Tvořivá dílna
- Fotoalbum (67)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
petipacka píše:
Ahoj holky, hledám nějakou diskuzi o tvoření, tak nakukuju. Já ráda háčkuju a teď mám čerstvé od maminy její starý šicí stroj, tak mám pár pokusů. Děsně mě baví vyrábět něco rukama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Petipacka ty jsou úžasný. Hlavně to šití, tomu já moc neholduji. Stačí mi spravování monterek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
petipacka píše:
Ahoj holky, hledám nějakou diskuzi o tvoření, tak nakukuju. Já ráda háčkuju a teď mám čerstvé od maminy její starý šicí stroj, tak mám pár pokusů. Děsně mě baví vyrábět něco rukama.
Fakt moc pěkné
Mě šití moc nejde, šicí stroj nemám a v ruce mám steky křivé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
isand píše:
tak další můj výtvor
To pletení z toho pedigu je užasný už delší dobu přemejšlím že to skusim ale nemám odvahu s tím začít když nemám skušenosti.je to těšké se to naučit????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeruneckaLupinek píše:
To pletení z toho pedigu je užasný už delší dobu přemejšlím že to skusim ale nemám odvahu s tím začít když nemám skušenosti.je to těšké se to naučit????
Já bych řekla, že není. Fakt to stojí za to to zkusit. Pro uplné začátečníky je dobrá ta knížka, na kterou jsem dávala odkaz na str. 2. Je to tam fakt dobře popsané a zvládne to myslím každý. Autorka té knížky má i e-shop (www.tvorenicko.cz) a určitě ti dobře poradí při nákupu. I na netu je spousta návodů a na www.dama.cz je přímo diskuse o pedigu. Tam jsou moc hodný a poradí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Košík je pěkný
!
Pletení z pedigu je fajn a ty jednoduché věci, jsou opravdu snadné a rychlé. Vlastně ani nevím, proč už jsem skoro čtyři roky nic neupletla, asi se k tomu zase vrátím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten pedig se mi taky moc líbí. A říkte, že to není těžké
? Asi se do toho taky zkusím pustit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky všem, jsem ráda za tuto diskusi. Klidně mrkněte ke mně do blogu, je tam vše co mne baví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
isand píše:eLena F píše:Děkuji
Tak ten je úžasný
Můžu se zeptat? Na kolik takový kousek přijde? Jak drahý je to koníček? Třeba taky začnu…
Děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten košíček vyšel tak na 110,– Nejdražší je pevné dno. Podle kvality se dá pořídit za 35-55,– (já měla to nejdražší). Pedig je za 35-40,– a korálky cca 16,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit