Poradna duly
Jana Čurdová
@Dysis1 tak to ber třeba podle toho, kdy ti ho tam soupli 😁 😁 😁 😁
Tak já jsem našla přímo kalkulačku. Napíše se tam normální věk a měsíc početí. A ono to přepočítá. A umělého je věk početí, věk a mesic, kdy byly vajíčka oplodněny.
http://www.superko.com/…ho-kalendare
Mě vychází kluk
s tou sodou to taky zkusím
@TER2312 držím pěsti a těším se na fotkuuuu!!! ![]()
Příspěvek upraven 11.08.20 v 20:25
Holky já už si nahmatavam těhotenské bříško konecnee
dneska jsem se mazala a najednou už tvrdo
šla jsem do sprchy s tím že si nahreju břicho teplou vodou, protože dneska mám bolesti ale to je zvětšování dělohy samozřejmě
máte už taky někdo?
jinak kilo dole paráda
nějak se líp hubne v těhotenství než v normálu
ale je to tím že jim častěji a malé porce dřív jsem to neuměla
naladovala večer a hotovo
![]()
@Janivajan Já bych to brala podle toho, kdy proběhlo oplodnění.. ![]()
@petra432 Tak to bude kluk
tak jsem zvědavá, co na nás za měsíc vykoukne
jestli to nebude taaak velký, aby to bylo vidět jasně už v pátek ![]()
@Dysis1 Já mám teda už pěknej pupek..
Ale u předchozích mi taky začalo břicho růst brzo.. V 7tt už jsem po jídle musela povolit gatě.. ![]()
@Dysis1 Já mám teda už pěknej pupek..
Ale u předchozích mi taky začalo břicho růst brzo.. V 7tt už jsem po jídle musela povolit gatě.. ![]()
@Janivajan Pak si řekneme, komu to vyšlo podle jaké metody.. ![]()
@petra432 Jj. Já podle obou, když beru početí (oplodnění) tak kluk ![]()
Mam skvely tip!! Dnes mi prisel tehotensky polstar - nechapu jak jsem bez nej mohla zit
mam dojem ze s tim se uz nikdy nerozloucim jak je bozi ![]()
@Ali000 taky jsem o n přemýšlela. Ale prý stejně poslouží kojící. Tak ten půjčím od sestřenky a vyzkouším ![]()
Mě vychází v době oplodnění (zavedení)holčička a v době kdy vyrobili embryo tak chlapeček
Tak zas nic no, ale tak snad se Mudra na screeningu nemýlila a bude to opravdu holčička
Jinak všem co jsou v nejbližší době na kontrolu nebo screening přeju hodně moc štěstí a těším se na fotečky
Joo a dneska jsem si koupila Angelsound a slyšela jsem tu moji lásku a celý večer se usmívám jak měsíček
![]()