Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, ano, jsem jedna z nich
Ale vše je tak na začátku, ze nechci nic zakriknout.
Ahoj, přidávám se, podle MS mi vychází termín na 7. září, mám taky strach, doufám, že vše bude v pořádku 🙏🏼
@Sandrrita Budu držet palce. Tam půjde spíše o prokázání těhotenství než o “srdíčko”, ne?
Ahoj, také se přidám, podle menstruace mi termín vychází na 6.září
.
Tyjo super to nás je
a mate už nějaké příznaky? Jak se cítíte?
@Sandrrita Zítra k doktorovi? Asi na odběr krve, viď? Tak budu držet palce ☺️️
@bobrik99 a @Tynus.kaaa jee to mate pekne stejně 😋
Jinak příznaky, já ani nevím, prsa mě moc nebolí ani nerostou zatím 😅spis mě poboliva podbrisek tak střídavě, občas jako na menstruaci, tak mě to vždy dost vydesi. A co vy? 🙂
@Tynus.kaaa píše:@Tynus.kaaa
@Sandrrita Budu držet palce. Tam půjde spíše o prokázání těhotenství než o “srdíčko”, ne?
@Anonymní píše:
Tyjo super to nás jea mate už nějaké příznaky? Jak se cítíte?
Ja teda mám. Bolí mě prsa a podbrišek a žaludek jak na vodě. Ne teda celý den, ale občas mě jako “natáhne” ![]()
Prohlídku mám 11.1. Bude to celkem brzy, tak jsem zvědavá a mám z toho respekt.
Doma už máme dcerku 7 let. A tehdy první pokus nevyšel.. no budu myslet optimisticky.
Co vy holky? Kdy jdete k dr?
Ahoj, mně vychází TP na 4.9 ale teprve půjdu k lékaři, momentálně má dovolenou. Doufam že bude vše v pořádku, bude to naše šesté detatko ![]()
Ahoj, přidávám se. Termín by měl být 3. září
ale v listopadu jsem v 7.tydnu potratila, takže se zatím radši moc neraduju a počítám se vším ![]()
Ahoj holky, tak co, najdou se tu již nějaké šťastné, které našly pozitivní test a vychází jim termín na září 2022? 😇