Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím taky se přidávám, termín koncem září. Zatím jsem nebyla u Doktora terpve se chystám zavolat.
Ale taky je to čerstvé nechce i nic zakriknout. Mám teda bolest prsou fakt hodně…
Ahoj holky 😊 taky se přidávám, zatím se snažím si to extra nepripoustet, nechci zažít opět to zklamání 😔 každopádně termín zatím vychází na 22.9., u doktora už jsem byla, takže zatím jen potvrzené a za 10 dni kontrola srdíčka
tak snad nám to vyjde ![]()
Ahoj, taky se přidávám. Termín 15.9. Vytoužene miminko po 6 letech snažení tak to taky nechci zakřiknout.
Ahoj. Tak jsem byla na krvi a vrtá mi to hlavou. Hcg je kolem 240. A to jsem dnes 22 DPO 🤦♀️ to mi přijde nějak málo 🥺. A posílám i fotku dnešního testu. A taky nic moc. Moc se v tom nevyznám. Tak nevím jestli se bát nebo ne. Mate některá zkušenost? Dekuju moc
@Anonymní píše:
Ahoj. Tak jsem byla na krvi a vrtá mi to hlavou. Hcg je kolem 240. A to jsem dnes 22 DPO 🤦♀️ to mi přijde nějak málo 🥺. A posílám i fotku dnešního testu. A taky nic moc. Moc se v tom nevyznám. Tak nevím jestli se bát nebo ne. Mate některá zkušenost? Dekuju moc
Mohla jsi ovulaci mít i déle. Pokud si vylozene nejsi jistá, že ovulace proběhla v ty dny, tak bych neplasila. Objednej se k doktorce, ať tě vyšetří. Testy sílí každému trošku jinak, určitě bych zatím nedělala nějaké závěry 😊
@Anca12345 @Pagginka @Silvie138 holky přidejte se k nám do soukromé skupinky Porod 09/2022
@Lenkauhr píše:
Mohla jsi ovulaci mít i déle. Pokud si vylozene nejsi jistá, že ovulace proběhla v ty dny, tak bych neplasila. Objednej se k doktorce, ať tě vyšetří. Testy sílí každému trošku jinak, určitě bych zatím nedělala nějaké závěry 😊
Díky 🙂 objednaná jsem, ale je to ještě 14 dní. Termín ovulace myslím vím, bolelo mě břicho jak blázen. Ale kdo ví.
Ahoj holky, rada bych se tez pridala. I kdyz, buhvi na jak dlouho 🤭 😄 mam jiz 2 deti a 3. Velmi chceme. Za posledni 1,5 roku jsem potratila jiz 4×. Takze napopate to treba vyjde ![]()
Taky se můžu konečně přidat. Po roce a půl, třech biochemických.. konečně čekáme. Včera další kontrola u Dr(6+4tt) srdíčko tlouklo jako o závod. Termín nám vychází na 15.9.
Nebyla jsem snad nikdy šťastnější! ![]()
Ahoj taky mi vychází září. Chci se zeptat zkousite některá čínskou medicínu pro podporu plodu?
Moje gynekoložka je zaměřená na čínskou medicínu. U prvního jsem to jedla první 3 měsíce..tak mě napadlo jestli to znáte i vy?
Já se jí totiž zapomněla zeptat na dávkování 😂 😂 😂 tak mě napadlo se zeptat tady
Ahojte holky, já se taky k vám přidávám, jsem momentalně dnes 6tt.
a termín porodu podle aplikace mi vychází 29.9.
![]()