Poradna duly
Jana Čurdová
@Oneilka jdu se nalejt… 🤣 🤣 🤣 No neprecetla jsem si to až když jsem se vrátila z WC?🙈
Když já nevím kdy jsem ho počala…je to na přelomu května června asi 🤣 🤣 🤣takže pokud květen holka, pokud červen kluk..
😁 😁 😁 😁
Tak holky…já to udělala blbě…prej nejdřív soda a pak to nalít… Jo a když šumí tak kluk, když nesumi tak holka… Tak možná to @Oneilka fakt bude holka… 😁
@Oneilka já jsme asi trubka.. Ale nějak mi to nejde pochopit
já totiž nejsem trpělivá a jak mi něco nejde tak to vzdávám
pomohla by si prosím?
( rok narození 1990 a měsíc poceti květen)
@Oneilka Tak podle lunárního kalendáře budu mít kluka, ale když jsem dala opravdu svůj věk a ne lunární tak mi vyšla holka. Ještě vyzkouším tu sodu. Zkoušela jsi z ranní moči?
@Oneilka píše:
@TER2312 návod tady: https://www.mamaaja.cz/…lavi-ditete/
Tak z tohohle jsem de*bil
Asi si radši počkám na další screening ![]()
Tak test se sadou dopadl stejně, prý kluk. Vtipné na tom je to, že jsem si nechala dělat genetiku miminka a má to být holka ![]()
@Pavla.kd no tak tomu už rozumím super
no holky jsem na to zvedava ![]()
@Luuca10 píše:
Tak z tohohle jsem de*bilAsi si radši počkám na další screening
Holky, ještě zkuste Jonášovu metodu.. První dvě mám holky, to sedí.. A teď by to měl být kluk podle Jonáše.. Pak jsme s chlapem zkoušeli prstýnek na vlasu a vychází nám holka-holka-kluk.. Oběma.. Tak doufejme..
https://astrologie.najdise.cz/…etoda-poceti
@petra432 ty jo… Mně to taky vyšlo holka i kluk… A teď by mi měla vyjít holka…
@TER2312 já nevím jestli jsem to dobře pochopila, ale vyšla mi holka… A s tou sodou co jsem našla na netu kluk…ale co psala @Oneilka tak taky holka… Ale já to udělala opačně… Zítra jestli si vzpomenu tak to zkusím znovu… Nejdřív sodu a pak to zaleju 😁 😁 😁
@Pavla.kd Ten Jonáš mi jedinej vyšel na dvě holky.. Na do je u mě ještě moc brzo.. Asi budu muset vydržet do screeningu.. Ty jdeš do prenatalu, pokud si dobře pamatuju? Ja jsem ještě koukala u sv.anny je gynmeda.. A mají super recenze, ale ještě to proberu se svojí Dr..