Trable s ex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
17.6.18 22:29
@Anonymní píše:
Dava, milionkrát více …ale nemohu si pomoci, od včerejšího rána na nej myslím neustále. Svého muže miluji a chci s nim být, bohužel teď v pondělí odjíždí pracovně na týden do Švýcarska, a já bych svého bývalého moc ráda v týdnu viděla, nevim ani proč, nevim mě k němu táhne, i když je zadaný a já také …

Je to jenom poblouznění.
Tvůj EX se s Tebou bavil hlavně o své ženské. To pro Tebe neznamená, že má zájem o Tebe. Viděla jsi, jak mu záleží na tom, aby byla jenom jeho. U Tebe takové zájmy neměl, chtěl jinou. Tebe už vyzkoušel a nebylo to ono. Na pokec jsi dobrá, ale do postele Tě nechce. A když, tak jen proto, aby se pomstil současné za nějaký podvod.
Zdá se, že jsi měla moc málo mužů v životě, proč jsi se vdala ? Mělas jich otestovat víc, abys měla více čárek. Pak bys tak nešílela z jednoho křiváka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 12:41

Já vím,

měla bych to uplně separovat, nesnášet, nechtít se s ním bavit po všem. Jenže já se na něj docela dost těšila v ten pátek a chtěla bych ho vidět znovu. Ne, protože by mě buhví jak přitahoval, ale prostě, protože se mi s nim dobře povídalo a celkově mi bylo fajn a příjemně. Jen mi zpětně připadá divné, že se mě snažil tak letmo dotýkat, nevím, prostě když mohl …:-) Nejhorší na tom je, že se teď zase budeme ignorovat. Napsala jsem mu, že tento týden mám docela pohodu a čas, zda by nechtěl zajít pokecat (posledně jsme vše nedoprobrali, protože mi jel autobus) a nic. Nechtěla bych s ním mít něco víc, jen si prostě povídat :-) :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.18 12:44

Jo a ještě mi došlo, když ten kamarád mluvil o vztazích - před 6ti lety jsme spolu měli nezávazný poměr - to bylo po rozchodu s mým ex - říkal, že jsem byla za cleou dobu jediná holka, která to prostě pochopila a dokázala to bez citů a když bylo po legraci, tak prostě odejít. Když tohle říkal, tak můj bývalý uplně ztuhnul a od té doby byl takový smutný a rozhozený …

• Citovat
  • Upravit
2713
19.6.18 13:13
@Anonymní píše:
Já vím,měla bych to uplně separovat, nesnášet, nechtít se s ním bavit po všem. Jenže já se na něj docela dost těšila v ten pátek a chtěla bych ho vidět znovu. Ne, protože by mě buhví jak přitahoval, ale prostě, protože se mi s nim dobře povídalo a celkově mi bylo fajn a příjemně. Jen mi zpětně připadá divné, že se mě snažil tak letmo dotýkat, nevím, prostě když mohl …:-) Nejhorší na tom je, že se teď zase budeme ignorovat. Napsala jsem mu, že tento týden mám docela pohodu a čas, zda by nechtěl zajít pokecat (posledně jsme vše nedoprobrali, protože mi jel autobus) a nic. Nechtěla bych s ním mít něco víc, jen si prostě povídat :-) :roll:
:think: Nechtěla by jsi s ním nic mít, ale když po tobě vyjede, tak mu podlehneš a pak si budeš vyčítat jak se to mohlo stát, že přeci miluješ svého současného. :roll: Nemiluješ. Kdybys ho milovala, tak budeš brát pokec s bývalým jen jako hezký pokec a nebudeš mít v hlavě guláš. A nebo ztrácíš soudnost pokaždé, když na tebe někdo zavrká?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76303
19.6.18 13:17
@Anonymní píše:
Já vím,měla bych to uplně separovat, nesnášet, nechtít se s ním bavit po všem. Jenže já se na něj docela dost těšila v ten pátek a chtěla bych ho vidět znovu. Ne, protože by mě buhví jak přitahoval, ale prostě, protože se mi s nim dobře povídalo a celkově mi bylo fajn a příjemně. Jen mi zpětně připadá divné, že se mě snažil tak letmo dotýkat, nevím, prostě když mohl …:-) Nejhorší na tom je, že se teď zase budeme ignorovat. Napsala jsem mu, že tento týden mám docela pohodu a čas, zda by nechtěl zajít pokecat (posledně jsme vše nedoprobrali, protože mi jel autobus) a nic. Nechtěla bych s ním mít něco víc, jen si prostě povídat :-) :roll:

to zní tak hloupě :nevim: pokud je ti víc, jak 17, jsi hrozně naivní a nezodpovědná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 13:24
@stinga píše:
to zní tak hloupě :nevim: pokud je ti víc, jak 17, jsi hrozně naivní a nezodpovědná

Proč myslíš?

• Citovat
  • Upravit
14601
19.6.18 13:33

Tomu se u nás říká „šlapat bosou nohou na kobru“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76303
19.6.18 14:19
@Anonymní píše:
Proč myslíš?

protože píšeš, že máš úžasného muže, kterého miluješ, a když se s tímto ex potkáš, jsi úplně poblázněná, skončíte spolu v posteli a na problém je zaděláno, nezmiňuješ se o dětech, takže asi žádné nemáš?, ale rozvrátit fungující vztah s úžasným mužem pro chvilkové pobláznění, není taky nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí