vysadila som alkohol. Občas si dam malé pivo a napijem sa Coly alebo si dam kofolu ale nie je to každý den. Tataraka nemám rada a hermelin tiez nemusím.. ale já teda nemám rada Mekáč ale KFC bramburky quirito 🙈

Příspěvek upraven 20.07.23 v 20:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
20.7.23 20:47

To fakt nechápu co na tom mekáči vidíte. :lol: Za mě zlatá bageterie tam se člověk i nají. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
20.7.23 20:49

Ahoj holky, dneska jsem byla navštívit švagrovou v nemocnici tak posílám na poveselenou foto s malou kočičkou 😍 ❤️ zítra mam kontrolu a už se uplně těšim a doufam že mi poví co čekáme! 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí