TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4855
19.7.23 16:08

@Kulich6 neřeš to. Jako určitě bych jí o tom sama nevykládala celý večer, ale když to budeš schválně zamlouvat a házet u toho lítostivé pohledy tak to pro ní bude mnohem horší. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
19.7.23 16:21

@Kulich6
A ona ví, že přijdete a budete to oznamovat? Pokud ano, tak jí musí být jasný, že je to hlavní téma a kdyby chtěla, může příjezd odříct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
19.7.23 16:54

bolest břicha

Zažíváte teď někdo bolest břicha? Od pátku jsem měla mírnou bolest na pravé straně vedle pupíku + sem tam píchání v podbříšku. V pondělí jsem ale šla raději na kontrolu a miminko je v pořádku i výsledky krve ok, zkontrolovala i čípek = všechno tam prostě roste a natahuje se, tak mám odpočívat. Včera to bylo lepší a dnes zase zhoršení, bolí to chvílemi i na dotek :( nechci plašit, všude píšou o roztahování dělohy. Ta bolest není nonstop ale štve mě, že neznám příčinu. K tomu ještě nechutenství už pár dnů :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
19.7.23 17:38

@TerkaTA ví, už právě na jedné oslavě kvůli tomu nebyla. Ale tohle je setkání u tchýně, tak tam bude jako dcera. Ale jak říká @penalda, asi litostivy pohledy budou horší. Jen po 7 letech snažení to je hlavní téma všude. Ale vím, že když jsem viděla holku s kočárkem bylo mi to líto a tohle je prostě rodina. Nechci ji dělat smutek, ale budu teď doufat, že se „nakazí“ a vyjde jim to 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
19.7.23 17:40

@Charlie98 mě pobolivá celý den, ne jako pořád, ale občas, třeba 10× určitě denně se ozve a nejvíc mě píchá v pravo pod pupíkem. Ale jak říkáš, prý to bude „pobolívat“ až do porodu, tak to tak beru. Ale nevím jak máš velkou bolest 🥺.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
19.7.23 18:55

@Charlie98
Mně doktor říkal, že bolesti, pokud nejsou ochromujici, tak jsou běžné…Mně taky pořád někde pichne atd., ale je to tím, jak se vše roztahuje 🙂Prý po porodu bude lépe 😀
Ale není to příjemné, ani pro mě, takže asi rozumím, taky se bojím, ale myslím, zebto bude asi normální 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
19.7.23 19:52

@Charlie98 také to mám. Boletivost hlavně na levé straně která se mě drží od začátku těhotenství.. občas nemohu ani vzedniu levou nohu víc nahoru aby mě to nebolelo.. ale prý mám citlivější dělohu no.. proto jsem radši na neschopence a ani nevíte jak si ten klid doma užívám ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
19.7.23 20:51

@Charlie98
Taky mě poslední dobou pobolívá a táhne bříško. V práci jsem měla problém, když jsem vstávala ze židle, vždycky mě tak zatáhlo, až jsem to vydychavala v předklonu. Ale teď před chvílí malá kopla (jsem 17 tt, tak cítím pohyby jen výjimečně a zlehka, nic pravidelneho), tak vím, že je vše ok. S první dcerou to taky tak bylo, že tělo pracovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
19.7.23 21:20

Děkuji všem za zprávy, trochu mě to uklidnilo. Naštěstí mám zítra EKG u obvoďačky, tak to s ní ještě zkonzultuji. Jsem 20. týden a pohyby zatím necítím, občas jemné bublání. Tak mi chybí i takové to uklidňující kopnutí zevnitř, tak snad brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
19.7.23 22:47

@Charlie98
Jj, jsou to vazy které se natahují. Občas mě taky dost bolí. Není to žádná sranda když se břicho musí za tak krátkou dobu tak moc zvětšit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
19.7.23 23:28

Holky tak my za sebou mame prvni vecer plny kopancu, ktere jsou i viditelne na pohled, a poprve ho citil i manzel (zatim to vzdy chudak prosvihl) 😍 20+5tt
Doted to bylo jen takove vlneni a bublani. Honzik asi vedel, ze jsem nervozni z patecni kontroly, tak mi to chce trochu zpříjemnit 😁 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.7.23 00:07

@culinka123 Dekujii ☺️ Nene je to značka yosoy 😃 já teda objednavala z polského e-shopu protože jsem zjistila, že sleepee je tam o dost levnější 😃(je to polská značka) třeba ten fusak do autosedačky, který na českém e-shopu stojí 2199,– tak v Polsku je za necelých 1300 korun v normální ceně 😃 žádná sleva 😃 takže jsem si našla nějaký polský e-shop co posílá do ČR a za 4 dny byl balíček tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
20.7.23 06:15

@TerkaS98 myslím na Tebe každý den, že se Ti to blíží 🍀. Ale dobře to dopadne a uvidíš Honzíka 💙 :dance:.
Budeme na Tebe myslet.
Vidíš už kopance na pohled? 😱 To už může být i vidět? 😊 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
20.7.23 07:57

@TerkaTA Děkuju za radu s těma stopkama. Vyzkoušela jsem, a to „moje místečko“ mělo nějakých 80 😃. Tak jsem hledala dál a přesně uprostřed jsem to našla, už jsem teda nestopovala, ale na první poslech bylo jasné, že je to ono, rychlost úplně jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
20.7.23 07:57

@Kulich6 Moc dekuju❤️ 🙏🏻 uz aby to bylo za nami, ale tesim se az ho uvidim😍 😍

Jojo, taky me to prekvapilo, ale muselo to byt ono (druha moznost je, ze se mi snazily utect z tela streva 😁), ale kdyz jsem dala ruku pryc a jenom brisko pozorovala tak se opravdu zretelne vlnilo😍 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí