Třetí porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
9.9.10 16:59

u mě byl nejlepší 4 a 6 porod. 4 jsem si fakt užila (dodopravdy) a šestý od první kontrakce ke stellince v náručí 1,5 hodina. Kdyby chudák taxikář ,kterému jsem říkala nebojte v autě vám neporodím,věděl ,jak k tomu měl blízko :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
17124
9.9.10 17:05

Tak první porod trval klasických asi 7h a měla jsem epidurál.Druhý porod po 4letech byl rychlovka,bez nástřihu,bez epidurálu-prostě pohoda.A na potřetí se malému vůbec nechtělo ven,přenášela jsem 9 dní a v den nástupu na vyvolání se konečně porod rozběhl.Ale bolesti maličké a tak to popohnali oxytocinem s tím,že jelikož je to potřetí-porodím určitě do hodiny.No bolesti se rozjely brutální,ale zároven malému začali klesat ozvy a to tak ,že byl nutný okamžitý císař. :nevim: :think: Tak mám tři porody a každý úplně jiný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.9.10 17:26

Tři děti nemám … ale podle mý mámy po prvním porodu vůbec už nikdy žádný děti nechtěla. Druhý porod byl nakonec tak snadný, že souhlasila s třetím dítětem. A ten byl opět tak drastický, že se definitivně zařekla, že v životě neřekne o porodu nic hezkýho … a to dodržela, protože tuhle „vlasnost“ jsem zřejmě podělila, páč mě o zážitku, jak jsem přišla na svět (jsem prvorozená) informovala až poté, co jsem se já zberchala z vlastního nijak příjemného porodu … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
9.9.10 17:54

No já pevně doufám že mě v dubnu čeká stejný porod jako ty 3 předešlé :mrgreen: 1 za 3 hoďky 2 za 3,5 a ten třetí za 1,5 hodinky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
9.9.10 20:13

Já vždycky počítám s nejhorším a pak mě vždycky mile překvapí konečný výsledek :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
9.9.10 20:37

Jooo tak to si myslím že je nejlepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
14.9.10 08:57

:wink: Stoková-Pro mně byl nejhorší druhej porod mysela jsem že nedojdem ani do porodnice ale vše stihly od příjezdu se malej narodil za pul hodky.
A ten 3.jsem se šíleně bála jako ty zda to stihnem do porodnice ale měla jsem problémy tak si mně tam nechaly a ten den jsem odrodila takže stihly třetí porod byl ze všech ten nejlepší. :wink: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.13 22:08

Holky jak to tu ctu:-) prvni porod pred 11lety 12h na sale. Druhy porod pred 8 lety 2h na sale. Vzdy jsem pfenasela adostala jsem injekci k vyvolani porodu. V unoru 3.porod…??? 1.a 2. Porod holky ted se tesime na kluka tak jsem z edava co unor prinese:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
21.6.15 23:34

Ahoj rada bych znala zkušenost maminek co už mají za sebou 3 porod. Jak se lišily od předchozích dvou a jak dlouho trvaly. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.6.15 07:28

Třetí nejrychlejší a víc bolel, než druhý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
22.6.15 07:38

@pomeranca děkuji :-). Já měla právě rychle oba. První sice vyvolavany ale malý byl na světě po 6 hodinách a bolesti tak akorát a druhý byl na světě za necelé 3 a půl hodiny od příjezdu do porodnice, ale bolel tedy mnohem více tak právě doufám, že si to nevyzeru teď u třetího :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
22.6.15 07:39
@pomeranca píše:
Třetí nejrychlejší a víc bolel, než druhý…

U mě taky tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
22.6.15 07:43

U mě nejbolestivější ze všech tří a na rychlost? O půlnoci mi doma praskla voda a v 5:05 byl malej na světě-tak nejrychlejší nebyl, první a druhý jsem odrodila do 4h. Každý porod je jiný ale krásný-ať už bolí míň či víc-teď se snažíme o čtvrté tak jsem zvědavá jak to bude probíhat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.6.15 11:29

U mě by třetí porod nejlepší. Voda odtekla v 1.00 a měla jsem slabé bolesti. Silnější nastaly v 16.00 a 16.51 byl malý na světě bez nástřihu a poranění. Porod jsem měla po 9 letech, měla jsem z toho hrozný strach ale jsem nadšená jak to dopadlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
2.8.15 11:10

První porod od začátku stahů cca 8. hodin - po píchnutí vody a podání oxytocinu, jsem nevěděla kdy tlačit :zed:, Druhý bez medikace od prasknutí vody cca 7. hodin, ale bolesti nebyly tak hrozné. Třetí od prvního stahu (cca 10. min. interval - myslela jsem, že to jsou poslíčci) 2,5 hodiny - bez medikace- otevřela jsem se po 4 stazích -bolest neuvěřitelná, ale zase to byl fofr :mrgreen: - na další 3 byl malý venku… Nestihla jsem nic, vše se dělalo až po porodu, naštěstí chlap z práce stihl dojet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí