Trhání stálých zubů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
wejka
8.2.12 19:33

Přečetla jsme si zde velmi cenné názory a musím říct , že s některými souhlasím . Mě teď mají taky trhat tři 5 mléčně jenomže nemám tam dospěle pod nimi a pak pevnou 4 už dospělou a to prý všechno že mám ty zuby moc na sobě a tím že už mám i 8 tak se to musí posunout . Mám sice jenom 16 ale taky nesouhlasím , co pak stěma dírama? :? :(

• Citovat
  • Upravit
liol
21.3.12 11:01

trhání stálých čtyřek

Mě je trhali nedávno kvůli rovnátkům a dá se to přežít i když to potom trochu boli :,(

• Citovat
  • Upravit
8.8.14 01:08

No, já mám jít k zubaři po prázdninách, ale bojím se ho jako čert :|. Má mi trhat celkem 4 zuby, když jsem se to od dědy dozvěděla (je mi 13 let) chtěla jsem brečet. Prý že jsou to zbylí mlíčňáky (stoličky) a že tam těm dospělím zubům budou překážet. Že nechce, aby pak rostli křivě. Celkem chápu.
Ale od té doby, co mi u zubaře dávali pryč „uzdičku“ a na tom místě umrtvovali mám fobii z injekcí. Bolelo to neuvěřitelně a navíc to tam stříkal hrozně pomalu, no terror. Ale mamka mi říkala, že v okolí těch předních zubů a uzdičky to bolí nejvíc, že je tam nejvíc nervů. Tak snad mě to bolet nebude.
Ale injekce je určitě nic, oproti bolesti z trhání :)..
No nic, tak mi držte palečky, ať tam nezkolabuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
9.6.17 06:27

Obnovuji tema! :)

Chtela bych opravit predkus, ale pry se mi zuby nevejdou i kdyz jsem predloni byla na trhani osmicek, tak i tak pry musi ven i ctyrky, jinak to nepujde. Ja se toho moc bojim, osmicky me bolely a musely pryc, ale tohle jsou zdrave zuby a nove mi nenarostou, tak nevim, jak se rozhodnout. Je tu nekdo, kdo tohle kvuli rovnatkum podstoupil a pak litoval? Samozrejme me zajimaji i pribehy s dobrym koncem. :lol: Dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.