Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sandrrita gratuluji, to je paráda! A kdy mas další kontrolu?
@Lenkauhr @Abkous1234 Ahoj holky, já mám spis tak nárazové, někde mi přijde ze něco ano, jindy zas dva dny úplně nic, asi se tím úplně nelze řídit. @Lenkauhr já jdu až v 7+5, takže v osmém týdnu, to bude dlouhé čekání. 🤷🏼♀️ Snad nám to brzy uteče 😊
A holky kolik vám je a o kolikatého potomka se bude jednat? Mne je 30 (skoro 31), snažili jsme se od mých 29 a nic, tak jsme skončili v CAR a je to mé první těhotenství ☺️️
@Mikajlem moje mamka ani segra v prvním těhotenství vůbec nezvracely a já to úplně nenávidím, z toho mám fakt hrůzu 😅 😂 tak jsem zvědavá, co mě potká, jsem na home office, říkala jsem si, ze bych se mohla ještě ukázat v práci, dokud jsem bezpříznaková a je mi fajn 😅 tak možná zítra. Kdoví jak se teď po svátcích zde začne rozjíždět covid a raději bych se držela co nejvíce doma ☺️️
@FlowerB
Tak mně letos bude 29 přijdu si mentálně nějak kolem 22
a bude to první…snažili jsme se dva roky a už jsem byla smířená že se objednám do CAR…a nějak během Vánoc to vyšlo bez CAR ani nevím jak…
Teď začíná zase stres a tlak v práci tak se bojím aby to nemělo nějaký velký vliv
@FlowerB mně je 34 a bude to naše šesté. Mame kluky 14,11,9 pak holku 7 a skoro 2 roky klucika
@FlowerB
34 mi bude letos a druhé miminko.
První dcerku jsem měla ve 32. ![]()
Mně je 30 a doma mám dvouletou holčičku, takže to bude druhej a s největší pravděpodobností poslední prcek
![]()
Mě je 29… bude to naše první, mám za sebou už ZT pár měsíců zpět…
@FlowerB mě toho 20.1. Vychází v 7+4. Co ti budu povídat, je to šílený čekání. Myslela jsem, že v práci mi to bude trošku víc utíkat, ale neutika.
Mě bylo akorát v prosinci 28, bude to taky první miminko, vyšlo nám to překvapivě hned, začali jsme se snažit v půlce listopadu a už v prosinci se zdařilou ❤️ 😊 moc se snažím netesit, dokud nemam po 1 kontrole srdíčka a 1 screeningu.
Ahoj, ráda bych se taky přidala. Zatím anonymně, protože v létě jsem měla ZT… Termín vychází na 5.9. K doktorovi jdu za 2 týdny (to čekání bude nekonečný). Snažím se na to moc nemyslet a když myslet tak pozitivně, ale někdy je to těžký:)… Hodně štěstí všem!
@Lenkauhr píše:
Holky řekly jste to už někomu jinému než partnerovi?
Já zatím ne, v listopadu jsem 7 TT potratila, takže teď čekám aspoň na první kontrolu, než to řekneme nejbližším. Ale je to těžký vydržet ![]()
@Lenkauhr my to víme jen s manželem a zatím to tak chceme nechat. Trochu koketuji s nápadem, ze bychom to nechali takhle (kromě mého oznámení v práci) a ze bychom čekali až to poznají sami. Nejsme moc takové ty typy na překvápka a radostné oznamování, navíc to ani z jedné strany zdaleka nebude první vnouče, tak stejně nečekáme žádné ovace 😅 😂
@Abkous1234 to mi moc mrzí, to chápu, že pak člověk čeká dyl. Já se toho taky bojím, ale zase si myslím, že bych jim to stejně řekla potom někdy i kdyby se něco pokazilo (mamce a ségře), tak jim to asi řeknu po té kontrole v 8tt.
@FlowerB aha, tak to pak taky chápu. 😁 pro moji mamku bude prave první a myslím, že to bude hodně prožívat, tak ji o to nechci ochudit.. ani se ségrou, jsme si i hodně blízké, tak bych jim to stejně asi řekla, kdyby bylo něco špatně.
@Lenkauhr Joo mne to vychází na 7+5 takže kousek po tobě a bojiiim se dost… a taky těším 😅 jinak tedy teď nevíme s tím oznamováním, ale myslíme si, ze už to pro ně není žádné terno a tak nějak celkově, proste si z toho uděláme takový “sport”, která rodina to dřív pozná, tak to budeme třeba mít zase zajímavé jinak 🤣 😇
@FlowerB Kdyby bylo v rodině víc děti, tak bych to asi taky tak neřešila a počkala. Ale bylo to hrozný nemít se s kým o tom pobavit, tak jsem ráda, že už máme tu společnou diskuzi, že o tom můžu otevřeně mluvit.