Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
holky tento týden byl fakt děs!
Eva a ostatní mladý holky byly fakt frocci… chovaly se důležitě a pomalu jako by jim šedesát bylo!
Evu bych vyhodila hned!
já jsem teda taky takovej blb, že nedokážu kritizovat do očí.. ale nepomlouvám za rohem… jooo říct, nezlob se.. tohle třeba nemám ráda… ale já jsem takový strávník že sním vše!!! fakt
ale rozhodně bych neřekla u stolu mňam výborný a na kameru že to byl hnus… max. bych řekla, že to nebylo třeba to co jsem očekávala…
je dobře že vyhrála Jaruška. já jsem to včera neviděla.. kouknu na to na netu dnes..
je teda fakt síla co někteří dovedou..
nevím nemyslím si, že by štáb žaloval počet bodů…
ale byla to fakt afektovaná kravka.. stačí ty komentáře na iprimě…
minulý týden byly zablokované možnosti napsat komentář… protože ten „tmavší“ občan schytal taky takových nelichotivých jmen… že to zablokovali všem.. ![]()
a kdo to vlastne vyhral tento tyden? Jinak me uz na Prime asi nic neprekvapi. ![]()
ta nejstarší - Jarka…ale byla mi velmi sympatická!!! jak přišla v pondělí…
bohužel měla smůlu na spoluvečeřelky…a
jak už tu psala… Kristy… stydím se chvílemi že jsem z jihu čech. ![]()
Macík74 píše:jak už tu psala… Kristy… stydím se chvílemi že jsem z jihu čech.
No vždyť si to vezmi! Sand třikrát byla v Prostřeno jihočeská parta a pokaždé to byla ostuda, trapas, trapas, ostuda a zase dokolečka!!
![]()
To jsme tady vážně tak vymatlaní? Ani se mi nechce věřit, já mám naštěstí kolem sebe snad normální lidi
![]()
nooo Kristy to jsem říkala,… hned po prvním kole jihočechů..že to byla ostuda.. a po tomto se budu bát říct odkud jsem… ![]()
holky tak dneska jsem si pošmákla…
udělala jsem kuřecí řízek se zeleninou ratatouille
plus jsem teda kvůli malému synkovi dala kopeček rýže politý výpekem z masa.. a bylo to famozní! jen tím, jak jsem dělala poprvé určitě by to chtělo méně oleje.. to jsem neodhadla..
a pak čerstvé bylinky..
![]()
Já na dnešek dělala poprvé v životě guláš s knedlíkem. Výsledek: guláš jsem málo zahustila a měla jsem málo papriky - na chuť to jde, příště to vychytám. Knedlíčky jsme dělala houskové hrnkové a jsou výborný!! ![]()
hrnkové jsem nikdy nedělala.. šup sem s receptem..
já se chystám někdy udělat přímo karlovarský knedlík..
http://www.gurmanka.cz/…l%C3%ADk.jpg
hele a tip do guláše je naprosto bomba přihodit jednu kostku od magi - gulášová šťáva… mají to vychytaný. a je vynikající když jednu vrazíš do guláše dá to jinou chuť a vychytávka - já když připravuju maso lehce ho posypu kořením - Divočina.. taky je to bomba..
![]()
Dík za tip na guláš a tady je hrnový knedlík. Na netu jich jsou mraky, já si vybrala tento:
1 hrnek hrubé mouky
1 hrnek mléka
sůl
2 vejce
2 včerejší rohlíky
1 lžička pr. do peč.
může být něco zeleného
, já dnes nedávala
Smícháme mouku s rohlíkama a solí. Přidáme mléko se žloutkama, promícháme a nakonec vmícháme sních s práškem. Ze 3/4 naplníme sádlem vymazané a moukou vysypané hrnky. Vložíme do horké vody (sahá do poloviny hrnku) a vaříme pod pokličkou 20 minut.
Z tohoto množství jsem měla 16 koleček.
tak jsem koukla na ten páteční díl…
nooooo k Evě… je to kravka! Anička též! protože se chovala ve svých 17 letech jakoby sežrala mozek světa a provařila tak 35 let! ![]()
Eva jak se chopila sklenky vína tak se ožrala… a pak dělala scény.. podle mě byla namazaná! udělat mi to moje 18 letá dcera tak jí po shlédnutí pořadu v TV sfackuju do fialova!!!! taková ostuda!
no snad bude příští týden lepší! ![]()
Ahoj holky, hledám někoho kdo byl v Prostřeno? Sleduji a už dlouho mě zajímá jedna věc, účastníci vždy nakupují v malých obchůdcích nebo v LIDLU a to je ten problém, vím že je Lidl sponzor pořadu, to těm účastníkům dává třeba nějaký poukaz na nákup nebo něco takového? Jde mi totiž o to, proč třeba někdo nenakoupil v Kauflandu, Tescu, Globusu nebo tak? ![]()
Edit: netrápí mě to, jen zajímá ![]()
Příspěvek upraven 25.06.14 v 19:57
Ahoj, nebyla jsem, ale dneska ta paní co vařila, to bylo něco
.
Jinak myslím, že Lidl patří asi „k pravidlům“ hry, aby se splnila reklama na sponzora pořadu.
Přijde mi to, že tam ale nemusíš koupit všechno, jen třeba něco.
@MarkétkaBeruška
no protože si to třeba nakoupili v tom tescu, kaufu, nebo globusu mimo kamery a aby bylo sponzorovi učiněno zadost tak pár drobností v lidlu, asi si zadává reklamu a tím pádem i dobu jak dlouho bude jeho obchod na obrazovce
![]()
Protože je to sponzor pořadu, je to pro něj reklama. A co tě na tom tak trápí?
![]()
@Malaga já to nedokoukala, mě dostalo otevírání okurek zubama a vařič na heslo
![]()
@Ainy píše:
Protože je to sponzor pořadu, je to pro něj reklama. A co tě na tom tak trápí?![]()
mě na tom nic netrápí jen nad tím pořád přemýšlím ![]()