Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Crystal87 píše:
Ahoj, mně vychází TP na 4.9 ale teprve půjdu k lékaři, momentálně má dovolenou. Doufam že bude vše v pořádku, bude to naše šesté detatko
Taky se přidávám termín 4.9 jsem po ZT tak mám celkem strach zatím témeř bez příznaků a kontrola 17.1 tak snad bude ![]()
@Krista18 závidím že už máte skoro všechny termín u doktora…můj má do zítra dovolenou a pořád mi to píše že žádný volný termín. Snad se to změní v pondělí, ráda bych už kontrolu, zda je vše ok.
17.1 už snad srdíčko bude👍
@Krista18 gratuluji, já podle MS 7.9., ale jdu až 24.1., držím palce určitě to tentokrat vyjde skvěle.
Holky, jaký máte názor na to, založit spíš soukromou skupinu s našim TP, ať si tam můžem pak posílat fotky z utz a říkat si různé věci, co probírat ve veřejné skupině třeba nechceme atd..? Pokud bude odezva, tak to klidně založím a pošlu pozvánku 😇 😊
@FlowerB píše:
@Krista18 gratuluji, já podle MS 7.9., ale jdu až 24.1., držím palce určitě to tentokrat vyjde skvěle.Holky, jaký máte názor na to, založit spíš soukromou skupinu s našim TP, ať si tam můžem pak posílat fotky z utz a říkat si různé věci, co probírat ve veřejné skupině třeba nechceme atd..? Pokud bude odezva, tak to klidně založím a pošlu pozvánku 😇 😊
Ja jsem pro…vůbec nevim kdo za Anonyma toto založil
![]()
@Mikajlem 🤷🏼♀️ nevím taky. Tak já to založím a pošlu odkaz do zprávy všem, co sem psaly a hotovo 😊
Čau holky. Všechny zdravím
Já mám termín asi 4.září…
Příznaky trochu jsou-prsa a hoodně velká únava-až jako bych měla nějakou virózu. Máte to taky některá?
Já se loučím. Potvora dorazila 10dni po termínu. ![]()
Tak ať vám to všem dobře dopadne.
@FlowerB ]
Dekuju za odkaz. Rada budu psat do soukromé skupiny ![]()
@Ross234 Ahojky vitej, poslala jsem ti zprávu s odkazem ![]()
@Elsia Je mi to moc líto! Určitě se to povede zanedlouho! ❤️️
@FlowerB: taky bych se moc rada pridala do skupiny.
Jsem tu nova a po dvou mesicich zkouseni a sledovani se mi tesne pred Silvestrem objevily na testu //. Termin u doktora mam az 17.1., zatim jsme to nikomu nerekli a jeste pockame, ale tim padem to nemam s kym probrat… 🙂
Ahoj holky tak já se k vám taky přidávám 🎉termín vychází na 8.9.
A taky bych se prosím rada přidala do skupiny
😬
Ahoj ![]()
Ráda bych se k vám přidala.
Podle ms termín porodu 1.9,jinak mi bude 37 a bylo by to naše první. Po 10 letech snažení a IVF, a neúspěchu…
Kontrolu už druhou mám v plánu příští týden.