Trhání osmiček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4024
19.10.11 10:56

Dávivý reflex - pokud se ti nedělá špatně, když máš cizí předmět v puse, nechce se ti zvracet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
19.10.11 11:03
přesně tak a můžeš to zjistit třeba při čištění zubů,když si čistíš osmičky úplně vzadu :palec:
katyca píše:
Dávivý reflex - pokud se ti nedělá špatně, když máš cizí předmět v puse, nechce se ti zvracet :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
19.10.11 11:09

Holky když si čistím zuby nic se neděje,když ale čistím jazyk a kartáčkem zajedu dál do úst tak to(blem :-P)udělám..když to vezmu na lékaře když mě v bolí v krku a dává my do úst špachtličku tak taky nic tak nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
19.10.11 11:19
mila2113 píše:
Holky když si čistím zuby nic se neděje,když ale čistím jazyk a kartáčkem zajedu dál do úst tak to(blem :-P)udělám..když to vezmu na lékaře když mě v bolí v krku a dává my do úst špachtličku tak taky nic tak nevím..

to já právě jak mě strčí dr. tu špachtli do krku tak pomalu natahuju vždy a to nemluvím o výtěru z krku :roll: taky jdu na trhání - obou dolních osmiček a už se moc „těším“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
19.10.11 11:25
chelsea.aa píše:
mila2113 píše:
to já právě jak mě strčí dr. tu špachtli do krku tak pomalu natahuju vždy a to nemluvím o výtěru z krku :roll: taky jdu na trhání - obou dolních osmiček a už se moc „těším“ :lol:

no tak na výtěr z krku si nepamatuju-asi jsem dlouho nemarodila..no nevím asi bych blem udělala :lol:
a kdy tě to čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
19.10.11 12:02
mila2113 píše:
chelsea.aa píše:
mila2113 píše:
to já právě jak mě strčí dr. tu špachtli do krku tak pomalu natahuju vždy a to nemluvím o výtěru z krku :roll: taky jdu na trhání - obou dolních osmiček a už se moc „těším“ :lol:
no tak na výtěr z krku si nepamatuju-asi jsem dlouho nemarodila..no nevím asi bych blem udělala :lol:
a kdy tě to čeká?

během letošní zimy, ještě jsem nenašla odvahu se objednat na určitý datum :oops: :-D navíc mě je budou nějak vysekávat, obě dvě, protože je tam mám naležato… no zatím na to raději moc nemyslím :-o :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
19.10.11 12:04
chelsea.aa píše:
mila2113 píše:
chelsea.aa píše:
mila2113 píše:
a kdy tě to čeká?
během letošní zimy, ještě jsem nenašla odvahu se objednat na určitý datum :oops: :-D navíc mě je budou nějak vysekávat, obě dvě, protože je tam mám naležato… no zatím na to raději moc nemyslím :-o :-)

tak to jo..myslela jsem že jsi objednaná..já za 14 dní..už bych to chtěla mít zasebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
19.10.11 12:21
mila2113 píše:
chelsea.aa píše:
mila2113 píše:
chelsea.aa píše:
mila2113 píše:
a kdy tě to čeká?
během letošní zimy, ještě jsem nenašla odvahu se objednat na určitý datum :oops: :-D navíc mě je budou nějak vysekávat, obě dvě, protože je tam mám naležato… no zatím na to raději moc nemyslím :-o :-)
tak to jo..myslela jsem že jsi objednaná..já za 14 dní..už bych to chtěla mít zasebou

tak přeji, aby to proběhlo bez problémů :kytka: žádnej reflex, žádný bolesti a žádnej zánět :wink: :-) Mě zubařka právě varovala, vzhledem k tomu, že to je u mě složitější, že jeden zub tak týden antibiotika a rekonvalescence, ať si to dobře naplánuju :-? Nijak mě ty zuby nebolí, takže to pořád odkládám samozřejmě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
21.10.11 01:12

Tak já jsem na tom stejně, od včerejška vím, že musím na chirurgický zákrok - mám osmičku dole naležato, takže musí pryč. Mám se objednat, ale nebyla jsem ještě schopna si tam zavolat :oops:
Zubař je pro mně stressor číslo jedna, všechno, co se popisuje o vysekávání z kostí osmiček je pro mně horor :roll:
Závidím Vám všem, co už to máte za sebou.

Braly jste si před zákrokem nějaké léky?
Opravdu jste nic necítily?

Chjo…kdyby se to dalo nějak přeskočit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
21.10.11 12:51
Ahoj,jestli můžu doporučit,je dobré si dva dny před zákrokem kloktat vodou Corsodyl 0.2 procentní a také je dobrý tři dny předem brát Phlogenzym,to je ale na tobě,díky těmto dvěma věcem se pak rána po vytržení lépe hojí :palec:
Alinka píše:
Tak já jsem na tom stejně, od včerejška vím, že musím na chirurgický zákrok - mám osmičku dole naležato, takže musí pryč. Mám se objednat, ale nebyla jsem ještě schopna si tam zavolat :oops:
Zubař je pro mně stressor číslo jedna, všechno, co se popisuje o vysekávání z kostí osmiček je pro mně horor :roll:
Závidím Vám všem, co už to máte za sebou.

