Tvrdá stolice- co pomáhá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27932
19.1.22 07:48
@Anonymní píše:
Prosím hrušky mu dávám často a nepřijde mi že vidím rozdíl. :nevim: Jinak k pití mu dává. Cajik od hippu napije se mi jen během prikrmu jinak nechce ( má prso ) takže cajk vypije za den tak 60ml čaje +kojení ale pocuranych plen má určitě 7.. :nevim:
Jinak u těch švestek já nikde čerstvé teď ne.ohu sehnat to jste kupovali kompot pro takto malá mimca? :nevim: aby mela svestkovou stavu? :nevim:
Jinak lactobacilky se to takle jmenuje :mrgreen: :mrgreen: to jsem nezdrobnila ja :mrgreen: :palec: :palec:

HiPP slivkový nektár som kúpil váľa bežne v Tesco, slivkové výživy sú viac značiek, tie sú snáď v každom obchode. Prípadne slivkovú šťavu predávajú i v lekárni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
19.1.22 07:59

Dávej laktulosu, dočasně a doktorka mě poradila vlákninu je speciální pro děti od 6 měsíců, laktulosa trvá několik dní než zabere. Hlavně nepoužívej rourku, dej glicerinový čípek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11940
19.1.22 19:25
@Anonymní píše:
@Evkad a to jste dávala potad? Nebo se to zlepšilo? :nevim:
Ja jsem koukala že hipp dělá nectar z hrusk, švestek. Ono teď sehnat svetsky je nadlidský ukol jinak bych mu udělala doma odvar.

Nepamatuji si, jak dlouho to dítě dostávalo, měsíc určitě, možná déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.22 17:30

Svestkovy nektar od hippu pomohl. Tak uvidíme dám mu trošku do vody a pije víc tak snad to bude už dobrý. Díky všem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure