Tunis 2017

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6594
28.2.17 19:45

My letíme s BlueStyle, a bereme karty a dolary…eura tam asi nefrčí :-D :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.17 20:57

Taky letime s blue style???? ale ted jsemmela na mysli leteckou společnost. Loni jsme letěli do egypta-taky od blue style-ale české aerolinky Travel Servis. S tuniskymi poletíme poprvé..Taky jsem byla spis pro ty dolary, dekuju ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.2.17 21:05
@katkawesela píše:
Mohla bych se ještě zeptat na pár věcí? S jakou letíte společností holky? Případně máte zkušenost s Tunisair? Doslechla jsem se že nabízejí kvalitnější služby než české aerolinky?
Co se týče penež s sebou, je lepší si na recepci vyměnit jejich dináry nebo se „chytáme“ i s eury nebo dolary?
A prozatím poslední dotaz :) (v posledních týdnech nejčastější dotaz našich dětí :lol: ) Jsou na plážích v tusinu mušličky? ;) Děkuji za postřehy a hezký den :kytka:

Leteli jsme s tuniskxmi, a super, mili, vyborny jidlo, letadlo teda stolety, ale doletelo :D muslicky tam jsou. A na recepcich meni dolary nebo eura na ty dinary, eura a dolary kramy neberou mYslim :think: my meli dilary, ale na eura mi prisel trichu lepsi kurz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
3.3.17 12:00
@Salorka píše:
My to řešili už vloni…nakonec jsme Tunis odpískali a letěli na Mallorcu, ale letos už máme zaplacený Tunis…pokud se tam do doby odletu něco stane, měníme destinaci, jinak to necháme…

Ahoooj, to je pech. Premyslite jako my. Loni jsme chteli tunis a vyhral Globales Simar a letos mame zaplaceny Tunis - Monastir. Taky se tam niceho nebojim, mozna jen toho, ze jsme v podobnych zemich nebyli a nevim presne co ocekavat od hotelovyho rezortu a toho „venku“. Jaka bude v ulicich kultura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.3.17 13:57

My byli na Mallorce v Globales Simar ????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
3.3.17 14:00

@Salorka ja si to pletu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.3.17 14:03

Ne…omylem otazníky místo smajlíku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
4.3.17 21:01

A jakto ze jste letos vynechali Fischera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.17 13:12

@slavuska1 moc diky za info :) tak nejspíš vyměníme eura a eura v recepci na dináry..taky mi to přijde nejlepší..Holky a neletíte někdo 7.6.? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
12.3.17 20:21

@Lidulla To je na mě? Jestli jo tak - ceny šílený - vybrali jsme proto BlueStyle, s nimi poprvé, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.17 21:05

Holky prosím, je pravda že Tunisair má vyšší váhový limit zavazadel? Údajně příruční zavazadlo ne 5kg ale 7kg? Nevíte jak je to přesně prosím? A kdo třeba jezdíte častěji, jak teplé je moře kolem Hammametu začátek června? :) Moc děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.17 21:07

@Salorka ..my byli s Blue Stylem několikrát a vždy na 1* :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
14.4.17 21:56

@katkawesela Díky! To mooooc ráda slyším…tedy čtu! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.4.17 22:45

@katkawesela to nevim, ale v zivote mi prirucni nevazili, bezne mivam tak 8-10 kg batoh ;) :oops: a v cervnu netusim, my byli zari/rijen, a bylo teply.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.4.17 16:04

Holiday-village-manar

Létos poprvé s dětmi do Tuniska holiday-village-manar 5* odlet 31.8-7.9 a věřím že jsme vybrali dobře moc se tesime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí