Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj jdu s dotazem… potrebuju vytrhnout 8 zubu ale chci to v celkove narkoze naposledy mi trhali 7 zubu a doktor mi dal akorat injekci do dasne a muzu rict ze to byla hruza des a to doslova… u neceho takoveho uz nechci byt pri vedomi
nemate nekdo zkusenosti nebo nevite kde by mi to udelali pokud mozno abych byl uplne v limbu jsem ze Zlina jel bych kamkoliv kdybyste nahodou mohli nekoho doporucit dejte prosim vedet dekuji
@upir88 no tak to potěš upír bez zubů ![]()
Hlavně si nech ty přední špičáky ![]()
To se fakt ještě dneska dělá že ti zubař vyrve klestema 50% zubů ![]()
Nebo snad chceš ušetřit? Není zub není zubař ![]()
No, muzes si zaplatit analgosedaci, dela to vetsina stimatochirutgii a i vetsi kliniky. Pocitej tak 10000,–
@upir88 píše:
Ahoj jdu s dotazem… potrebuju vytrhnout 8 zubu ale chci to v celkove narkoze naposledy mi trhali 7 zubu a doktor mi dal akorat injekci do dasne a muzu rict ze to byla hruza des a to doslova… u neceho takoveho uz nechci byt pri vedominemate nekdo zkusenosti nebo nevite kde by mi to udelali pokud mozno abych byl uplne v limbu jsem ze Zlina jel bych kamkoliv kdybyste nahodou mohli nekoho doporucit dejte prosim vedet dekuji
Do celkové té kvůli zubům nikdo uspávat nebude, můžeš si zaplatit sedaci.
Je mu úplně zle, jen to čtu. Co se ti proboha stalo, že musí tolik zubů ven??? ![]()
@truelly píše:
Je mu úplně zle, jen to čtu. Co se ti proboha stalo, že musí tolik zubů ven???
Ahoj udajne zato muzou prasky mam crohnovu chorobu nejakou dobu jsem bral kortikoidy a od te doby to slo se zubama o kopru
@JiříkMazlík píše:
@upir88 no tak to potěš upír bez zubů
Hlavně si nech ty přední špičákyTo se fakt ještě dneska dělá že ti zubař vyrve klestema 50% zubů
Nebo snad chceš ušetřit? Není zub není zubař
Nechci usetrit udelali mi to tak unas v nemocnici
Tolik zubu najednou NORMALNI ROZUMNY zubař nevytrhne.
To je zátěž pro tělo jako prase. Chodí se pravidelně na 1-2 zuby najednou. Měj trochu rozumu.
@mackA159 Tak třeba osmičky v analgosedaci dělají všechny najednou.