TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2755
21.7.23 09:54

@Makkina7 tak to jsi byla fakt nedočkavá 😂. Mě je jedno kdy přijde na svět, ale já jsem rozhodlá, že prostě letos nechci dělat salát a řízky a to okolo 😂.

Budu držet palce a budeme čekat 🤩 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
21.7.23 09:55

Ahoj holky, tak máme za sebou 2.screening. Všechno je v pořádku, ale jsem z toho taková rozpačitá. Paní doktorka se s tím moc neštvala… jakože zkontrolovala všechno, u všeho řekla, že je to v pořádku, ale na konci nám dala jen papír a nashle. Nijak to neshrnula. V papíru mám napsanou akorát váhu (340g), ale délku ne. Naštěstí aspoň pohlaví viděla a napsala nám ho do obálky, takže příští pátek máme party. :dance: A fotka… no posuďte samy, kvalita na prd a budeme mít asi gymnastu, když si dává nohy za hlavu. 🙈 Takže na jednu stranu jsem ráda, že je vše v pořádku, na druhou stranu zážitek celkem žádný. V úterý jdu do poradny, tak to řeknu svojí doktorce a budu chtít asi ultrazvuk a ať ho změří, jestli to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
21.7.23 10:01

@tess2294 hlavně, že je vše v pořádku!!! 💚 Fotka je krásná 🤩. Jak se tam choulí 😊.
Tak příští pátek 🎉 🎉. Tak jsem zvědavá, pošleš taky obrázek konfet? Mlhy? Dortu? 🤩 A my si podle toho typneme 😂.
Krásné zprávy na krásný víkend 🤗.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
21.7.23 10:15

@Kulich6 moc děkuju 😘 fotku pošlu, budeme mít asi černý balónek s konfetama 😊 🎉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
21.7.23 10:20

Já posílám pozdravy z Řecka i s prckem :srdce: kupodivu ty vedra tady jsou snesitelnější jak u nás :palec:

edit admin: na žádost smazána fotografie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
21.7.23 10:28

@culinka123 jeee, ty jo, to je hustá fotka 😂. První dovolená s mimiskem 🤩. Užívej, relaxuj, nic nedělej 🤩.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
21.7.23 10:30

@tess2294 Gratuluju :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
21.7.23 10:34

@Makkina7 a ostatni……neprijde Vam zvlastni kolik z nas tady ma narozeniny ve stejnem obdobi co mame TP? Je nas fakt dost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
21.7.23 10:41

@tess2294 no dej vedet s konfetou a z rozpaku z druheho src…no stress….ja to vcera mela stejne…a jak uz se celej nevejde na ultrazvuk, tak to byl takovej rozkouskovanej kostlivecek, prvni scr byl mnohem vetsi zazitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
21.7.23 10:44

@culinka123 Tak tohle je mazec, ja fakt proti tobe zadny bricho nemam… uzijte si dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
21.7.23 10:49

Pohyby !!!

Tak holky, dneska poprve!!! ( a je to teda zvlastni) toho kluka naseho citim….protoze ted lezim a tukam tady smerem k vam na telefonu…….jako romanticky to neni, mam pocit jako by se ve me otacel kapr, nicmene poprve pocit, ze se ve me neco hybe….je teda husty….je to holky super divny :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
21.7.23 10:52

@tess2294 Mne v Profeme na druhem screeningu rekli, že už se miminko neměri, protože od urciteho týdne už nejde přesně zmerit a udava se vaha. Takže mě taky řekli jen kolik má gramu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
21.7.23 11:06

@marcela628 děkuji :hug: zeptám se ještě svojí doktorky, jak to teda je. Jako o nic asi nejde, ale chtěla bych vědět, jak velké 👶🏼 už je 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
21.7.23 11:07

@Lucciang otáčí se kapr 😂 😂 😂. Já včera mazala bříško a měla pocit, že se hnulo, no pak jsem si vzpomněla, že jsem měla mexické fazole a tak vím, proč se hýblo 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
21.7.23 11:24

Ahoj holky hlásim se z kontroly, uplně KO vyšel nám Dawn 1:240 ve čtvrtek na genetiku do Čb, ale dle dvou ultrazvuků (a ten dnešní bral teda hodně poctivě) tam žádné anomálie nejsou. Očička i pusinka symetrická. Teď jsem v práci a fakt se bojím ☹️
Ani jsem si na fotku nevzdechla. Ale nožičky za hlavou a rukama nepřestalo hýbat…
A jinak teda mám potvrzeného chlapečka téměř 100% pindík i šourek byly vidět dost zřetelně ❤️ ❤️ holky držte palce aby to dopadlo 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí