Trapas u lékaře

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
2.12.14 20:19
@Hanka1 píše:
A pravidelně dostávalo některé chlapy do rozpaku, kdyz kolem roka a pul z kočárku na každého chlapa volalo „táta, táta“ :P :lol:

Tohle mi starší holka dělala v tomhle věku taky. Ona to volala ale jenom na plešatý chlapy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
2.12.14 20:21

Malá zas ukazuje na černochy, které potkáme a křičí blééé, blééé. Jako že jsou špinaví. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834

My máme fajn zážitky ze supráče - malá v nákupním vozíku volá na celý Interspar „čubkýýý, čubkýýý“ - chtěla koupit křupky :) Nebo teď měla takové období, že chtěla kramařit věci z regálů, tak jsem ji stále napomínala, aby to tam nechala. No a stojím u těstovin, pán vedle se nahne pro kolínka a malá na něj: „nééé to táááám“ :D Pán se naštěstí smál. Nebo jedeme ve vlaku, proti nám sedí poměrně „tělnatý“ pán - naštěstí Němec. Malá na něj kouká, pak mi říká: „Pán, bicho. Papá hezky.“ :D

A bratr tak před 35 lety udělal ostudu babičce v čekárně plné pacientů. Na celé kolo volal, že každou neděli chodí s tátou za ku*vama. S tátou fakt chodili, ale za krůtama, koukat na ně do drůbežárny. :D Babička už s ním pak nikam mezi lidi chodit nechtěla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609

Náš mladej, když mu byly asi 3 - 4 roky, tak pobíhal kolem stojanu na kola u jedné venkovní zahrádky, kde jsme byli na limče. Vylezla paní a šla si pro kolo…má černý, kudrnatý vlasy. Kluk jak byl zabranej do hry a ona se k němu naklonila, tak vytřeštil oči a začal řvát…ČERT NA KULE :mrgreen: 8o :mrgreen: a ječel jak tur. No paní se zasmála a povídala, že ví, že je škaredá jak čert :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
2.12.14 20:22

Toho by bylo hodně.
V roce a půl syn miloval těžkou techniku - traktory, kombajny a hlavně jeřáby. Jak ale neuměl pořádně vyslovovat, tak z jeho jeřábu vyšel „jebat“. Jedeme narvanou tramvají kolem tunelu Blanka a kluk začne vykřikovat „jebat, jebat“. Dokážete si představit kolik jeřábů tehdy bylo na Blance? :lol: Byla jsem rudá až na zadku, lidi se otáčeli a já hodně hlasitě „to je jeřáb, ano“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
2.12.14 20:22

My jeli jednou busem uplne vzadu na ctyrce a dcera 2,5 roku tam sedela mezi třema starsima zenskyma. Ja jsem stala u kocarku s mladsi dcerou. Najednou starsi nadsene povida: „Sem si pudla, to to smudi!“ Ty postarsi damy skoro praskly smichy, ja studem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
2.12.14 20:23
@kvaček píše:
Ale když se zamyslím, tak kluk pronesl sice před tchýní, ale :mrgreen:
Já jsem malý mám malého pindíka, tatka je velký má velikého pindíka, až já budu velký, taky budu mět velkého pindíka, jak tatka :mrgreen:, fakt nekecám, tchýně vyprkslá kávu do půl mísnotsti :mrgreen:Příspěvek upraven 02.12.14 v 20:19

tak velikost pindíka u nás zase řeší starší, ale naposledy prohlásil, že až bude velkej, tak bude holčička, a nebude mít žádnýho pindíka, předtím říkal, že bude mít pindíka velkýho jako táta, tak nevím proč ta změna :lol: ale naštěstí t řeší zatím jen doma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
2.12.14 20:24

Trapas byl v krámu když jsem nejstaršímu řekla že mu nic kupovat nebudu, stoupnul k rohlíkům jestli teda může alespon rohlík tak říkam že ten může a na celý krám zařval díky bohu alespon rohlík, jinak bych asi chcípnul hlady :mrgreen: :mrgreen: a pak jsme jeli do solné jeskyně, nikdy v tramvaji nic nekomentuje, tramvaj se sekla a koukal směrem na hřbitov a už řešil kdo tam leží tak jsmese snažila vysvětlit a prý jestli hlavně starý lidi tak říkam že nejvíc staré lidi no a on se kouknul na paní co seděla za náma, no věk k 80 a už hrobové ticho, všichni poslouchali a Viki a mami ta paní už je hodně stará vid :jazyk:

a ted Vali kouká na Elma a jak tam vidí kluka černocha jak plave v bazénu tak se vždy zašklebí a řekne fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
2.12.14 20:25

@BlueFairy tak to asi spadnu ze židle :mrgreen: ale je to odvaha, všichni si to mysleli a nikdo nic neřekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
2.12.14 20:26

Ahoj holky, bavím se, to jsou perly :mrgreen: u nás je jich taky dost, vzpomínám na jednu, kdy starší syn byl s babičkou v kabince na veřejných záchodech a hlasitě na celou místnost komentoval"jé, babi, ty čuráš chlupama" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
2.12.14 20:26

@Danitschka @Catus @Manticora malém jsem se počurala :lol: :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
2.12.14 20:28

Bavím se a to dost ale @mischelinka tak to je pecka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
2.12.14 20:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
2.12.14 20:30

Máma nás nedávno seznámila se svým přítelem. Působil velmi seriózně. Představil se jako Jarda. Když došlo na poklepání pravicí s naším mládětem, tak malej se ho zeptal: „Ty jsi Rajda?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
2.12.14 20:30

Dobrá diskuse, jdu si počíst. U nás asi čtyřletý syn, jeli s tátou autem za nějakým traktorem, tatínek trošku mírnil slovník, přesto mu ujelo, že jede před ním jako slimák.
Za týden jsme šli se synem po městě, on za ruku a před námi starý pán o hůlce. Syn na mě pěkně zvučným hláskem - „Mami pojď, ten pán se vleče jako slimák“ :oops: :roll:

Ještě ten den jsme jeli busem domů, ve vesnici před naší vystoupili asi tři paní, tak kolem padesátky, jakmile dveře zabouchly, synek opět jasným hláskem - „Mami vidělas to, všechny báby vystoupily“ :oops: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí