Trittico vedlejší účinky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.3.21 21:28

@Murka

dekuju! dneska zkusim vzit driv a uvidime :)

pro me je zazrak, ze uz spim i 7hod!

sice se budim, ale spim :palec:

snad nebudou jiny vedlejsi ucinky nez ta ospalost a pocit malatnosti…

vydrzim do patku!
kdyztak pak holt budu otravovat doktora no

drzte se lidi :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.21 19:56

Ahooj, tak dneska to je 10 dní co beru Trittico a teda 4 dny kdy beru celou 75mg

výrazně se mi zlepšil spánek - spím normálně fakt 7hod. denně, žádné noční můry, žádné šílené sny :)

občas jsem ještě přes den dost unavená, ale cítím se klidnější a začala jsem mít mírně lepší náladu (ale to je spíš zatím jenom,,věř a víra tvá tě uzdraví :D ) vím, že je to brzo!

ale dneska se mi bohužel zase objevily úzkosti :-(

myslíte, že se problémy můžou načas i zhoršit? a pak se to začne teprve zlepšovat?

od jakého dne jste cítily výrazné zlepšení?

měla jsem předtím i černé myšlenky teda, to zatím je ale lepší…

• Citovat
  • Upravit
318
28.3.21 21:33

Ahoj holky, už skoro měsíc beru Trittico na úzkostně depresivní poruchu :zed:

začala jsem na 75mg na noc, ze začátku supr, konečně jsem se zase vyspala, přestala jsem mít noční můry, přestal takový ten šílený vnitřní neklid a nervozita, zmírnily se i takové ty myšlenky, že bych se nejradši fakt oběsila…

jenže po 3 týdnech se to vrátilo - zase šílený neklid, hraju si třeba v metru s náramkem na ruce, jelikož nevydržím v klidu
v noci jsem měla zase šílené sny (že nějakého kluka zajelo auto a všude byla krev apod. :(

ten neklid je asi nejstrašnější, člověk si připadá fakt jak magor!!!

takže jsem byla na kontrole a navýšili jsme v pátek na 100mg a dneska mám vzít 150mg

kolik tak berete normálně?

já teď dostala nějaký PROLONG, který prý učinkuje celý den, tak snad se to zlepší!!!

nedokážu se taky moc soustředit, mám problém i koukat na filmy (vydržím tak hodinu a pak mi můj mozek začne řešit zase blbosti…)

tak strašně chci věřit, že bude líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
29.3.21 11:50

@salma84 Já beru už roky 150mg na spaní. Musím teda říct, že funguje skvěle, ale mně teda fakt jen na spaní. Na úzkosti a paniky jsem začala brát Cypralex a konečně jsem opravdu v klidu. Doktor mi říkal, že Triticco je fajn, ale na psychické stavy - úzkosti apod. je potřeba výrazně navýšit dávku a to jak pak člověk jak zombík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
6.5.21 12:21

Snižování trittica

Ahojj, je tu prosím někdo, kdo trittico prolong snižoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
6.5.21 13:19
@Luckalaky píše:
Ahojj, je tu prosím někdo, kdo trittico prolong snižoval?

Ahoj, já vysazovala v lednu Trittico 150 mg, protože mi po něm pořád tekla krev z nosu. Psychiatrička mi říkala, ať ubírám třetinku po týdnu, ale já to vysadila rychleji, což ti samozřejmě nedoporučuji, určitě to prober s psychiatrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
6.5.21 15:00

@Lollitka Ahooj, já právě brala 300mg rok, teď jsem začala snižovat, první týden- na střídačku 300mg a 150mg, teď už jedu druhý týden jen 150mg, tak by mě zda právě to není velká dávka, samozřejmě po domluvě s lékařem, akw ráda bych i slyšela jiný názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.23 07:41

Přírodní antidepresiva - https://restilen.cz roky používaný přírodní prostředek, funguje.

Příspěvek upraven 30.07.25 v 09:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
10.2.25 14:43

Obnovuji diskuzi… Trpím už cca 10 let poruchami spánku… No, před lety jsem zabředla u klasických práškách na spaní (Sanval), no, fungovaly, ale po 2 měsících mi bylo jasný, že se jich musím zbavit.. Jak jsem vysadila, bylo to peklo, ale zbavila jsem se jich. Začala jsem zase usínat (s tím jsem neměla nikdy problém), ale vrátilo se mi buzení cca po 2 hodinách a v noci jsem pak hodiny koukala zase do stropu… Ráno, vyřízená atd.. Tak jsem zase tápala, co by mi mohlo se spánkem pomoc… A zkusila jsem ten Melatonin forte, ale jedna ani dvě tablety nefungovaly, tak jsem sáhla po 3 tabletách… Tam jsem měla pocit, že trošku zabírají, ale ty sny, to bylo šílený.. Hodně měsíců, možná i let jsem tedy u toho melatonin zůstala, ale opět jsem se začala v noci budit a došlo to až tak, že měsíc jsem se budila ve 3hod ráno a už nezabrala… Dost psychicky náročný. Když jsem šla před pár dny na preventivní prohlídku, tak jsem to vylíčila doktorce a ta mi napsala tohle Trittico 75mg. Ok, řekla jsem si a vzala si na noc jeden a hurá spala jsem👍, ale druhý den dutá hlava celý den a nepříjemně ucpaný nos (a žádnou virózu jsem neměla), jsem se lekla a řekla si, že tohle asi nebude nic pro mně.. Další asi 3 noci jsem se snažila spát bez ničeho a katastrofa i s usínáním.. Úplně vyřízená, tak jsem si začetla o tom Tritticu, že bývají nežádoucí účinky, ale že časem vymizí… Tak jsem se odhodlala a poslední 2 noci jsem si Trittico zase vzala, spánek mnohem lepší, druhý den i hlava lepší, ale ten ucpaný nos je katastrofa🤦 🤦 jasně, stříknu olynth a hned to pomyne na 12hodin, ale na noc a ráno musím stříkat znovu… A olynth nechci nemůžu stříkat pořád. Rýmy vůbec nemívám a ucpaný nos nesnesu, takže stříkat teď musím… Myslíte, že ten ucpaný nos přejde? Máte s tím někdo zkušenost? Nebo máte/znáte jiný přípravek, který lze upravit spánek bez závislosti na něm?? Děkuju všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí