Poradna duly
Jana Čurdová
@Mandží píše:
To si myslím, že je přirozený holky ten divnej pocit☺️.. jinak já teda manžela nějak nestíhala sledovat, protože jsem taky koukala na obrazovku, ale měl furt takový poznámky jakože, tyyjo to srdíčko pořádně bije a taak..a na hlase šlo poznat, že je šťastnej☺️
To je hezký… ![]()
Holky, já si nemůžu pomoct, ale mám pocit, že cítím pohyby. Pravděpodobnost je minimální, ale furt si říkám, co jinýho to je. Střeva to nejsou, je to vepředu. Takový šimrání… A i kdyby to pohyby nebyly, tak jen ten pocit je fajn ![]()
@Oneilka Třeba jo už jen to, že se tam něco děje je skvělý pocit. ![]()
@TER2312 to jo. A taky si říkám, že jestli ho cítím už teď, tak to bude pěkný fotbalista nebo fotbalistka a těším se na kopnutí do plného močáku ![]()
@Mandží já bych nesla ale už musím
chytnu mě zub když byl corona říkám si vydržím a pak pujdu
no nastal cas ![]()
Mám na vás dotaz holky zda se mi to, nebo letos komáři po mě jdou víc než kdy jindy? Kdybych to spočítala tak mám letos už nekecám cca 40stipancu
teď jsem hledala komara v ložnici a stihnul mě dvakrát stipnout takže zase mažu mastickou..
že by měli rádi těhotnou krev nebo je to letos přemnožene? Na chlapa nejdou
![]()
@Dysis1 Tak u nás přesně naopak, žerou víc chlapa (a to je kuřák). Pár štípanců mám, ale oproti dřívějšku je to pohoda. Vždycky jsem bývala doslova sežraná.
@Dysis1 Na mě jdou pořád stejně. Na manžela nikdy nešli, hajzlici. ![]()
@Dysis1 Na mě jsou vosy..
A to nejsem ničím natřená ani od dětí ulepená.. Prostě ty mrchy jdou po mě.. ![]()
@Dysis1 mně kvůli corone taky preobjednali, nebo teda zrušili termín a když už konečně začli brát tak jsem byla tehu… A to mě chytl zub…jenže bych to nezvládla, ani teď se necejtim tam jít, ale bolest naštěstí přestala…tak snad brzo ustoupí i ty nevolnosti, abych mohla zajít, mám vypadenou plombu…
@Oneilka já měla taky kterej si den pocit, že něco cítím…ale říkala jsem si, že je to blbost takhle brzo… 😁
@Pavla.kd ale zase je hezký si aspoň myslet, že ho cítíš
já to cítím vždycky až večer
@Oneilka no říkám si, že za měsíc už nebudu na pochybách a ucítím ho určitě… Manžel asi ještě ne, ale já jo…teď jsem 12+3…
@Oneilka tak to už asi můžeš cítit takový to jemný simrani… Já si už nepamatuji, kdy jsem je cítila před x lety… Ale u druhého to bylo dřív…v tom 16 TT už ano…že už se to nedalo zaměnit a byla jsem si jistá, že to je ono…