Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Proseccová píše:![]()
![]()
dycky Most
a především tedy dycky tepláky!
Plácni to ![]()
@chelsinka1988 píše:
Jenom to neeeeemusela bych ke zpovědi a zpovídat se z tohoto hříchu. A nevím, co se tam nosí. Jestli tepláky, když se klečí nebo róba, když je to kostel
![]()
No…dycky tepláky a hodně pruhů to chce. Tam táhne pod zpovědnicí.
Mmch, já si je snad zejtra skočím koupit, na tělo a kapsu na zadku, tolik mi ta debata dala.
@Plamí píše:
No…dycky tepláky a hodně pruhů to chce. Tam táhne pod zpovědnicí.
Mmch, já si je snad zejtra skočím koupit, na tělo a kapsu na zadku, tolik mi ta debata dala.
@Kelsey píše:
Jsem to dostala darem v genetickém balíčku. Proto píšu zdarma. Až přestanou vyrábět žehličky na vlasy nebo zapomenu deštník a bude pršet. Tak mám to retro afro zdarma.
@chelsinka1988 píše:![]()
A při nákupu hlavně nenaznačuj, že máš titul. Bo ti je neprodaj. Děláš v JZD. Nezapomeň
Jako pěna vo titulech, seví, a potáhnu za sebou pytel zahradního hnojiva, abych podpořila ten správný efekt. A plevy, do vlasů plevy.
@Plamí píše:
Jako pěna vo titulech, seví, a potáhnu za sebou pytel zahradního hnojiva, abych podpořila ten správný efekt. A plevy, do vlasů plevy.
Hlavně, aby nebyly plevy v hlavě, dámy.
@Alriga píše:
Hlavně, aby nebyly plevy v hlavě, dámy.
Posli foto bez obličeje
@Lucy75 píše:taky mám od přírody vlnité..
je celkem škoda to furt týrat žehličkou, znáš metodu CGM?? ty holky s dlouhými kudrnami fakt vypadají skvělechce to se za ně nestydět..
https://www.kudrnatevlasy.cz/…etoda-postup
Mi se to nelíbí. Nechci kudrnaté.
@Kelsey píše:
Mi se to nelíbí. Nechci kudrnaté.
Ale kazda zena, tedy skoro, si preje opak. ![]()
Otázka: musí žena sundavat pokrývku hlavy v uzavřeném prostoru? A muž? Kdo ví? Negooglit. ![]()
@chelsinka1988 píše:
Otázka: musí žena sundavat pokrývku hlavy v uzavřeném prostoru? A muž? Kdo ví? Negooglit.
Muž ano, žena nemusí ![]()