TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
27.4.23 11:37

@syaska do 1. screeningu jsem byla vždy u doktora, ale v 17 tt jsem byla jen na poradně a když jsem řekla, že jsem bez obtíží, tak jsem k doktorovi ani nešla a ultrazvuk mi tam dělala sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
27.4.23 20:40

@bbk85 ty jo, tak to slyším poprvé, ze by ultrazvuk dělala sestra 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.4.23 12:09

@syaska máme tam několik sester a dělá ho jen ta jedna, takže ne každá sestra na to má asi odbornou způsobilost ;). Chodím na tuhle kliniku už 15 let a rozhodně si nemůžu stěžovat ;), jen nemám ty míry prcka no, prý velký a akční je dost a přesné měření až na 2. screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
4.5.23 12:50

Tak máme úspěšně za sebou 2. screening a vše je naprosto v pořádku, malý krásně roste a už také víme, že čekáme chlapečka :srdce:
@Liška32 a co u Vás? Už to máte také úspěšně za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
4.5.23 14:15

@bbk85 jeeee ten je krásny ❤️ 🙏🏻 :smiling_face_with3_hearts:gratulujem k chlapčekovi a k dobrým výsledkom 😍
Ja idem 10.5.v Liberci a 11.5.do Motola na 2.tr.screening. Výsledky amniocentezy (rozšírené)dopadli u detičiek dobre. Takže už sa hádam nemám čoho báť 🍀… a 9.5. Mám termín u Apolinare v pôrodnici na prehliadku priestorov a objednanie termínu pôrodu(priblizneho)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
4.5.23 14:45

@Mária2023 děkuji, no tak to budeme držet palečky, aby dvojčátka měla taky krásný 2. screening příští týden, hlavně že ta vyšetření doteď dopadla dobře, protože i tak to jsou pořád nervíky :hug: a budu se těšit na fotečky :srdce:.
Jé u Apolináře jsem se narodila já :D, ale já se teda chystám na porod do Motola, máme ho nejblíž od domova a už to tam aspoň znám ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
4.5.23 15:12

@bbk85 určite bude vse ok u Vlasina v Brne bolo 100% ok ale tak screening je screening musím tam 🙏🏻
Apolinare mi poradili v Motole na genetike, kvôli dvojičkám je to vraj naj starostlivost(určite pôjdu pred termínom von a majú tam perinatologicke odd. vraj na to uspôsobené ). Inak bývam v Liberci a neviem či tam vôbec stihneme doraziť a môže sa stať že porodim v Liberci😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
4.5.23 16:12

@Mária2023 tak i to by bylo lepší než někde na cestě :lol: :lol:. Jo dvojčátka jsou větší radost a větší starost :srdce: a dobrá porodnice je v tomhle určitě důležitá, aby uměli pěkně ty maličké „dopéct“. Vůbec si nedokážu představit čekat dvojčata, já se sotva ohnu přes ten svůj obří pupek a to je tam jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
5.5.23 10:14

@bbk85

Moc gratuluji :srdce: :srdce: :srdce: :dance:

Krasna fotecka :dance:

My jsme byli na screeningu v uterý, pry mame krasneho zdraveho chlapecka. Fotku nam ted nedali, protoze jenor moc akcni :roll: :D.
Nam to ale nevadi, my se objednali 31.5 na 4D UTZ tak budou poradny fotky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
5.5.23 10:19

@Mária2023

To je dobre, ze te takhle moc kontroluji :andel: :srdce:

Apolinare si chvali hodne lidi, zrovna vcera si ho chvalila kamaradka na prochazce u prvniho ditete, pry me vcesnou placentu, takze ji delali cisare tam.

No vidis to a ja se zrovna chci prihlasit na porod do Liberce, chodim tam na screeningy a jsem na ty doktory uz zvykla. Ja zase kdyby to nestihla tak musim rodit taky tady u nas v Ceske Lipe, ale nechce se mi moc…
Uz to tu mam spojeny s mym strasnym zazitkem a porodem ve 23tt.

Nemaji tu tu vybaveni pro predcasne narozene v Libu to maji alespon od 32tt neonatologii.( kdyby nahodou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
6.5.23 21:31

@Eliska1402 no volala som do Liberca ze sa chcem objednat na prehliadku a k porodu(pre istotu) v tel. na mna bola neprijemna, ze az po 32.tt a ze ak cakam dvojicky nech sa radsej hlasim inam, ak nevydrzim do 32+🤯

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
6.5.23 21:35

@bbk85 krásná fotka :kytka: ano, i my máme screening úspěšně za sebou, vypadá to na zdravou holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
12.5.23 06:44

Tak 2. screening hotov, 20+2, 420g a kluk jako buk. Všechno zatím ok. Teď se bojím testu na tehotenskou cukrovku 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
12.5.23 07:18

@Liška32 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
12.5.23 07:20

@syaska 420 wau to je cvalik moji maju 382g chlapcek a 330g dievcatko

My sme včera boli v Motole 1a3/4hod utz malej našli echogenni ložisko na mozgu 19×8mm další tyzden utz kontrolny vraj to moze byt iba tien ale je mi úplně ze nie dobre bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí