Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Veru1987 píše:
LEvný za 400 mám taky, ale svíčkovou mi to neudělá uplně do hladka. TO dávám do mixeru. Tak bych ráda nějaký kvalitní tyčový a nemuset špinit celý mixer.
Ten můj stal 800, tak to je možná jiný… Svíčkovou nebo příkrmy v pohodě rozmixuju dohladka
ořechy dělám v té sekací misce. Strouhanku potrebuju tak 2× za rok, takže tu kupuju ![]()
@Ernais no klasicky mixer je pro mě toto https://www.lidl-shop.cz/…L/p100231318?…
Ja mám tedy jiný ale prostě toto ![]()
@Kristyna.Vechtova jo takhlee. To ma moje mama, ale teda asi ve 30 let stare podobe. Ja potom co koupila ten tycovy mixer s plnou vybavou, tak toto uz ani nepotrebuju
ale jak rikas, kazda jsme zvykla v kuchyni na neco jineho.
@Ernais tak já v tom jednou za čas udělám strouhanku a namelu si ořechy a pak zas leží měsíc ve skříni ![]()
@Ernais píše:
@Kristyna.Vechtova jo takhlee. To ma moje mama, ale teda asi ve 30 let stare podobe. Ja potom co koupila ten tycovy mixer s plnou vybavou, tak toto uz ani nepotrebujuale jak rikas, kazda jsme zvykla v kuchyni na neco jineho.
I brambor na bramboráky v něm uděláš? Mrkev nastrouhá, sýr, cibuli???
@Veru1987 za mě taky Braun, mamka má Bosch (teda tu levnější variantu, ale prostě to neudělá uplně na jemno ani náhodou.
Mám tenhle a je super ![]()
na příkrmy doporučuji s tou sekací nádobkou, tu mám taky, ale už jsem nenašla přesně ten samý, mají ted sadu přímo na příkrmy ![]()
@Veru1987 píše:
I brambor na bramboráky v něm uděláš? Mrkev nastrouhá, sýr, cibuli???
Jo bramboraky normalne, orisky nasekam, strouhanku delam, jatrove knedlicky, proste vsechno, co potrebuji.
Brambory, to ne nenapadlo, to ma jakou formu? Nasekanych orechu asi, ne? A zalezi, jak moc je podrtis
@Kristyna.Vechtova také ho mám už asi 3.rok,možná déle a je perfektní ![]()