TP září 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3101
3.1.22 15:59

Ahoj holky tak jsem volala a objednali mě až za tři týdny, budu v tu dobu už v osmém týdnu, tak snad to vydrzim, přijde mi to jako hrozná doba 😅

@Helus92 Ahojky vítej, doufam ze teď už vše dobre dopadne! 😍 mne se zatím navalilo dvakrát a pokaždé to bylo, když jsem vstavala brzy, moc se nenajedla a jela jsem ráno jako spolujezdec autem 😅 😂 tak zatím vím, čeho se vyvarovat. Jinak mě občas bolí podbrisek pokaždé tak nějak jinak, někdy podobně jako na MS, někdy spis píchá… jsem taky utahaná, dlouho večer usinam a pak spím jak zabitá 😅 jinak zatím asi nic. Joo a přijde mi ze se mi chce ze všeho nějak víc brečet 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.1.22 17:25

Ahoj, mě taky vychází termín na září, ale ještě nechci předbíhat 🙂
Na konci července jsem měla ZT, vyčištění a aby toho nebylo málo sraženiny v děloze a zánět, takže antibiotika přes 3 týdny a x injekci oxytocinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
3.1.22 19:02

Ahojte, tak ja jdu na kontrolu příští pondělí. Včera mě přestala bolet prsa, dnes pres den lehce bolela a teď večer zase ne ani nejsou tak nalita jak předtím…takže nevím, začal stres v práci zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3101
4.1.22 12:56

@Sandrrita ahoooj, jak jsi vlastně dopadla u Dr včera? 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3101
4.1.22 12:59

@Mikajlem mně se pořád s prsama vůbec nic neděje. Je mi poránu trosku špatně, HCG v krvi mám vysoké na konec 5tt, ale proste nějak nevím, do prohlídky v 8tt je daleko a trochu mě to nervuje 😳 🤦🏼‍♀️ Tak uvidíme. Držím palce na kontrolu, dej vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.1.22 14:39

Ahoj, holky,

TP mi vychází na 8. 9. 2021. Z příznaků mám víceméně jen to natahování podbříšku, který už mám cca 3 týdny. Asi teda i ovulace musela být dřív, protože podle MS mám být teprve 4+5. Mám hlad, ale nemám na nic moc chuť. Prsa nic :/.

Vlastně bych byla za víc příznaků ráda, v říjnu jsem musela podstoupit v 11tt revizi (plod odpovídal cca 9tt). Pak ještě jednu revizi, protože v děloze něco zůstalo.

Furt se teď pozoruju a vypnout to neumim. Doktorka mě objednala až na 20. 1., do tý doby mi asi rupne hlava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
4.1.22 15:00

Musím přiznat, že jak už je tohle pokus o „číslo 2“ tak jsem nějak zenově vyklidněná. Byla jsem si vlastně jistá že to tenhle měsíc nevyjde, protože díky předvánočnímu shonu a malému kazišukovi jsme zvládli slovy jeden pokus v žádaném období plodných dnů. :mrgreen:
(Takže teoreticky vím datum početí.)
Zatím mám 5 dní zpožděnou MS, žádný pořádný test (jen ducha max) a doktora jsem ještě ani neobtěžovala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.1.22 15:48

@FlowerB potvrdil těhotenství,,podle ultrazvuku 6mm.. pořád to u nemůžu uvěřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.1.22 15:50
@Tynus.kaaa píše:
Ja to chápu. Ty strachy máme asi všichni. Musíme myslet fakt pozitivně. Budu držet palce. :srdce:
Taky špatně spím. A to je začátek :lol:

Ja včera probrecela celý odpoledne,,nešlo to obladnout ten strach z budoucnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.1.22 18:01

Ahoj, pridavam se. :srdce: Termin porodu asi 9. az 11.zari. Bude to nase treti ditko a to po 10 letech. 8o Trochu se toho obavam, je mi 36let a z pece o mrnousky uz si nic nepamatuju. Klukum je 9 a 10.Na druhou stranu se i hrozne tesim…zatim je to MOJE velke male tajemstvi. Jeste jsem to nerekla ani manzelovi, chci jeste pockat do 1. prohlidky u doktorky.Tam se chci vydat az 6 nebo 7.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
4.1.22 18:47

@FlowerB neskutečné a nekonečné je to čekání na jednu stranu…na druhou stranu si říkám že at si to co nejvíce užiju dokud nezvracím…toho se nejvíc obávám, že to na mě přijde i v práci…mamka problila celé těhu tak si myslim že to u mě nebude jiné…
Pak určitě dám vědět…aspoň s někým to můžu probírat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.1.22 19:18

@Sandrrita tak to moc gratuluju.. kdy jdeš na další kontrolu? Ja jsem zvědavá na příští týden :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
4.1.22 20:03

@Melíšek85 To jsi dobrá že to vydržíš :lol: můj chlap byl pomalu nedockavejsi než jak, protože klidně přiznám..ja se do dalšího nehnula, chtěla jsem ještě chvíli počkat, než nejmladší trochu ještě povyroste. A jelikož před poslední dítkem jsme zažili dvakrát neúspěch, tak jsem nečekala, že to vyjde napoprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.1.22 09:15

Tak já vůbec žádný příznaky nemám :D ale neměla jsem ani s dcerou, nebýt rostoucího břicha a pak kopanců, tak o těhotenství ani nevím :D za to jsem si to vybrala u porodu, kterej nakonec skončil akutním císařem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.1.22 09:43

Ahoj holky, taky se přidávám, podle poslední menstruace mám TP 5.9.2022. K doktorovi jdu až 20.1. mezi 7 -8 tt, to už by mělo být videt srdíčko, na potvrzení tehu mě nepozvala. Zatím mě bolí docela často v podbrisku (ale jen trosku) a nemám na nic moc chuť dopoledne, chuť se mi vrací až k večeru. Jinak s návratem do práce mě přepada i větší únava, pres ty Vánoce jsem to tolik nepocitovala, jak člověk víc odpočíval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí