Třítýdenní miminko málo spinká

Napsat příspěvek
Velikost písma:
266
16.10.15 08:39
@benetka píše:
Podle me jeste spi krasne, odpocivejte pres noc, kdyz spi tolik hodin a pres den holt kojte, mazlete a uspavejte :-).Ja zazila kdyz mala byla vzhuru asi ve 2 tydnech od 12 dopoledne do pulnoci. Masakr, uz jsem byla zrala na blazinec.Do 3 mesicu jsem byla pravidelna divacka televize tak kolem 3rano-opakovali Acko-videla jsem temer vsechny dily. Neznala jsem co je to spat ve dne v noci.Ted male budou v unoru 3 roky a odpoledne ji budim po 3 hodinach, je jak medved v zimnim spanku, asi dohani co zmeskala jako mimino :-)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
16.10.15 08:40
@veronika67 píše:
@RadkazBrna taky mame tritydenni mimco, ze zacatku spala porad, mrla zloutenku, takze jsme budili na kojeni. Jak odeznela, tak najela na rezim v noci ve 12 a ve 4 ji, pres den se hlasi cca po 3-4 hodinach krom. dopoledne, kdy by pila i po hodine. Usina jak kdy, pokud ma jeste hlad neusne. Jinak uz me taky nespi jako na zacatku.Holt uz deticky rostou a chteji objevovat svet ;) pokud prospiva tak bych to neresila. a snazila bych se i vic kojit, um bych taky nekam odlozila ;) a pokud nerve a jen kouka a nespi neznamena to, ze neni spokojeny ;) jen chce asi tvoji spolecnost :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
16.10.15 08:40
@Andelska divka píše:
Asi s tím nepohneš. Taky tě nikdo nepřinutí usnout, když se ti prostě nechce, viď :lol: Já měla obě děti nespavce, když syn spal 20 minut přes den, s mámou jsme pozorovaly, jestli vůbec dýchá, jak nám to bylo divný, dcera to samé. A na to co se dělo v noci radši už ani nechci vzpomínat. Trpělivost, nedá se svítit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
16.10.15 09:34

Holky, děkuji za reakce!
Jinak zavinujeme od porodnice, malý byl hodně neklidný..bílý šum taky používáme.
Zkusím to dneska jinak, nebudu ho nutit tolik spinkat. V noci spal krásně..tak když přes den usne na chvilku, tak to nebudu řešit a kojit budu každé dvě hoďky, aby měl to, co má mít. Pokud teda nebude spinkat. Jinak uspáváme v hacce (houpačka), v postýlce sám plače a zatím nemám to srdce ho tam nechat plakat. Jak usne, tak ho postýlky přendám a spinká.
No uvidíme, je ještě moc maličkej, abych na něm chtěla nějakej režim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.10.15 17:14

Ahoj, jenom v rychlosti sem prejela ocima co psali holky, tak je mozna budu opakovat..
Kazdopadne to spani je normalni, mala (4m) byla tou dobou nekdy vzhuru i cely den.
Ale hlavne, proc hodinu uspavas, vytahni ho a hrajte si, mazlete se, ty bys taky nechtela aby te nekdo uspaval kdyz spat nechces. Dej ho spat az za tu hodinu. V noci je to slozity, my spolu spime v postely a ona proste u prsa zase usne- nauc se kojit v leze a uvivis, ze casem se ti povede usnout driv nez on.

A s otazkou kolik mam mleka se potykam cele kojeni. Doporucuji vahu, jen ta ti pomuze. Zkusila sem nekolik laktacnich poradkyn, jedna pomohla, hlavne mi ale pomohl domperidon.
Dyztak se ozvi (kdybys mela malo mleka), rada poradim.
 Blaza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.10.15 21:24

Pokud by ho bolelo brisko ver, ze bys to poznala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.10.15 21:31

My jsme take meli problem se spanim, ted v 6 mesicich spi dil nez v 6 tydnech… Hlavne hodne trpelivosti, zadny nutrilon, pokud by mel hlad, veř, že by se ozval ;) zkus ho uspavat u prsa, teď když jsou tak malí, to může fakt byt spasením. Nam neskutečně pomohla zavinovačka, takže mohla bys tomu také dat šanci. Jinak musíš se naučit čist znaky unavy, až začne zívat, třit očička a pak další individualní příznaky, a hned když je uvidíš zkus ho uspat, usne rychlejí a jednoduš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
19.10.15 09:08
@ElenaTeo píše:
My jsme take meli problem se spanim, ted v 6 mesicich spi dil nez v 6 tydnech… Hlavne hodne trpelivosti, zadny nutrilon, pokud by mel hlad, veř, že by se ozval ;) zkus ho uspavat u prsa, teď když jsou tak malí, to může fakt byt spasením. Nam neskutečně pomohla zavinovačka, takže mohla bys tomu také dat šanci. Jinak musíš se naučit čist znaky unavy, až začne zívat, třit očička a pak další individualní příznaky, a hned když je uvidíš zkus ho uspat, usne rychlejí a jednoduš.

Upřímně nevím, jak uspat miminko u prsa, když si musí odříhnout..a pokud už u prsa usne, tak když ho přendám do zavinovačky (kterou pochopitelně používám), tak se probere. Já ho i zavinuji do plínky, líp pak usíná..Znaky únavy se číst snažím, ale jak mu pomoct, když nemůže zabrat. Toho nutrilonu mu nedávám vagon..není to jed..nejsem typ matky, která by musela striktně kojit..pro mě je důležitá jeho spokojenost a pokud vidím, že je mlíčka málo, tak mu ho dám.

Ale pozvbudila jsi mě první větou, že může být i líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
19.10.15 09:37
Toho nutrilonu mu nedávám vagon..není to jed..nejsem typ matky, která by musela striktně kojit..
:lol: :lol: :lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna