TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2755
20.7.23 10:07

@ruzulka já vím, proto jsem šla na ty kontrolní testy. Od Dr. Mám doporučení + internet. Ale říkala, že na diabetologii to zatím není. Uvidíme za 7 týdnů. Věřím moji doktorce, že kdyby bylo něco špatně, pošle mě znovu.
Vůbec se neomlouvej 😘.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
20.7.23 10:16

@Kulich6 no slečna by možná pomáhala, ale já mám syna. A ten už předem říká, že se zavře do pokoje a žádné mimino ho nezajímá. :lol:
Já právě na každou kontrolu u Apolináře jezdila s ním. A když nám nevyšel loni první screening tak bych se bez něj asi nedostala ani domů jak jsem byla v háji. Teď semnou sice pojede švagrová, ale to je něco úplně jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
20.7.23 10:22

@penalda aha 😂 😂, no tak možná o to je to ještě horší 😂. Žádné mimino ho nezajímá 😂.
To se nedivím 🥺. Ale teď všechno dobře dopadne! 🍀 Půjde s Tebou i „dovnitř“ švagrová? 🤩
Se mnou pojede moje máma a přemýšlím zda ji mám vzít dovnitř. Jeden den mám, že jasně a pak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
20.7.23 10:46

@Kulich6 no nejdřív mi to přišlo v pohodě aby tam se mnou šla, ale teď si říkám, že je blbý aby věděla pohlaví dřív než manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
20.7.23 10:55

Holky, myslete na me, hned jedu k zubari. Mam planovanou preventivni prohlidku.. mam z toho desnej strach :( horsi, ze jsem nebyla na preventivce rok. Bud byla nemocna zubarka, nebo ja, nbo me nepustili z prace a pak jsem byla na zacatku tehotenstvi a nejaka navsteva zubare nepripadala pri nevolnostech v uvahu.. takze se bojim, co tam zubarka najde. A co mi rikal tatka, ktery k ni taky chodi, tak dava anestezii i kdyz jen vrta. A ja zas nechci, aby ohrozila mimco. No nevim, jsem z toho cela spatna. Ale chci mit zuby v poradku.
a jeste k tomu mam zitra narozky.. 26..
to mi nemohli dat na vybranou jiny termin? To jsem si teda nadelila darek v podobe navstevy u zubare😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
20.7.23 11:01

@ms97 moc držím palce a injekce je menší zlo pro miminko než stres! Budeš mít zoubky v pořádku!!! 🍀 🍀 🍀 A zítra si na oslavu dáš něco dobrého!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
20.7.23 11:04

@ms97 A bolí tě něco? Čistíš si pravidelně zuby i mezizubní prostory? Jestli můžeš odpovědět „Ne, jo, jo“, tak se nemáš čeho bát. Určitě to nebude nic hrozného, maximálně minikaz. Já byla na preventivce víc jak po roce a všechno bylo ok. Tak držím palce, aby bylo i u tebe. A nezapomeň říct, že jsi těhotná, ať ti nedělá rentgen. A těhotenskou průkazku máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
20.7.23 11:06

@ms97 Neboj se, pokud tam nebude vylozene neco horet, tak ti nic v tehotenstvi se zuby delat nebudou❤️ mne zubarka jen zkontrolovala, ze tam mam dva kazy, ale nejsou akutni. Takze si mam zavolat az po porodu za vrtani🙏🏻 kazdopadne drzim palce, at mas vse v poradku😘 a jinak vrtani bez injekce si uz vubec nedovedu predstavit😁 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
20.7.23 11:14

Holky, diky za povzbuzeni
Jo, zitra mam mini oslavu s kamaradkou, co je bezdetna a jedna ma 3 mesicni mimco ted. Tak jsem pekla piskotovy rolady; jednu s ovocem a obalenou v kokosu a druhou orechovou.
Zuby me neboli, zuby u mezizubni prostory si cistim, ale tolik krve, co furt plivu. Ted taky pri cisteni :( jojo, reknu, ze jsem tehotna, ze beru Anopyrin a i moje alergie na penicilin musim zminit. A prukazku mam, necham si dat razitko.
Noo ja mam prave jeden zub rozpadly. A pravdepodobne mam u nej vacek, takze se toho desim, aby sel vubec zachranit a nemuselo se opakovat trhani. Mam od malicka spatne zuby a at delam, co delam, proste se mi kazi. Jsem zvedava, co doktorka vymysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
20.7.23 11:26

@ms97 držím pěsti ať je u zubaře vše ok. :hug:
A zítra všechno nejlepší 🥳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
20.7.23 11:28

@ms97 to mi povídej o té krvi 🥺. Bych mohla každé ráno darovat krev z umyvadla a pak ze smrkání 🙄.
Já byla u zubáka v 6tt (malý kaz na moudráku,) a jdu teď koncem října. Tak snad mi zoubky vydrží až po porodu na údržbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
20.7.23 11:30

@Mishell498 díky teď na to koukám je tam nějaký přepočet na Kč? Dala jsem Českou republiku a stejně to po mě chce poštovné 65 Pln ikdyž jsem v tom za 800pln. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
20.7.23 11:33

Holky já mám viditelné pohyby mimča už pat dni. Takže je to opravdu velmi individuální a nestresujte se proč vy ještě nic necítíte. Já už mám kopanečky i natočené.. Škoda že sem nejde poslat video ❤️
Jinak @ms97 držím palečky k zubari ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
20.7.23 11:34

@penalda moc dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.7.23 12:00

@penalda Nene platila jsem normálně v pln 😊 dopravu mají do ČR bohužel zpoplatněnou vždycky i za větší nákup, ale furt si říkal ze ty 3 stovky jsou furt výhodnější při těch cenách než tady

@ms97 Jinak já byla u zubaře minuly týden, opravovala mi cely zub, normálně dala injekci, prý to v těhotenství nevadí protože je to lokální a k mimcu se to nedostane 😊 já jsem ráda ze mi ho zpravila, protože říkala, ze se to muže pozdějším tehotestvim zhoršit a bolest zubu v posledních týdnech nebo šestinedělí s novorozencem úplně nechceš 😃 takže to bude v pohodě určitě a ničeho se neboj 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí