Tymiánová mast JUST na nadýmání

40
28.4.13 11:37

Tymiánová mast JUST na nadýmání

Ahoj holky…Máte někdo prosím zkušenosti s tymiánovou mastí od firmy JUST? dostala jsem vzorek pro synečka, kterého trápí nadýmání. Je mu teprve šest týdnů a jelikož nemám k přípravku žádný leták a nic,,, mám strach, aby nebyla nějaká negativní reakce po použití…Mohl by jste mi prosím někdo poradit, jak se užívá a zda již v tomto věku. Velmi děkuji…Přeji krásný den. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9511
28.4.13 11:47

Ta mast je na dýchání né na nadýmání.
Maže se na hrudníček a záda. Nejlépe pod ní namazat nějaký obyčejný krém.
Je dost silná a může podráždit kůži.

Na nadýmání, pokud kojíš, tak musíš ty vysledovat, co z tvé stravy jemu vadí. a ty musíš pít třeba fenykl, nebo odvar z kmínu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
28.4.13 11:52

Ahoj, my pouzivame tymianovou mast pri kasli a zahleneni, mazu tim malym hrudnicek a zada (tam kde jsou plice) a ty vonne silice z toho uvolnuji ucpany nos pri ryme. To ze se to pouziva i na nadymani slysim poprve. Skoda, ze jsem to nevedela driv, mohla jsem to vyzkouset, kdyz se bobci kroutili s prdikama. A pouzivala jsem to cca od dvou mesicu, nemeli zadnou reakci.
Asi nejdriv zkus namazat jen kousicek kuze a kdyz nebude zadna reakce, zkus mu s tim namasirovat cele brisko. Ale jak rikam, slysim to poprve, ze by byla tym.mast i na prdiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
28.4.13 12:00

Holky z naší skupiny ji některé měly a na to bříško si ji hodně chválily. Osobní zkušenost ale nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
28.4.13 12:29

@Karinjo já ji dostala od známé co just dělá a na bříško ji používám. těžko říct, zda k tomu vůbec leták existuje, ale já ji používala asi od dvou měsíců. v šesti týdnech už bych to klidně taky použila. jen bych prvně zkusila namazat malý kousek kůže a sledovat, zda se třeba neobjeví reakce, to se může stát u jakékoli kosmetiky.
nám teda pomáhá, ovšem nevím nakolik je to přípravkem a nakolik masáží (je fajně mastná takže se s ní masíruje moc dobře) :mrgreen:
jo a používám ji maximálně jednou denně, zde se řídím jen svým pocitem, přeci jen je to hodně aromatické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.4.13 12:34

Taky bych to zkusila na kousek kůže, tymián může být silným alergenem. Dcerka se trošku osypává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
28.4.13 12:51

@Anemary taky jsem nevěděla, že se používá na nadýmání, ale třeba tchán ji používal i když měl nateklou nohu protože má dnu a taky mu moc pomohla. je to asi všelék ;)

• Citovat
  • Upravit
9022
28.4.13 13:09

Já bych to klidně zkusila. Doporučuje se dát nejdřív vrstvu něčeho mastného, třeba tělové mlíčko a do toho vetřít slabou vrstvu masti. Já bych to určitě zkusila. Když bylo prtě malé, tak jsem ji ještě neměla, používala jsem Pupíka a ten byl taky dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
28.4.13 13:10

My jsme používali, namazat na bříško :-) velice nám pomohla, k tomu jsem vařila fenyklový čaj s deseti rozdrcenými zrnky anýzu. Samozřejmě přecedit před podáním :-) u nás to přineslo úlevu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
28.4.13 13:53

@xpisk03 Jojo, moje babi si s tim mazala kolena, ale omylem, a taky rikala, ze to pomaha(prehmatla se v lekarnicce) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 23:10

@Karinjo jako poradci mame v Justu porad nejaka skoleni ohledne produktu. Ta mast je opravdu senzacni jak na dychaci cesty, tak na problemy s briskem. Dokonce srazi teplotu! Vyborna pri nemoci je i tymianova koupel. @xpisk03 tchanovi by na nateklou nohu urcite 100% rychleji zabral jalovcovy krem nebo ted je novinka arnikovy, ale jalovec nema chybu, silne prokrvuje a odvodnuje…dokonce je dobry i pri boji s celulitidou - odvadi prebytecnou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 23:12

Jinak aplikace - dat si na ruku trochu kremu jakoby velikosti hrasku, rozmazat to ve vlastnich rukach a pak az aplikovat diteti - metoda cistych rukou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
3.5.13 10:34

@MarketinkaKopretinka on právě doma měl tymiánovou, tak ji zkusil, pak jsem mu dle katalogu doporučila jalovcovou, tak si ji koupil, vyzkoušel a kontatoval, že tymiánová mu pomohla víc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3.5.13 18:57

@xpisk03 mas pravdu, je to individualni, jako je fakt, ze kazdemu sedi neco jineho, ja treba nemam moc rada olej z jedle sibirske a nekdo si ji vychvaluje. Me nesedi ta vune…kdyz ti neco nesedi, tak to ani nemas pouzivat, naopak jestli mu to vyhovovalo, tak super. Ja na ten tymian nedam dopustit…jo a chlap si to dava pod nos, dobre proti chrapani, nejlepe v kombinaci s eucasolem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.16 10:46

Nadýmání

Synovy hodně pomáhal tymijánový krém vřele doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí