Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kulich6
Jé tak to jsem nepočítala, jen z těhotenské kalkulačky vím dny do termínu porodu.
Ale já jsem termínem na Silvestra, takže oproti vám jsem hodně pozadu. ![]()
@TerkaS98 Jinak moc moc gratuluju je to obr! 😊 taky se mi posunul termín porodu na 24.12. 😍 takže Vánoce ❤️
@TerkaTA jee, to já zase nevím kolik dní mi zbývá do porodu 😁.
@TerkaS98 tyjo to je primo smršť krásných zpráv v jednom příspěvku
Jsem za tebe moc ráda! A je skvělé že se ještě můžeš vrátit do práce
Hlavně že je malej zdráv a v pohodě a je teda asi opravdu větší
Náš prďola má 370g ![]()
@Zuzca.K mrzí mě, že si procházíš takovou nejistotou, ale věřím, že všechno bude v pořádku a vrzy budeš vědět dobré výsledky ![]()
Moc dekuju holcicky, jste zlaté❤️, jsem fakt stastna jak blecha 😍 ❤️
@Zuzca.K Presne tak, uvidis, ze bude vse dobre 🙏🏻 💕 miminko te jen ted trochu potrapi, ze jim nezapada do tabulky, ale jinak bude uplne v poradku❤️
@Kulich6 Pro mene orientovane posilam foto s popiskem, co jsem musela delat pro tchana, ten videl dinosaura😂 😂 😂 😂
@TerkaS98 to si děláš srandu? To je obřík, já myslela, že tam na té fotce je celý, tak jsem to nedokázala identifikovat 😂 😂 😂. Nenapadlo mě, že to je jen hlavička 👶 💙.
No teď už to vidím jasně 🤩 💙.
@penalda ma ruku v pesticce, to to na mem umeleckem dile nejde poznat, jo? 😂 😂 😂
@Zuzca.K buď v klidu. Chápu, že to není lehký, ale klučina bude v pohodě.
taky nám vyšel špatně 1.screening a taktně mi bylo naznačeno, že jsem stará
(je mi 34) a proto je to zkreslené. Nechala jsem si udělat znovu screening a pak bylo vše ok. Genetická konzultace byla dle mého k ničemu - rodiče, jejich sourozenci, jejich rodiče, sourozenci, jejich děti, jestli nemají nějakou vadu nebo závažnou nemoc, jestli žijí nebo ne. U vás to určitě taky dopadne dobře ![]()
Já se dneska dohodla se sefovou a po mateřské nastupuju na 1/2 úvazek zpátky do práce. Na rodičovskou dovolenou nenastoupim, jen si požádám o příspěvek. Takže zase další položka z mých „starostí“ odskrtnuta
@Rosiga my máme oba s manželem párovou genetiku absolvovanou, vyšli nám pravděpodobnost postižení dítěte méně než 3%. Prý budou odebírat krev a dělat utz a podle toho určí jistotu na 99%.