Trhání osmiček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
27.3.17 16:50
@Anonymní píše:
V lékarně jsem si řekla řepíček a prodali mi řepík. JE na lehké záněty dutiny ustní. Vím, že to není to samé, ale teď jsem přijela z města a vracet se nehodlám :D Asi to můžu taky použít, ne?

Ahojky, lékárníci taky neví všechno :lol: Řepík jsem užívala na zánět dásní a po třech dnech vyléčeno. A po trhání osmiček mi ho na chirurgii v Liberci též lékaři doporučili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
27.3.17 17:52
@Borůvka1990 píše:
Ahojky, lékárníci taky neví všechno :lol:

Tohle fakt asi většina neví ;) http://media.muzeumvalassko.cz/…pik-2011.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
27.3.17 17:55
@bartsch píše:
Tohle fakt asi většina neví ;) http://media.muzeumvalassko.cz/…pik-2011.pdf

Tak to je úžansný, to jsem nevěděla též. Doporučuju všem přečíst, fak zajímavý. Děkuju!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
27.3.17 18:07

Já to taky nevěděla ;) Jen mě ten název řepíček zaujal, našla jsem, že fakt existuje (u nás je ale hodně vzácný) a při hledání na netu na mě vykoukl tento pěkný článek :D
Já byla na trhání dvou osmiček v únoru a první dva dny jsem nevyplachovala, třetí den jsem jen poválela odvar ze šalvěje a pak tak týden jsem pravidelně jemně vyplachovala dále šalvějí. Zahojilo se to perfektně bez komplikací. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.17 19:43

@bartsch Já tohle právě na netu našla a zarazilo mě to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.18 10:35

Prosím o anonym,jsem veliký poseroutka a stydím se za to :oops: :oops: :oops:
Před pár týdny mi zubař oznámil,že mi musí vytáhnout obě spodní osmičky.Dal mi termín na listopad.Každý zvlášt,po týdnu.od doby,co to vím,jsem nervozní,bojím se,mám šílený strach.
Nejradši bych tam vubec nešla......co mám dělat?nejraději bych šla pod narkozu.....nebo se nadopovala nějakýma oblbovákama :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.18 14:28
@Anonymní píše:
Před pár týdny mi zubař oznámil,že mi musí vytáhnout obě spodní osmičky.Dal mi termín na listopad.Každý zvlášt,po týdnu.od doby,co to vím,jsem nervozní,bojím se,mám šílený strach.
Nejradši bych tam vubec nešla......co mám dělat?nejraději bych šla pod narkozu.....nebo se nadopovala nějakýma oblbovákama :zed:

Nikdo? :(

• Citovat
  • Upravit
6661
8.8.18 14:36

Běž na stomatochirurgii a tam se s nimi domluv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.18 14:38
@bartsch píše:
Běž na stomatochirurgii a tam se s nimi domluv ;)

Děkuju.A myslíte,že mě dají nějaký oblbovák?Já to fakt nedám.Rodila jsem,byla jsem na operaci s kotníkem,vše v pohodě,ale ze zubaře mám panickou hrůzu :? :,(

• Citovat
  • Upravit
6661
8.8.18 15:02
@Anonymní píše:
Děkuju.A myslíte,že mě dají nějaký oblbovák?Já to fakt nedám.Rodila jsem,byla jsem na operaci s kotníkem,vše v pohodě,ale ze zubaře mám panickou hrůzu :? :,(

Já byla u velmi šikovného stomatochiruga, poslal mě k němu můj zubař s tím, že osmičky je lepší přenechat stomatochirurgovi ;) Umrtvil mi to, jedna tedy šla hůř umrtvit :nevim: Tak mi píchl něco silnějšího a až snad někam do krku, že jsem nemohla polykat :D Nic jsem fakt necítila ;) Ale stomatochirurg může dát i oblbovák ;) Domluv se na tom dopředu, držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.18 16:43

@bartsch Děkuji,snad to takto dám :?

• Citovat
  • Upravit
Verun83
8.8.18 17:02

Hele, ja mam osmicky vsechny venku a je fakt lepsi jit na stomachiru. Me musel rezat i do dasne a pak sit. Poradne to opichal a nic jsem necitila. A taky jsem byla poprdena. Zubaka nesnasim. Ale byla to fakt rychlovka, az jsem se divila.

• Citovat
  • Upravit
101474
8.8.18 17:55
@Anonymní píše:
Nejradši bych tam vubec nešla......co mám dělat?nejraději bych šla pod narkozu.....nebo se nadopovala nějakýma oblbovákama :zed:

Tak si nekde domluv a zaplat analgosedaci, udelaji ti oba zuby naraz a nebudes si z toho nic pamatovat, kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.8.18 18:11

Mně taky trhal 2 naráz, je to podle mě lepší. S hojením nebyl problém. Může se ti stát, že po tom týdnu neotevřeš ještě naplno ústa a znovu ti do toho bude drápat :nevim: Umrtvil obě, vythl jednu a pak druhou, šlo to jak po másle ;) Stomatochirurgové jsou na to machři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.