Braly jste si před zákrokem nějaké léky?
Opravdu jste nic necítily?

Chjo…kdyby se to dalo nějak přeskočit :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.10.11 06:36

ahoj.jsem v 7 mesici a uplne mimo,ve stredu me vytrhli osmicku,protoze byla spatna a dneska to jeste boli jak cert.Nikdy jsem nemela takove problemy.Nevite co na to at to prejde? :-? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
22.10.11 07:30

Téma jak na zavolanou :-)…za tři týdny mě čeká trhání dvou osmiček a mám z toho hrůzu, ta spodní roste na ležato, tak musí ven a ty ostatní…no nevím, mám vyrostlý všechny čtyři, ty ostatní tři bez problémů a zubařka mi je chce vytrhnout „protože je to lepší vytrhnout, dokud jsem mladá a kost je pružná“. Opravdu se osmičky trhají automaticky, bez důvodu? Máte někdo podobnou zkušenost? Moje zubařka mě odeslala do nemocnice s tím, ať mi vytrhnou jen tu jednu ležatou, zubařka v nemocnici říkala, že mi vytrhnou dvě na jedné straně najednou a při vytahování stehů se domluvíme na termín na tu druhou stranu 8-o :roll: . Tak nevím, jestli je to nutné nebo ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
22.10.11 11:27
takovéhle osmičky se určitě netahají bez důvodu.tyhle osmy co leží,obvykle naléhají na sedmičky,tlačí na ně a mohla by jsi s tím mít do budoucna dost velké problémy a zbytečně by jsi mohla přijít o sedmy.Opravdu je mnohem lepší to tahat,když je člověk co nejmladší,když je člověk starší,jde to strašně špatně ven a musí se vrtat do kosti,což není nic příjemného,opravdu si je nech co nejdříve vytrhnout.
evi.an.x píše:
Téma jak na zavolanou :-)…za tři týdny mě čeká trhání dvou osmiček a mám z toho hrůzu, ta spodní roste na ležato, tak musí ven a ty ostatní…no nevím, mám vyrostlý všechny čtyři, ty ostatní tři bez problémů a zubařka mi je chce vytrhnout „protože je to lepší vytrhnout, dokud jsem mladá a kost je pružná“. Opravdu se osmičky trhají automaticky, bez důvodu? Máte někdo podobnou zkušenost? Moje zubařka mě odeslala do nemocnice s tím, ať mi vytrhnou jen tu jednu ležatou, zubařka v nemocnici říkala, že mi vytrhnou dvě na jedné straně najednou a při vytahování stehů se domluvíme na termín na tu druhou stranu 8-o :roll: . Tak nevím, jestli je to nutné nebo ne… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
24.10.11 00:57
Gábííí píše:
Ahoj,jestli můžu doporučit,je dobré si dva dny před zákrokem kloktat vodou Corsodyl 0.2 procentní a také je dobrý tři dny předem brát Phlogenzym,to je ale na tobě,díky těmto dvěma věcem se pak rána po vytržení lépe hojí :palec:

Děkuji, určitě to zkusím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
24.10.11 11:17
Gábííí píše:
takovéhle osmičky se určitě netahají bez důvodu.tyhle osmy co leží,obvykle naléhají na sedmičky,tlačí na ně a mohla by jsi s tím mít do budoucna dost velké problémy a zbytečně by jsi mohla přijít o sedmy.Opravdu je mnohem lepší to tahat,když je člověk co nejmladší,když je člověk starší,jde to strašně špatně ven a musí se vrtat do kosti,což není nic příjemného,opravdu si je nech co nejdříve vytrhnout.
evi.an.x píše:
Téma jak na zavolanou :-)…za tři týdny mě čeká trhání dvou osmiček a mám z toho hrůzu, ta spodní roste na ležato, tak musí ven a ty ostatní…no nevím, mám vyrostlý všechny čtyři, ty ostatní tři bez problémů a zubařka mi je chce vytrhnout „protože je to lepší vytrhnout, dokud jsem mladá a kost je pružná“. Opravdu se osmičky trhají automaticky, bez důvodu? Máte někdo podobnou zkušenost? Moje zubařka mě odeslala do nemocnice s tím, ať mi vytrhnou jen tu jednu ležatou, zubařka v nemocnici říkala, že mi vytrhnou dvě na jedné straně najednou a při vytahování stehů se domluvíme na termín na tu druhou stranu 8-o :roll: . Tak nevím, jestli je to nutné nebo ne… :nevim:

No ležící osmu mám jen jednu, ty ostatní vyrostly úplně normálně, přesto mi je chtějí vytrhnout všechny :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.