Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A jak jste to tušily? Já mám prostě jen takový vnitřní pocit… Možná si to vsugerovávám, protože bych druhé dítě chtěla, i když to teď nemáme jednoduché, ale to snad nikdo z nás, že… Je fakt, že mě bolí pořád hlava, ale to je možná tím, že v noci moc nespím a moc nepiji… ![]()
U prvního těhotenství jsem si myslela každý cyklus, že se zadařilo, nebo jsem spíš hodně doufala. Od druhýho těhotenství jsem už od styku říkala, že se povedlo (4. cyklus) a bylo to tak. Tak jestli tušení, nebo náhoda
![]()
@BarboraF píše:
A jak jste to tušily? Já mám prostě jen takový vnitřní pocit… Možná si to vsugerovávám, protože bych druhé dítě chtěla, i když to teď nemáme jednoduché, ale to snad nikdo z nás, že… Je fakt, že mě bolí pořád hlava, ale to je možná tím, že v noci moc nespím a moc nepiji…
nevim jak, jsem toi prostě věděla… stejně jako jsem věděla že je to kluk, a teď taky
Se nedá pospsat… to vím a hotovo ![]()
@Naima píše: Ženy se dělí na dvě skupiny, ty, které daný měsíc otěhotněly a ty, které neotěhotněly. Ty první měly zhust správné tušení a ty druhé se prostě sekly. Berte to coby odlehčení
.
A po čerstvé zkušenosti z rodiny, jsou i takové, které otěhotněli a pár měsíců o tom neměli ani páru ![]()
@jalemina No, mě zas rodina říkala, že to bude kluk a nakonec to vážně kluk byl… Sice je hrozně živý, nevydrží ani chvíli sedět a je to po mamince hrozný maminčák, ale jsem za něho ráda…
Já to u prvního tušila proto jme si dělala test, u druhýho taky ale to nevyšlo a ted to bylo zajímavý,2 měsíce jasem měla příznaky že musím být a nic a když jsem je ted neměla a bylo mi to divný tak si říkám ono to nad vyšlo a taky že jo
ale jsme teprv úplně v začátku test vyšel v pondělí 14 DPo
Ja jsem to teda nevedela, ani nedoufala, ale spozdila se mi ms a potrebovala jsem si vzit leky, ktere ale nesmi tehotna. No, bylo to dost prekvapko..
Já jsem to před 12ti lety taky s holkou poznala na sobě. Cítila jsem se prostě jinak. A přesně jak říkáš, test mi to jen potrvdil. Zato teď..
už týden jsem v očekávání po ET a absolutně netušim..
![]()
Ja si delala zest minulej ctvrtek.Je to teda dnes presne tyden co byl negativni.MS nikde, tak az se diky nemoci dostanu ven, tak budu musez asi znova zkusit.
U prvního jsem to tušila dřív než test, protože jsem si měřila teplotu.
U druhýho jsem tomu prostě věřila, že to zrovna vyšlo, povedl se na první měsíc snažení.
Tak to já to věděla hned snad druhý den. Začaly se mi zdát sny o ovulaci a pak o UTZ a že jsem těhotná a navíc mi bylo hned zle. Udělala jsem test ten samozřejmě negativní, ale pořád jsem nevěřila že je to pravda, tak za týden další test a tam už byly //.
a pak už následovalo
období ![]()
Ani u jednoho těhotenství jsem to netušila a oba pozitivní těhotenské testy byly velké překvapení ![]()