TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1321
19.7.23 11:19

Tady sleva na weledu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
19.7.23 14:10

@Kulich6 já taky už se na naší/našeho prďolky nemůžu dočkat! 😍 manžel mi včera řekl že nechce vědět pohlaví, takže v pátek až mi to doktor řekne tak musim schovávat všechno co nakoupim v barvě 😂 manžel chce kočárek i pokojík neutrální takže to že koupí a oblečení a doplňky nechá na mě a to budu někde schovávat do porodu 😂 a chystat do skříněk a nebude doma 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
19.7.23 14:14

@Zuzca.K no upřímně nevěřím, že to dlouho vydrží když to budeš vědět ty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
19.7.23 14:22

@Zuzca.K no myslím, že to nevydrží a nebo ty se nevědomky přeřekneš 🤗. Ono je to těžké potom neříkat miminku pohlavím 😁.

Ale MY to vědět jako chceme jooo? 😂 My jsme zvědavý 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
19.7.23 14:26

@penalda ty jo tak to já věřim, že to on vydrží, já se spíš bojim, že to já nevydržim 😂 😂
@Kulich6 No právě já si myslim že se prořeknu 😂 nebo prostě vymyslim prozatimní přezdívku a budu mimču tak řikat 😂 ale spíš že mu nebudu moc ukázat a pochlubit se co krásnýho a úžasnýho jsem nakoupila 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
19.7.23 14:40

@Zuzca.K já bych to nevydržela 😂 😂 😂. Ani nevíte jak bych to nejradši oznámila celému světu 😂. Kort když bych věděla co to je a doma musela mlčet 😂. Máš jedinou výhodu můžeš si zvolit jméno pro to co to bude, třeba když chlapeček, tak že volis jméno pro kluka a manžel pro holku 😂 😂.
A myslím, že ty hormony budou narůstat 😁.
Budeš borkyně jestli to vydržíš a budeš říkat třeba škvrně 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
19.7.23 14:54

@Zuzca.K
Ty jsi odvážná 😂 🙈 já teda musím chodit ukázat vždycky všechno co koupím protože mám z toho strašnou radost 😂 a to já nakupuju v neutrálních barvách a nic v modré zatím nemám 😂

Jinak mě teda přišel včera balíček a dneska jsme si vyzvedli kočárek a autosedacku tak mám z toho strašnou radost a říkám si, ze už jsme v polovině, tak snad už to uteče 💙 🙈 strašně se na maleho těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
19.7.23 15:01

@Kulich6 @Mishell498 No jenže on má taky právo na nějaké přání, on se chce nechat překvapit tak bych mu to chtěla nechat 😊
I když vim, že to bude fakt tězký a okolí bude hodně naléhat. Ale je to jeho přání a já bych mu to za všechnu jeho trpělivost a to že se mnou absolvoval všechno kolem testů, zkoumání a umělých oplodnění a vždycky pozitivně. Tak moc doufam, že to dam 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
19.7.23 15:04

@Zuzca.K to já věřím ❤️ samozřejmě budu držet palce ať to vydrziš a partner má krásné překvapení u porodu ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
19.7.23 15:13

@Zuzca.K taky moc držím palce!!! Ale nám to v pátek koukej napsat, my mu to neřekneme, bude to mezi náma 😂 💜 💙

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
19.7.23 15:17

@Mishell498 u porodu ne až po porodu, se mnou jde jeho teta, ona nemá žádné děti a přála by si u toho být a manžel je slabá povaha, nemůže vidět krev dělá se mu špatně a omdlívá 😂
@Kulich6 Nebojte písnu, abych se mohla chlubit co jsem nakoupila 😂 pan doktor na 1. Scr. řikal že na 60% kluk, ale nesázim na to, stejně mam prostě pocity na holku tak uvidíme 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
19.7.23 15:37

Holky kdyby chtěl někdo objednávat plenky kolorky tak mam slevový kód Leto23 sleva 23% a platí jen dnes 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
19.7.23 15:42

@Zuzca.K hlavně ať je vše v pořádku 🤩. Vem si moji fotku s „piňdíkem“, že je to kluk, že holky to nemají a bum za 2 hodiny z krve 99,9% holka 😂.
Budu držet palce! 💙 💜

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
19.7.23 15:46

Holky jinak nás čeká v sobotu poslední velkolepá oslava, kde už se to dozví opravdu všichni z rodiny, i té vzdálenější… Jen švagrová, už přes 2 roky se snaží o dítě, má i radši zmraženo, furt po doktorech a… Vidím jak ji mrzí, že jim se to nepovedlo 🥺. Trápí to i mě, protože když se dozvěděla, že čekáme holčičku, brečela.. chápu ty emoce.
Takže mám takové dilema, strašně se chci se všema radovat a co si budeme povídat, bude to téma dne, ale… Je mi tak líto vůči ní 😪.
Jak to mám zkloubit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
19.7.23 16:01

@Mishell498 Krásný ☺️ ta zavinovačka vlevo je taky sleepee? V tehle barvě jsem ji neviděla, zatím pokukuju po šedé :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí