Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Magďule01 píše:
@Misuge.sAhoj pridej se k nám do soukrome skupiny Porod 9/2022
Jak se přidám prosím?
Ahojky
termín mám 21.9. a zítra jdeme s přítelem na 1.screening, jak Vám je a snasite to dobře? Já pořád zvracím.. Všechno
ale měla jsem to tak i u prvního syna (9let) až do porodu, tak hold to tak bude i po té 10 lete pauze asi
jen už pracuji pouze z domu, zkusila jsem to v kanclu 1 den a nešlo to
snad je Vám lépe ![]()
Ahoj
taky se přidávám. Mám termín v půlce září, 1. screening za sebou, všechno v pořádku. Je to naše první a tak jsem vždycky na UZ překvapená, jak je v tom bříšku akční. Dneska udělalo piruetku
Jsou všechna miminka takhle akční?
Ja mam první screening v pondělí, tak jsem taky zvědavá. Vždycky se mi ulevi, když ho uvidím živého. Už víš pohlaví?
Jinak jo, minule se klouzal jakoby. Ale když jsme ho chtěli vyfotit, tak úplně zamrznul)
Taky mě to uklidňuje. Do každé návštěvy jsem nesvá, jestli je v pořádku.
Tak to máš poslušné mimi. U mě se doktor trochu zapotil, než se mu ho podařilo změřit ![]()
Pohlaví ještě nevím. Co jsem četla, ještě by to stejně nebylo 100% a taky se pořád rozmýšlím, jestli to chci vědět
Hlavně aby bylo zdravé
@Magďule01 Na skupinkách je pouze porod 8/2022 a 10/2022.. 9/2022 jsem tam nenašla ![]()
@Kberk je to tam přesně takhle Porod 9/2022… tak nevím proč to nevidíš ![]()
@Magďule01 @Kberk Já ji také nevidím. Minulý týden ještě vidět šla, ale přes mobil mi nešlo zaslat žádost. Teď už skupinu nevidím ani přes mobil ani na pc
@Kberk
Poslala bys mi ten přesný název nebo odkaz na skupinu prosím?
Mně se neukazala stále.