Turistika s kočárky

756
26.2.15 09:34

Turistika s kocarky

Ahoj vsem,
chtela bych zde sbirat tipy na kratke i dlouhe vylety s kocarky. Pokud tedy mate nejakou svou oblibenou trasu, piste a sdilejte.

dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teckaa
26.2.15 09:50

Senza tema… diky za nej…
me by treba zajimalo, zda se da projit cesta od Lucni boudy, pripadne Spindlerovky na Snezku s kocarkem… v lete se timto smerem chystame…
tak snad se nekdo najde…

• Citovat
  • Upravit
24162
26.2.15 10:36

Jediné na co si nyní vzpomenu a absolvovali jsme to s kočárkem je cesta k prameni Vltavy na Šumavě. Pak by se dalo i s kočárkem jet je kolem Modravy. Celkem Šumava mi přišla dobrá. Ale pravda je, že já jsem všude na turistiku spíše chodila s šátkem a dítě v něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
26.2.15 10:49

Trebon je fajn, a i cesta az ke Schwarzenberske hrobce je sjizdna s kocarem a moc prijemna prochazka.
Jiank na hur sjizdny teren jsem pouzivala misto kocaru nositko, s tim se da vsude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.2.15 14:19

@Bezinka83 se starším jsem dala cestu na milešovku a lovoš - byl v golfkách :mrgreen: a fakt se to dalo :lol: Dá se vylézt úplně všude, když člověk chce.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.2.15 14:51

Taky by mě zajímali nějaké tipy na výlety, hlavně abych se nemusela s kočárkem motat mezi auty. My jsme zatím byli v Jizerkách a šli jsme z Bedřichova k přehradě Bedřichov - Černá Nisa a kolem ní po chodníčku (výlet cca. 15 km) a pak výlet podél Berounky ze Srbska do Berouna a zpět (10 km). Ta Třeboň je taky dobrá. Jezdili jsme tam na kole a je tam hodně cestiček kolem rybníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
26.2.15 16:04

@martina.se

teda, tak s Milesovkou pred tebou smekam. Tam jsem byla v zime bez kocaru a teda funela jsem jako lokomotiva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
26.2.15 16:07

Jinak teda krasna trasa je z Kvasic do Kromerize, je tam nova cyklo stezka, uplna rovinka a uz by mela snad byt otevrena i trasa dal z Kvasic az do Otrokovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.2.15 16:08
@Bezinka83 píše:
@martina.seteda, tak s Milesovkou pred tebou smekam. Tam jsem byla v zime bez kocaru a teda funela jsem jako lokomotiva :-)

já byla tehdy se ségrou a se skorošvagrem. Pod milešovkou kluk usnul a my se střídali :mrgreen: to jsem měla ještě takové předpotopní golfky :lol: mazec.. ale mam odtama fotky.. a lidi po cestě na nás koukali jak na cvoky, to je fakt :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
26.2.15 16:14

Kdyz uz jsme u toho, nemate nektera zkusenost s pochodem do Prcic? My sli uz dvakrat, ale ted mame 7 tydnenni holcicku, takze pochod bude v kvetnu, to bude mit 5 mesicu, takze kocarek to jisti. Jen nevim, ktera trasa by sla jit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
26.2.15 18:29

@teckaa Snezku s kocarkem jsem sondovala loni, nakonec nam cesta do Krkonos nevysla. Nejaka temata jsem nasla i tady, zkus pohledat ve vyhledavani. Jestli si dobre pamatuju, tak ze Spindlerovky je nekde velky kus po schodech. Sjizdna by udajne mela byt trasa Pec pod Snezkou - Richtrovy boudy - Vyrovka - Lucni bouda - Obri sedlo - Snezka. Ale vlastni zkusenost s tou trasou nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
26.2.15 18:50

@Bezinka83 Pred 2 lety jsme sli s kocarem detskou trasu z Votic. Malemu tehdy bylo 8 mesicu, jeste se moc nehybal, takze v pohode vydrzel v hluboke korbe, dost toho prospal a pak jsme mu vzali uplne novou hracku, ktera ho taky na dlouho zabavila. Predpokladam, ze pujdete ve dvou dospelych, to pak jde. Nejnarocnejsi je na te trase asi hned zacatek - vyslap na Lysou. Tam si manzel dost maknul. Pak uz cesta relativne sla. Jako nebyl to takovy komfort jako bez deti, ale uzili jsme si to :) Priste bychom s sebou vzali i nejaky provaz, ktery by se dal privazat k predni casti podvozku, aby mohl druhy rodic obcas pohodlneji popotahnout.

Letos uvidime, jak nam to vyjde. Radi bychom se do Prcic podivali, ale tentokrat to asi bude na kocarek a detskou krosnu, tak uvidime, zda si na to troufneme :)

Jo, asi vis, ze za absolvovani detske trasy se od lonska nedava tradicni boticka, ale jakasi specialni trofej. Loni na to dost lidi na internetu nadavalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
26.2.15 18:51
@krokodylka píše:
@teckaa Snezku s kocarkem jsem sondovala loni, nakonec nam cesta do Krkonos nevysla. Nejaka temata jsem nasla i tady, zkus pohledat ve vyhledavani. Jestli si dobre pamatuju, tak ze Spindlerovky je nekde velky kus po schodech. Sjizdna by udajne mela byt trasa Pec pod Snezkou - Richtrovy boudy - Vyrovka - Lucni bouda - Obri sedlo - Snezka. Ale vlastni zkusenost s tou trasou nemam.

diky za info. sla jsem prave v zime trasu Pec p. Snezkou, Vyrovka…az na Lucni a ten obrovsky krpal si pamatuji do dnes. myslela jsem ubytovat se bud na Lucni ci na Spindlerovce a odtud prave vyrazit na nasi nejvyssi horu…

• Citovat
  • Upravit
56294
26.2.15 18:56

S kočárky se dá skoro všude, hlavně je super, že třeba na Šumavě nebo v Krkonoších na rodinky myslí a mají některé trasy vhodné pro kočárky popsané :-)
My teda už chodíme spíš s nosící krosnou, ale s kočárky jsme dali hodně tras po Šumavě.

Co se týče Sněžky, tak z Luční boudy na úpatí Sněžky s terénním kočárkem myslím vcelku v pohodě. Na Sněžku jako takovou tou delší cestou možná taky, nevím :think: My šli s krosnou od Dvorské Boudy přes Výrovku, Luční boudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí