Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@jege píše:😅 😅 😅 😅 😅
Jj, a jak nějakého v teplácích potkám, tak mu tou koulí klepnu po hlavičce, aby se mu v ní konečně rozsvítílo!![]()
A to sklo je monokl!
![]()
A máš noviny pod paží? Ty musíš bejt pěkně zlej dědek. Ti povim ![]()
@chelsinka1988 píše:
Napsalas, ze se poblil na prvnim rande. On je nejak nemocny, ze tak casto bleje?
Ježiši…🤣 🤣 🤣 🤣 😃 🤣 😃
Skoro jsem se udusila rohlíkem.
@jege píše:
Jj, a jak nějakého v teplácích potkám, tak mu tou koulí klepnu po hlavičce, aby se mu v ní konečně rozsvítílo!![]()
A to sklo je monokl!
![]()
Tak okolo tebe budu běhat v plesovych satech ![]()
@Plamí píše:
Ježiši…🤣 🤣 🤣 🤣 😃 🤣 😃
Skoro jsem se udusila rohlíkem.
Jenom to neeeee
musela bych ke zpovědi a zpovídat se z tohoto hříchu. A nevím, co se tam nosí. Jestli tepláky, když se klečí nebo róba, když je to kostel
![]()
@_.Emilyyy píše:
Tak okolo tebe budu běhat v plesovych satech
A já vám budu u toho zpívat v teplákách nějakou naší chánovskou ![]()
@chelsinka1988 píše:
Aaaaale jeden mě na promenádě v lázních otravoval, popis by seděl![]()
Tak to jsi byla Ty v těch teplákách, co na nich v tom nejlepším nešla rozvázat šňůra? Příště se na to vybodnu a říz u ji!
![]()
@jege píše:
Tak to jsi byla Ty v těch teplákách, co na nich v tom nejlepším nešla rozvázat šňůra? Příště se na to vybodnu a říz u ji!![]()
Tak asi uzel, ne. Děláš, jak kdyby se ti to nikdy nestalo
![]()
@chelsinka1988 píše:
A máš noviny pod paží? Ty musíš bejt pěkně zlej dědek. Ti povim
To ne, na takové holčičky, jak jsi Ty, jsem moc hodný, nabízím jím bonbóny a zvu je podívat se na ptáčky. ![]()
@chelsinka1988 píše:
Tak asi uzel, ne. Děláš, jak kdyby se ti to nikdy nestalo![]()
Nestalo. Já v těch místech žádné uzly nemám!
![]()
@jege píše:
To ne, na takové holčičky, jak jsi Ty, jsem moc hodný, nabízím jím bonbóny a zvu je podívat se na ptáčky.
Uf, to mam kliku. Bonbony nejim
maminka mi řikala od mala, že se po nich kazí zuby. ![]()
@jege píše:
Nestalo. Já v těch místech žádné uzly nemám!![]()
Si nikdy nezavazoval synovi boty? ![]()
Tyjo, zapáleně čtu a akorát jsem si včera objednala tepláky! A plánuju je nosit teda normálně ven (ok, jasně, že do opery, divadla, na důležitý schůzky ne) ![]()
Takže pro zakladatelku budu asi „nána od sporáku“, a vůbec, vzhledem k životu v „hlavním městě“
bych tu objednávku měla asi zrušit ![]()
@chelsinka1988 píše:
Si nikdy nezavazoval synovi boty?
A víš, že ne? A i nevím, jestli to ještě umím! Oba nosí obuv se suchým zipem anebo klasickým zipem a já nazouvaci polobotky. ![]()
@jege píše:
A víš, že ne? A i nevím, jestli to ještě umím! Oba nosí obuv se suchým zipem anebo klasickým zipem a já nazouvaci polobotky.
Ty jo. Tak to já teda zavazuju
![]()
@Proseccová píše:
Tyjo, zapáleně čtu a akorát jsem si včera objednala tepláky! A plánuju je nosit teda normálně ven (ok, jasně, že do opery, divadla, na důležitý schůzky ne)
Takže pro zakladatelku budu asi „nána od sporáku“, a vůbec, vzhledem k životu v „hlavním městě“![]()
bych tu objednávku měla asi zrušit
Vítej v klubu Mostečáku ![]()