Trhat zoubek v těhotenství ?

Anonymní
25.10.19 08:06

Trhat zoubek v těhotenství ?

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat jestli jste byli trhat zub v 11 týdnu? A jaký na to máte názor, když se trhá zub v těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1804
25.10.19 08:13

Kdyz jsem byla těhotná, naštěstí sem nikomu zuby trhat nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
25.10.19 08:15

Tak jestli je ten zoubek nemocný, tak je potřeba ho ošetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
25.10.19 08:19

No tak jestli je špatný a hrozí zánět, tak se vytrhnout nebo opravit musí no. To chceš čekat přes půl roku než s tím budeš něco dělat a pak tam běhat s novoroznecem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
25.10.19 08:20

Záleží asi jak je to akutní. Taky jsem měla zub na vytrhnutí ale nebylo to nic co by mě bolelo, byl už mrtvej. Zubařka mi řekla že můžeme buď ve druhým trimestru nebo až porodím. Šla jsem až po porodu tím že mě to nijak nepřekáželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
25.10.19 08:30

Můj zubař dává anestezii pouze do 20. týdne. Doporučuji ti dat zuby do pořádku co nejdřív ať se pak zbytečně netrápíš ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
25.10.19 08:31

Tak jsem chvíli přemýšlela, čí že to ten zoubek je - nenarozeného dítěte, staršího sourozence… a ono matky. Zkonzulovala bych se zubařem, v jakém je stavu, pokud by byl zánět a vhodné vytrhnout, vytrhla bych. Ono je to po těhotenství kolikrát horší, hlídání dítěte, kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
25.10.19 08:56

A ten zoubek se bude trhat tobe nebo nejakemu batoleti?

K tematu. Co presne resis? Pokud je zub treba vytrhnout tak to nejlepe posoudi zubar. Strach z bolesti mit nemusis, oni to umi umrtvit velmi dobre. Neboli to nijak moc ani kdyz to prijde k sobe, alespon ja si nepamatuju, ze bych nejak trpela, kdyz mi vytrhli horni 8micku.

Takze se nemusis bat, ze by stres nebo bolestivy zazitek vedl k potratu ci co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
25.10.19 08:59
@Verpa5 píše:
Můj zubař dává anestezii pouze do 20. týdne. Doporučuji ti dat zuby do pořádku co nejdřív ať se pak zbytečně netrápíš ;).

Me chtel zubar vrtat kaz ve 32tt. Na otazku umrtveni si malem poklepal na celo a rekl, ze samozrejme mi to umrtvi. Pry lokalni anestezie nicemu nevadi.

Pokud zubar umrtvovat nechce, poohledla bych se po nejakem jinem, ktery nema certifikat reznika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5504
25.10.19 09:06
@Čičorečka píše:
Tak jestli je ten zoubek nemocný, tak je potřeba ho ošetřit.
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
25.10.19 09:15

Já bych si ten zoubek nechal vytrhnout, ale v každým případě bych trval na tom, že po zákroku chci obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
25.10.19 09:17

Mě zubař trhal zub v těhotenství. Osmičku, byla úplně na odpis. :-) Už sice nevím, v kolikátem to bylo týdnu, ale dítě to přežilo a já taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
25.10.19 09:22

Vytrhnout, zanet je pro plod horsi nez lokalni anestetikum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
25.10.19 09:25

Ja jsem tohle nastesti resit nemusela, ale vim, ze kdyby na to doslo, tak to podstoupim, protoze az ten zub zacne vazne bolet, tak je pozde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
25.10.19 09:33

Zoubek :roll: To se nemůžete vyjadřovat jako dospělé bytosti? A ano, ZUB bych si klidně vytrhnout nechala, pokud je to akutní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.