Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky tak jsem volala a objednali mě až za tři týdny, budu v tu dobu už v osmém týdnu, tak snad to vydrzim, přijde mi to jako hrozná doba 😅
@Helus92 Ahojky vítej, doufam ze teď už vše dobre dopadne! 😍 mne se zatím navalilo dvakrát a pokaždé to bylo, když jsem vstavala brzy, moc se nenajedla a jela jsem ráno jako spolujezdec autem 😅 😂 tak zatím vím, čeho se vyvarovat. Jinak mě občas bolí podbrisek pokaždé tak nějak jinak, někdy podobně jako na MS, někdy spis píchá… jsem taky utahaná, dlouho večer usinam a pak spím jak zabitá 😅 jinak zatím asi nic. Joo a přijde mi ze se mi chce ze všeho nějak víc brečet 😅
Ahoj, mě taky vychází termín na září, ale ještě nechci předbíhat 🙂
Na konci července jsem měla ZT, vyčištění a aby toho nebylo málo sraženiny v děloze a zánět, takže antibiotika přes 3 týdny a x injekci oxytocinu
Ahojte, tak ja jdu na kontrolu příští pondělí. Včera mě přestala bolet prsa, dnes pres den lehce bolela a teď večer zase ne ani nejsou tak nalita jak předtím…takže nevím, začal stres v práci zase…
@Mikajlem mně se pořád s prsama vůbec nic neděje. Je mi poránu trosku špatně, HCG v krvi mám vysoké na konec 5tt, ale proste nějak nevím, do prohlídky v 8tt je daleko a trochu mě to nervuje 😳 🤦🏼♀️ Tak uvidíme. Držím palce na kontrolu, dej vědět…
Ahoj, holky,
TP mi vychází na 8. 9. 2021. Z příznaků mám víceméně jen to natahování podbříšku, který už mám cca 3 týdny. Asi teda i ovulace musela být dřív, protože podle MS mám být teprve 4+5. Mám hlad, ale nemám na nic moc chuť. Prsa nic :/.
Vlastně bych byla za víc příznaků ráda, v říjnu jsem musela podstoupit v 11tt revizi (plod odpovídal cca 9tt). Pak ještě jednu revizi, protože v děloze něco zůstalo.
Furt se teď pozoruju a vypnout to neumim. Doktorka mě objednala až na 20. 1., do tý doby mi asi rupne hlava ![]()
Musím přiznat, že jak už je tohle pokus o „číslo 2“ tak jsem nějak zenově vyklidněná. Byla jsem si vlastně jistá že to tenhle měsíc nevyjde, protože díky předvánočnímu shonu a malému kazišukovi jsme zvládli slovy jeden pokus v žádaném období plodných dnů. ![]()
(Takže teoreticky vím datum početí.)
Zatím mám 5 dní zpožděnou MS, žádný pořádný test (jen ducha max) a doktora jsem ještě ani neobtěžovala. ![]()
@FlowerB potvrdil těhotenství,,podle ultrazvuku 6mm.. pořád to u nemůžu uvěřit
@Tynus.kaaa píše:
Ja to chápu. Ty strachy máme asi všichni. Musíme myslet fakt pozitivně. Budu držet palce.
Taky špatně spím. A to je začátek
Ja včera probrecela celý odpoledne,,nešlo to obladnout ten strach z budoucnosti..
Ahoj, pridavam se.
Termin porodu asi 9. az 11.zari. Bude to nase treti ditko a to po 10 letech.
Trochu se toho obavam, je mi 36let a z pece o mrnousky uz si nic nepamatuju. Klukum je 9 a 10.Na druhou stranu se i hrozne tesim…zatim je to MOJE velke male tajemstvi. Jeste jsem to nerekla ani manzelovi, chci jeste pockat do 1. prohlidky u doktorky.Tam se chci vydat az 6 nebo 7.tt.
@FlowerB neskutečné a nekonečné je to čekání na jednu stranu…na druhou stranu si říkám že at si to co nejvíce užiju dokud nezvracím…toho se nejvíc obávám, že to na mě přijde i v práci…mamka problila celé těhu tak si myslim že to u mě nebude jiné…
Pak určitě dám vědět…aspoň s někým to můžu probírat ![]()
@Sandrrita tak to moc gratuluju.. kdy jdeš na další kontrolu? Ja jsem zvědavá na příští týden ![]()
@Melíšek85 To jsi dobrá že to vydržíš
můj chlap byl pomalu nedockavejsi než jak, protože klidně přiznám..ja se do dalšího nehnula, chtěla jsem ještě chvíli počkat, než nejmladší trochu ještě povyroste. A jelikož před poslední dítkem jsme zažili dvakrát neúspěch, tak jsem nečekala, že to vyjde napoprvé.
Tak já vůbec žádný příznaky nemám
ale neměla jsem ani s dcerou, nebýt rostoucího břicha a pak kopanců, tak o těhotenství ani nevím
za to jsem si to vybrala u porodu, kterej nakonec skončil akutním císařem ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám, podle poslední menstruace mám TP 5.9.2022. K doktorovi jdu až 20.1. mezi 7 -8 tt, to už by mělo být videt srdíčko, na potvrzení tehu mě nepozvala. Zatím mě bolí docela často v podbrisku (ale jen trosku) a nemám na nic moc chuť dopoledne, chuť se mi vrací až k večeru. Jinak s návratem do práce mě přepada i větší únava, pres ty Vánoce jsem to tolik nepocitovala, jak člověk víc odpočíval.