TP září 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
408
5.1.22 14:36
@Lenkauhr píše:
@FlowerB Kdyby bylo v rodině víc děti, tak bych to asi taky tak neřešila a počkala. Ale bylo to hrozný nemít se s kým o tom pobavit, tak jsem ráda, že už máme tu společnou diskuzi, že o tom můžu otevřeně mluvit.

Jsem na to stejně..taky mám potřebu o tom s někým mluvit, ale rodině to zatím říkat nechci…bude to pro rodiče 4te miminko (pro nas prvni) tak to asi ani nebudou tak prožívat, možná to taky uděláme tak kdo to pozná, ale přítel už by to nejradši řekl všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.1.22 14:53

@Mikajlem přítele chápu, můj by se chtěl taky chlubit.

Myslíš, že to rodina nebude prožívat, když pro vas je to první mimco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3060
5.1.22 15:03

@Lenkauhr u nás se nechceme chlubit ani jeden 😅 nás se pořad ptali na to kdy bude mimi (hlavně tchyně), tak je asi budeme napinat co nejdéle to půjde, ať si to užijeme sami. Já se o to zase nechci dělit hned od začátku, líbí se mi, ze to spolu s mužem máme chvíli sami pro sebe 😇 ☺️️ Každý to má jinak.

@Mikajlem Pro nás je to taky první, a mám úplně stejný pocit, ze už to pro ně není zas takový zázrak jako poprvé, ale nám to zas ani tak nevadí, hlavně ze si to užijeme my dva spolu 😍 zatím se spis bojíme, tak uvidíme jak to bude ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
5.1.22 15:55

@FlowerB @Lenkauhr Čekám spíš reakce typu „no že vám to trvalo“ atd.
Babi pokaždé povídá kdy my budeme mít dítě a že určitě dítě nechceme…
Nějak se to své rodině bojim říct nebo možná i stydím se jim to říct…ještě se s tím sama srovnávám. Možná mi to dojde až budu mít po pondělní kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
5.1.22 15:59

U nás to ví kromě dětí jen tři kamaradky.
Jinak teda jsem totálně ko.Uz třetí den mi je špatně, stačí sníst bonbon a je to ještě horší. Odpoledne chodím spát, jinak bych to nedala. Jeste že mají děti prázdniny, ale příští týden by měla začít škola, tak se design, že snad ráno ani nevstanu. A občas ještě poboliva břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3060
5.1.22 16:04

@Mikajlem Joo nějakou podobnou reakci čekám a možná se ji také bojim ☺️️Takže naprosto chápu. Třeba nás to příjemně překvapí, ale žádné fanfáry asi opravdu nečekám, přesně jak rikas ☺️️😅

@Crystal87 To mě mrzi, ze je ti takhle špatně, mivalas to takto u všech těhotenství? 😩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.1.22 16:10

@Mikajlem @FlowerB tak to vás chápu, to by mě i dost mrzelo taková reakce a taky bych si to užila spíš sama s partnerem než si nechat zkazit radost.

@Crystal87 ty si chudák, to máš teda slušný zacatek 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
5.1.22 17:14

@FlowerB právě že ne, jen u dcery mi bývalo špatně až někdy do 13 tt.Snad to ted tak dlouho trvat nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
5.1.22 17:29
@Crystal87 píše:
@FlowerB právě že ne, jen u dcery mi bývalo špatně až někdy do 13 tt.Snad to ted tak dlouho trvat nebude

Tak že by to byla zase malá slečna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
5.1.22 17:37

@Lenkauhr no úžasný no, ale tak hlavně aby bylo vše v pořádku. Tohle k tomu prostě někdy patří ale nečekala jsem to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
5.1.22 17:39

@Mikajlem nemyslím,vzhledem k zástupu kluků, rovnou počítám s dalším klucikem😁můj chlap ty holky neumí…ta jediná je zazrak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.1.22 18:02

@Crystal87 aspoň že jedna se povedla 😁 👍 tak snad bude brzy lepe. Ja tě teda ale obdivuji, tolik děti si nedokážu predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
5.1.22 18:13
@Lenkauhr píše:
@Crystal87 aspoň že jedna se povedla 😁 👍 tak snad bude brzy lepe. Ja tě teda ale obdivuji, tolik děti si nedokážu predstavit

Oni ty čtyři první byly hezky za sebou a nějak to byla pohoda…páté bylo s odstupem a to bylo náročnější, byl jen nosiči, žádný kočárek…a teď aby měl parťáka :mrgreen: Pak doufám že mi chlap už dá pokoj.Ono je to sice super, plný dům…ale když se něco vyvrbi, je to náročné. Ale neměnila bych. Akorat to těhotenství bych přeskočila…vždycky priberu skoro 30 kg a to se necpu a pohybu mám až až…děti, barák a máme pět zakrslých králíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.1.22 18:18

@Crystal87 no to přibirani X krát za sebou a shazovani, to musí být náročné. Divím se, že priberes tolik, i když máš takhle pohybu, ale ono možná právě proto, že to tělo je víc ve stresu. Hlavně, aby ta naše miminka byla zdravá a pak je to jedno ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
5.1.22 18:25

@Lenkauhr DOlu to šlo vždy samo, naštěstí…přes léto kdyby byly děti(se dvěma byl termín taky září) tak to byly hlavně otoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí