Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jí prostě závidíš, co? Je mladá, ať si užívá, pak aspoň jako vdaná nebude po 3 dětem hledat „spřízněnou dušičku“ jako jedna paní ve vedlejší diskusi ![]()
Podle mě jí nudí vážnější fáze vztahu a má ráda jen ty začátky, tu chemii a je prostě „závislá“ na těch počátečních hormonech a zamilovanosti. Proto tak přelétá. Možná, že má v hlavě i ten „ideálně“ pár rodičů, o kterých je třeba přesvědčená, že jsou do sebe zamilovaní od prvního dne do dneška a pak si myslí, že jakmile se vztahu „poleví“ a už to není jako na začátku, tak to není ono a musí jít pryč. Neřešila bych to, je v tomhle nevyzrálá, nezkušená, potřebuje se vybít a pochopit, že ty vztahy nejsou jen o počáteční zamilovanosti, ale že by pak mělo přijít i něco víc. Trochu sice lituji ty kluky, ale holt i kluci jsou takoví ![]()
Neví co chce. Když něco má a je to hezký, brzy jí to zevšední a začne myslet na to jiný hezký, co ztratila, když předchozího odkopla. Tímhle jednáním se ale úplně znemožní. Vztah je záležitost DVOU, to si ona asi neuvědomuje.
@lklk píše:
@ibis co by měla jako závidět? To by mě fakt zajímalo.
No když to musí řešit tady a ne s ní? Tak mě napadla závist.