Úchylné dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
18.10.18 18:53

Zdá se mi to divné, protože nic z toho, co

tu většinově uvádíte, jsme ani my a ani naše děti, včetně širokého okolí, nedělali. Připadá mi nechutné, že se děti hrabou v zadku a očichávají hovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.19 18:16

Tak při téhle diskuzi sem se opravdu nasmala :mrgreen: zakladatelko nesmeju se tě situaci ale tem radám a komentářům :mrgreen: :mrgreen: a určitě ho to přejde zkoumá co může :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.20 16:49

Co s tím dělat ?

Zdravím Vás.. už jsem trochu na nervy a fakt nevíme co dělat. Máme 5 letého syna, a tak měsíc už nám sahá na prsa, zadek, manželovi na přirození. Už milionkrát jsme mu řekli že prostě NE! Vysvětlovali jsme mu důvody proč ne.. teď nám občas začal i čichat mezi nohy.. já to fakt nechápu. Prý se ve školce bavily o sexu ale tohle už mě fakt vytáčí. Párkrát dostal i facku když to bylo jo otravný ale my fakt nevíme co s tím. Přemýšlela jsem o psychologovi. Máte s tím zkušenosti?? :oops:

• Citovat
  • Upravit
9148
12.10.20 16:52
@Anonymní píše:
Zdravím Vás.. už jsem trochu na nervy a fakt nevíme co dělat. Máme 5 letého syna, a tak měsíc už nám sahá na prsa, zadek, manželovi na přirození. Už milionkrát jsme mu řekli že prostě NE! Vysvětlovali jsme mu důvody proč ne.. teď nám občas začal i čichat mezi nohy.. já to fakt nechápu. Prý se ve školce bavily o sexu ale tohle už mě fakt vytáčí. Párkrát dostal i facku když to bylo jo otravný ale my fakt nevíme co s tím. Přemýšlela jsem o psychologovi. Máte s tím zkušenosti?? :oops:

Na neco takovyho uz je dost velkej…trochu autisticky chovani. Jinak je ok vyvojove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.20 16:55
@Tarjei píše:
Na neco takovyho uz je dost velkej…trochu autisticky chovani. Jinak je ok vyvojove?

Právě že on je jinak absolutně v pohodě. Poslouchá, nemá s ničím problém. Zlobí asi jako každé jiné dítě… Jediný co tak je tohle. Bavila jsem se s jednou maminkou a a ta říkala že zase pro změnu byla ve školce na koberečku protože její syn stahuje holkám kalhotky… :lol: jako celkem úsměvný ale když je to takhle dlouho tak je to otravný.

• Citovat
  • Upravit
9148
12.10.20 17:03
@Anonymní píše:
Právě že on je jinak absolutně v pohodě. Poslouchá, nemá s ničím problém. Zlobí asi jako každé jiné dítě… Jediný co tak je tohle. Bavila jsem se s jednou maminkou a a ta říkala že zase pro změnu byla ve školce na koberečku protože její syn stahuje holkám kalhotky… :lol: jako celkem úsměvný ale když je to takhle dlouho tak je to otravný.

Hm tak to bych asi nastavila nejakej trest. V klidu ale dusledne to dodrzet. Sahnes, seberu, zakazu…a co nejmin vyvadet, zadny prudky reakce, asi se mu to libi, ze se zlobite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.20 17:04
@Tarjei píše:
Hm tak to bych asi nastavila nejakej trest. V klidu ale dusledne to dodrzet. Sahnes, seberu, zakazu…a co nejmin vyvadet, zadny prudky reakce, asi se mu to libi, ze se zlobite.

To jsme zkusily také. S tím že jsme pak udělali že i prostě jemu sáhnu mezi nohy. On začne řvát že se mu to nelíbí ale za chvíli jde a udělá to nám…

• Citovat
  • Upravit
9148
12.10.20 17:08
@Anonymní píše:
To jsme zkusily také. S tím že jsme pak udělali že i prostě jemu sáhnu mezi nohy. On začne řvát že se mu to nelíbí ale za chvíli jde a udělá to nám…

No to bych ani nezkousela, pak bude kdovico vykladat ve skolce..a tresty nezabraly? Chce to, co ma fakt rad no..postupne brat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.20 17:10
@Tarjei píše:
No to bych ani nezkousela, pak bude kdovico vykladat ve skolce..a tresty nezabraly? Chce to, co ma fakt rad no..postupne brat.

Vzaly jsme mu jeho oblíbenou hračku.. dva dny s námi nemluvil a udělal to zase.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.20 17:13

Sahání mezi nohy dělá od známé syn, co má LMR, ADHD a další. Taky mu je 5 a už prý ví, že to nemá dělat, ale dělá to dál.
Ptala ses ho, proč to dělá? Dělá to jen vám, nebo i cizím?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.20 17:20
@Anonymní píše:
Sahání mezi nohy dělá od známé syn, co má LMR, ADHD a další. Taky mu je 5 a už prý ví, že to nemá dělat, ale dělá to dál.
Ptala ses ho, proč to dělá? Dělá to jen vám, nebo i cizím?

Dělá to jen nám.

• Citovat
  • Upravit
mackA159
12.10.20 17:22

Já bych sním někam zašla do poradny.. 5ti lety dítě už si plně uvědomuje kam komu sahá, a mělo by vědět kde jsou hranice. Neumím si představit že by mi stejně starý švagr sahal mezi nohy. 8o

• Citovat
  • Upravit
pet p
12.10.20 17:34
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.20 19:03

Myslím, že je naprosto normální :wink: některé děti jsou,,uchylnejší,, některé míň. Jsou to děti! Zkoumají, objevují a zkoušejí své tělo a zajímá je druhé pohlaví.. mezi sourozenci úplně běžné :wink: a taky zlobí vás a zkouší co vydržíte😃 jsou to děti a nehledě na to, že si také všímají co dělají rodiče, že na sebe sáhnou, nebo je slysi, v horším případě vidí 😅 při sexu. A ty si to pak vypráví ve školce a napodobují…asi tak.. takže jen usměrňovat a počítat s tím, že se třeba ozve učitelka ze školky, taky jsem to zažila :wink: a mám úplně normálního syna..

• Citovat
  • Upravit
5986
12.10.20 20:24
@Anonymní píše:

A není něco špatně ve školce? Nejsem puritán, ale s pětiletými dětmi se opravdu o sexu nebavím. Tvoje dítě vás osahává a druhé ze školky stahuje holkám kalhotky. Co dělají další děti? Nepřepískl to s tou sexuální výchovou někdo ve školce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí