TP srpen/září 2017

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
592
31.12.16 14:34

Ještě teda dodám, že to bylo po sexu. Koukám na net, to se prý stává. Ještě chvíli počkám a kdyztak vyrazím, děkuju za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
31.12.16 14:37

@Charlotteee jo po sexu je to castejsi tak ted treba tyden vynechte ja tohle mela u prvniho tehotenstvi ze po sexu jsem spinila tak jsem mela zakaz

Příspěvek upraven 31.12.16 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
31.12.16 16:16

@myfairlady takhle to mam ja ten vlevo je delany 27. A ten druhy dneska a zadnej velkej rozdil tam neni :/ ale digitalni mi ukazal jasne + a 1-2tydny coz sedi otehotnela jsem asi 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
31.12.16 18:01

Tak nakonec jsme jela a zatím to vypadá že není nic vidět nikde a hcg je 355,říkali že si mě tam můžou nechat nebo mám prijit v pondělí. Nejsem z toho moc moudrá teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
31.12.16 18:10

@Charlotteee a na jaky tyden ti to vychazi? Me zbylo spoustu ovulačních testu tak jsem zkusila udelat ten a tam je dalnice jednoznacna :D určo bude všechno v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.12.16 18:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.12.16 19:04

Holky me nějak nejdou vkládat příspěvky, když někoho zminim:( Ale dekuju za uklidneni ohledně testů a charlotteee moc držím palce, verim, že je vse ok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
31.12.16 21:12

Zdravim vsechny, sice jsem vas dnes nedocetla(zitra napravim), takze gratuluju nove prichozim a do noveho roku preju vsem at je vse v pohode,, tehotenstvi utece jako voda a mame deticky v poradku u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
1.1.17 18:47

@Charlotteee psala si, ze poslední ms 22.11. To už by něco mělo být vidět. Ale záleží na kvalitě ultrazvuku. Určitě buď v klidu a příští kontrola snad mimi objeví. Hlavně klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
1.1.17 18:48

@Charlotteee drzim zítra palce a dej vědět :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
1.1.17 19:00

@Pindulina85 já mám hrozně dlouhý cykly, kolem 35 dnů třeba, tak není možný že by bylo ještě malý? já se v téhle věcech moc nevyznám.
Mě děsí hlavně další možnost nějaké operace, jen na to myslím a je mi z toho blbě, příšerně se bojím že budu muset zas kvůli něčemu pod kudlu. Mám příšernej strach z narkozy, že to budu cítit ale nebudu moc nic dělat a říct.

Jakého jste měli silvestra? Rok 2017 nam přinese něco fakt úžasného :) ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
1.1.17 19:02

@Charlotteee a kdy byla ovulace priblizne nevis? Urco bude vsechno v pohode.

Holky ja ted lezima je mi blbe nemam anintak ranni nevilnosti jako vecerni :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.1.17 19:09

@Charlotteee

Urcite to může byt mladší. Taky mám dlouhe cykly a pokaždé jinak, takže mám stopro mladší tehu než by se počítalo od posl MS. A ještě spinis? Neboj, zadna operace nebude:) A kdyby náhodou jo, tak se urcite neboj, že bys něco cítila. Dnešní medicína už je trochu jinde:)
Moc držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
1.1.17 19:22

@myfairlady jj,pořád, trochu víc než včera.. Ale doktor říkal že asi budu spinit, kdyby to začalo být spíš jak menstruace, nebo mě něco bolelo tak mám přijet hned.

@Andy00 netuším, podle ms kalendáře měla být kolem 13. Ale to jsem si delelala ovulační testy a nic.
Držím palec ať je Ti lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
1.1.17 20:22

@Charlotteee tak vidíš, pokud mas dlouhé cykly, tak vydrž. Kdy jsi měla pozitivní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí