Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tynus.kaaa mne natáhlo jednou a to před dvěma dny, nejdřív rano a pak jednou večer a od té doby nic, tak mám trosku strachy. Prsa mě svedily, pobolivaly ale teď nic, tak mě to lehce děsí. Podbrisek citim dost, jinak jsem dost unavená ale špatně se mi spí. Doufam, ze bude vše v poradku 🙏🏼 Jsem po ivf a zítra to bude 14 dni od transferu, takže jdu na krev na HCG. Bojim se dost, je to první těhotenství a ty strachy, ze to nevyjde, jsou veliké 😩 tak snad bude vše v poradku ❤️️
@Abkous1234 ahoj, to mě moc mrzi, mám z toho celkem hrůzu, ze se něco pokazí 😣 ale na to asi nemůžeme myslet, jinak bychom se asi zbláznily. Moc ti preji, aby to tentokrat bylo bez komplikací 😊
@FlowerB píše:
@Tynus.kaaa mne natáhlo jednou a to před dvěma dny, nejdřív rano a pak jednou večer a od té doby nic, tak mám trosku strachy. Prsa mě svedily, pobolivaly ale teď nic, tak mě to lehce děsí. Podbrisek citim dost, jinak jsem dost unavená ale špatně se mi spí. Doufam, ze bude vše v poradku 🙏🏼 Jsem po ivf a zítra to bude 14 dni od transferu, takže jdu na krev na HCG. Bojim se dost, je to první těhotenství a ty strachy, ze to nevyjde, jsou veliké 😩 tak snad bude vše v poradku ❤️️
Ja to chápu. Ty strachy máme asi všichni. Musíme myslet fakt pozitivně. Budu držet palce. ![]()
Taky špatně spím. A to je začátek ![]()
@FlowerB moc děkuji. Jasně, člověk musí myslet pozitivně, ale pořád se bojím se pořádně radovat ![]()
@Abkous1234 Celé těhotenství je vždy důvod něčeho se bát…a po porodu vlastně taky. Je těžké na to nemyslet.Pred posledním synem jsem prošla nejdříve ZT, pak mimoděložním a pak když se zadařilo, byla miminka dvě, ale jedno v 10 TT zaniklo. Také se teď bojím, aby bylo vše ok. A zároveň se bojím, aby tam nebyly dvě ![]()
Ahojky, přidávám se k vám
TP vychází podle MS někdy 8.9. Bohužel jsem stejně jako @Abkous1234 potratila začátkem listopadu dle PM 7+2, kdy to celou dobu neodpovídalo a vůbec nebyla akce srdeční
Takže sice mám radost, ale beru to s rezervou, čekám na
a první screening a pak se snad přestanu tolik bát ![]()
Holky, je to fakt, ten strach máme snad úplně všechny 🙈 tak ať nám to všechno dobře dopadne 😍 a jste už objednané k doktorům nebo budete volat až později? 😊
@FlowerB můj má celý týden ještě dovolenou..takže se budu objednávat až příští týden. Aspon bude víc vidět ![]()
@Crystal87 to určitě ano, lepší než tam něco hledat a stresovat se ☺️️ Já jsem v péči CAR takže na první utz půjdu tam, dnes odpoledne tam zavolám a uvidim, kdy mě objednají. A ke své doktorce pak půjdu asi až mě z car propustí 🤷🏼♀️ To budu asi řešit později 🙂
Já na gyndu zavolám asi zítra. Dneska manžel zjistí směny v práci a podle toho se objednám. Mám doma totiž dvouletou dceru, takže to musím plánovat podle hlídání ![]()
Ahoj holky. Doma mi běhá 17ti měsíční torpédo a vypadá to že od září bude mít parťáka. 😁
Ale jak píšete je to hodně na začátku.
Nicméně malá mě beztak zaměstnává tak, že není moc času, prostoru a energie nad něčím moc přemýšlet. Takže budeme si držet palce a uvidíme. ![]()
Zatím mám jen chvilkové „kocovinove“ stavy žaludku na vodě.
@FlowerB Stejně mě Dr bude chtít vidět až koncem ledna, tak ještě počkám ![]()
@Elsia ja si říkala že mi je dobře a bum od rána mi je špatně
jenže nejmladší bude mít za měsíc dva roky a je to pěkný lump, aspoň starší děti jsou už samostatné (14,11,9 a 7).
@Abkous1234 to jo plánování bude zábava, chlap normálně domu jezdí kolem 17 hodiny a Dr má výjimečně do 18…ted se nám to vše tak sešlo, jeden syn má za 14 dní operaci, všechny děti musí k zubaři a dvě na kontrolu na oční no bude to pěkně nabité ![]()
Ahojte holky,
Taky se přidávám
termín podle MS 4.9. Na konci září jsem měla zamlklé těhotenství v 10tt, podle utz 5+6. Na miminko se moc těšíme a doufáme, že uvidíme konečně srdíčko a nebude se to opakovat.
Co kromě nevolnosti a pobolívá ní podbřišku vás trápí? Já jsem neskutečně unavená.
Držím vám palce