Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já z toho žádnou pomazánku nedělám, normálně to namažu na chleba. A můžu se potom utlouct, mimochodem ![]()
Pomazanku bych nedelala, zbytecne by se ta chut zazdila, doporucuji cerstvy chleba tence namazat maslem-ne rostlinnym a na to ty jatra rozmackana vidlickou-taky staci trocha a posypat najemno cibulkou-mnam
Tak myslíte zbaštit samotné? Já jsem to asi ještě nejedla, nebo se nepamatuju. Mám jen jedny, chtěla jsem pohostit celou rodinu.Tak se na ně vyprdnu a spráskám to sama ![]()
@rozmary píše:
Tak myslíte zbaštit samotné? Já jsem to asi ještě nejedla, nebo se nepamatuju. Mám jen jedny, chtěla jsem pohostit celou rodinu.Tak se na ně vyprdnu a spráskám to sama
Jedny na celou rodinu? ![]()
Kupuju to běžně dítěti i sobě, nejsou v obchodě nějak drahé
V akci stojí dvacku
Kupuju to jako běžné jídlo…
@rozmary
Jasně, jen si dej!
Ale nelekej se té vůně, nápadně připomíná kočičí žrádlo.
@rozmary píše:
@jannina1 Aha,tak to já jsem je vždycky viděla za pěknou pálku
Musíš narazit na akci, jinak stojí okolo 40 Kč, někdy jsou v akci 50%.Ale ani to mi nepřijde na dnešní dobu tak drahé..Jsou dražší potraviny ![]()
Minule je měli v akci opravdu okolo dvacky, kupovala jsem jich 5 za stovku.
Dávám normálně na veku, máslo, cibuli, játra a zakapu citronem ![]()
Tady jsem je našla v Albertu
http://akce.najdislevu.cz/…i-jatra.html
Kaufland je měl za 19.90Kč…
Mňam, i dobrý chleba máčený do oleje od jater.To je škoda rozmělňovat do pomazánky.
Dostala jsem tresčí játra ve vlastní šťávě, máte recept na nějakou fakt dobrou pomazánku z nich? Nerada bych to zmastila, je to dost drahé. Díky