Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky koukám na tyčové mixery. Chci nějaký dobrý, který fakt omáčku udělá na jemno. Koukala jsem na tefal, bosh. Nepotřebují k němu nic. Stačí i jen ten tyčák bez příslušenství.
Ja mam Braun, mam k nemu teda spoustu dalsich veci a nemuzu si na nic z toho stezovat.
@Veru1987 Ja jsem vybirala pred rokem podle DTestu, kde vysel nejlepe Kenwood. Jak s tou znackou nemam vubec zkusenosti, tak jsem to riskla a jsem moc spokojena. Mixuje fakt do kremova, hodne vyuzivam XXL nastavec pro mixovani vetsiho mnozstvii v hrnci (treba polevka). Delam s nim v lete i smoothie.
@Ernais mám obyčejný Sencor z pastelové řady a bohatě mi stačí. Taky jsem si myslela jakho extra potřebuju a použiju ho tak jednou za týden, občas ani to ne ![]()
@Hoa Mai píše:
@Veru1987 Ja jsem vybirala pred rokem podle DTestu, kde vysel nejlepe Kenwood. Jak s tou znackou nemam vubec zkusenosti, tak jsem to riskla a jsem moc spokojena. Mixuje fakt do kremova, hodne vyuzivam XXL nastavec pro mixovani vetsiho mnozstvii v hrnci (treba polevka). Delam s nim v lete i smoothie.
Můžu poprosit který typ přesně? děkuji
@Kristyna.Vechtova já ten sencor mám taky, už 6 let
kupovala jsem ho tenkrát, protože byl někde v akci za pár šupů a jsem s ním naprosto spokojená. Ale nemám srovnání, tak bych se třeba divila ![]()
@Jitul.kaaa9 píše:
@Kristyna.Vechtova já ten sencor mám taky, už 6 letkupovala jsem ho tenkrát, protože byl někde v akci za pár šupů a jsem s ním naprosto spokojená. Ale nemám srovnání, tak bych se třeba divila
LEvný za 400 mám taky, ale svíčkovou mi to neudělá uplně do hladka. TO dávám do mixeru. Tak bych ráda nějaký kvalitní tyčový a nemuset špinit celý mixer.
@Kristyna.Vechtova tak ja hodne pouzivam ty doplnky na sekani apod., protoze v tom delam strouhanku, o vikendu jatrove knedlicky, sekam orechy, piskoty apod. Chlap si v tom dela bramboraky a tak,, tycakem sleham slehacku a mixuju polevky a omacky, takze u nas je vytizeny hodne. Nevim jaky je cenovy rozdil mezi obycejnym sencorem a braunem, ale ja jsem se svym mixerem fakt spokojena. Na druhou stranu zase nepouzivam moc rucni mixer, takovy ten slehac, protoze nepecu a tak ho pouzivam tak 2× do mesice na pomazanky a na to mi staci nejaky noname.
@Jitul.kaaa9 taky nemám srovnání, ale na dětský příkrmy a tak to stačí ![]()
@Veru1987 Nevím svíčkovou dělám jednou za uherskej rok a je v pohodě ![]()
@Ernais tak já na strouhanku, ořechy atp používám klasický „velký“ mixer, ale chápu, každá máme jiný využití spotřebičů
ja zase vic peču minimálně jednou týdně, takže šlehač je v zapřáhu, ale zas mám nějakej obyč z Elektry asi do 500,– ![]()
Tyčák mám taky od Kenwoodu, triblade. Je super, miluju jeho nástavec na pyré. A tu spokojenost s pastelovým sencorem nechápu, mixovala jsem s tím jednou u kamarádky a nerozmixoval ani krémovou polévku. Ale mohl to být vadný kus ![]()