Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, s dovolením se k vám přidám. Jsem po 1. IVF tak doufám, že po tak těžké cestě už bude vše v pořádku 🙏 ❤️️ dle MS mi vychází termín na 7.9. Mám potvrzené hcg v krvi v 4+5 a na 1. kontrolu jdu příští středu, to budu 6+0. Je sice hodně brzy, ale jelikož je to z IVF, tak si to na klinice hlídají hned od začátku.
@Snažilkazuz
Ahoj, gratuluju.
Jsem na tom podobne, 8 let snazeni a ivf a snad…
Kontrolu jsem mela tento tyden a pristi jdu zas.
Anonymni8
Ahoj holky 😊 ráda se mezi vás přidám. Dle MS termín porodu 6.září 😊 V pondělí 17.1. mě čeká kontrola, snad už uvidíme srdíčko. 😊 přeji všem hodně zdraví ❤️️
Ahoj, taky prosim o pridani. Termin dle MS 4.9. a v utery 11.1. jdu na kontrolu..
@Karkulka99 @Ronjadceraloupeznika
Ahoj holky, zazadejte si o přidání sem
@FlowerB píše:
@Sandrrita gratuluji, to je paráda! A kdy mas další kontrolu?@Lenkauhr @Abkous1234 Ahoj holky, já mám spis tak nárazové, někde mi přijde ze něco ano, jindy zas dva dny úplně nic, asi se tím úplně nelze řídit. @Lenkauhr já jdu až v 7+5, takže v osmém týdnu, to bude dlouhé čekání. 🤷🏼♀️ Snad nám to brzy uteče 😊
A holky kolik vám je a o kolikatého potomka se bude jednat? Mne je 30 (skoro 31), snažili jsme se od mých 29 a nic, tak jsme skončili v CAR a je to mé první těhotenství ☺️️
Mě je 34(letos mi bude 35) a bude to mé 4. Dítko, mám doma kluky 13 a skoro 10 let a holčičku skoro 3 roky ![]()
Toto těhotenství bylo pro nás takové překvápko nečekané ![]()
Ahoj holky, tak se já vám taky přidávám. TP bude kolem 28. 9., takže je ještě dost brzo, ale já se stejne raduji, že se nám konečně zadařilo
Poprosím taky o přidání do skupinky ![]()
Ahoj holky, taky se k Vám přidávám. Podle poslední menstruace TP 7.9. Dneska jsem byla na kontrole a prvním ultrazvuku a ta fazole má 77mm a jsem 6 tt+5.. doufám, že bude vše v pořádku a jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
@Magďule01 píše:
Ahoj holky, taky se k Vám přidávám. Podle poslední menstruace TP 7.9. Dneska jsem byla na kontrole a prvním ultrazvuku a ta fazole má 77mm a jsem 6 tt+5.. doufám, že bude vše v pořádku a jsem ráda, že v tom nejsem sama
Ahoj 77mm? Ja měla teda 6mm neuklepla si se? ![]()
Ahoj.. Nemůžu tomu uvěřit, ale přidávám se k vám 😍 TP mi vychází na 26.9… Je brzy, ale mám chuť proskocit stropem ❤️️
Omlouvám se za anonym ![]()
Dobre rano,
tak ja se tez pridavam s terminem na 7.9.)
V pondeli jsem byla nakontrole a teda v 6+1 ma velikost 4,6mm. Neni to malo? Trochu se bojim.
Diky
@Mikajlem píše:
Ahoj 77mm? Ja měla teda 6mm neuklepla si se?
no jasně, že uklepla
mělo to být 7,7 mm
takový obra nemam ![]()