Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Norae asi záleží na síle kopu. jen jednu ránu jsem cítila na dotek a to bylo vše. ty bubliny jsou takové divné a hlavně jen večer v posteli, když jsem v klidu, tak mi přijdou i hlasité ![]()
@Norae @Blanch89 ahoj holky, já s těma pohybama fut nic… občas mě to nekde vevnitř pobolívá a to je všecko
![]()
@laurela ani obcasne podivne bubliny? Ja mam jen toto a vecer ale neni to pravidlem a max 4 a to je vse. Kopance prijdou
kamaradka je v nejakem 31 ci uz 33tt a nekdy by byla rada kdyby je nemela ![]()
Holky nechcete nektera vitaminy mamavit za 300kc vzala jsem jen tak 8tabl. takze je prodam o dost levneji mi nesedly
bohuzel
Nevim blinkam ale nevim urco zda toho primo zvracim totiz od 6tt. a ted jsem skoro 21tt. A zvracim obcas furt
@Baby1987 ja po nich zvracim taky, zkus je brat po kouskach nebo rozpusrit ve vode, a nebrat nalacno
@Baby1987 @Norae přesně tak, hlavně ne na lačno!
Co se mě týče, je to jen masírování těhotných, aby pro své dítě udělaly maximum. Já jako lékárník beru jen omega 3 a jím pestrou stravu. To myslím bohatě stačí.
@Blanch89 jo, to se ti hezky rekne, jim pestrou stravu
ale ja do 4. mesice blila jak cyp, jedine co jsem udrzela byly hambace z mekace, takze o pestre strave sem si mohla nechat jen zdat ![]()
@Norae no to máš pravdu
. já nejít k doktorce tak do teď nepoznám, že jsem těhotná ![]()
Holky já jím femibion a nic mi po tom není…já bliju z cerstve zeleniny…
![]()
@Norae píše:
@hartiepa no ja asi nepujdu, mam k tomu dost duvodu, ale stejne se zeptam, jake jsi mela projevy atd?
Zadne. Cukrovka je metabolicka porucha, pri ktere se klidne muze stat, ze jeden den je vse v poradku a druhy den nejsou ozvy. Navic cukrovka muze zpusobovat velke komplikace pro dite po porodu. O tom je materstvi. Uprednostnis sebe nebo dite?
@Blanch89 píše:
@hartiepa jak si poznala u prvního pohyby? Mě tam začalo trochu bublat, ale tak jinak, ale jeden kopanec větší už byl a pak jenom ty bublinky… tak nevím.
@Norae tak to gratuluju k vhlapečkovi
To bude nejspis ono
Zpocatku se to jako bublani jevi.
@Blanch89 ja taky citim jen takove bublinky podivne.. vcera se me doktor ptal, jestli uz citim pohyby, ja rekla ze necim, jestli je to ono. A pak behem utz mi doktor rika, tak ted zrovna maly kope o 106, tak muzete porovnat, tohle jsou ty pohyby.. a ja teda necitila vubec nic