Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Přiznávám, že jsem ani nečetla celou diskuzi… Ta část, co jsem četla odpovídá realitě. Je potřeba alespoň jeden rodič aktivní a většina aspoň ochotná komunikovat. Syn se letos loučil na konci 4. s učitelkou + asistentkou, za mě byly obě skvělé, nadprůměrné přístupem k dětem, výuce i rodičům. Děti jsou skvělý kolektiv, který se podporuje, nikdo není vyčleněný šikanovaný outsider (a to že tam mají, úplně ukázkové cíle šikany), měly spousty aktivit, výletů, projektů… Takže jsem usoudila, že si zaslouží opravdu poděkovat a ocenit a toho ‚aktivniho blbce‘ jsem zastala já. Posbírala fotky ze všech akcí a výletů a škol v přírodě + fotky a vzkazy od jednotlivých dětí (kde mi nepomohli rodiče, zařídil syn přímo s kamarády) a udělala jsem fotoknihu. Rodiči jsem si nechala odsouhlasit, že to zafinancujeme z třídního fondu, a kdo chtel mohl si ji koupit pro sebe (už za svoje). Učitelka i vychovatelka byly zjevně dojaté a kniha se líbila (pro mě náplast za to, že po mnoha a mnoha hodinové práci mi někdo z rodičů řekl, že to je moc podrobné, tedy dlouhé, tedy drahé). Kromě tohohle společného dárku dostaly osobní dárek fakt od všech… Ale když vezmu v potaz, jak většina rodičů reagovala celé 4 roky na podněty učitelky, myslím, že kdybych to neudělala já, společný dárek by nebyl. Každopádně zakladatelko: neber si věci tak osobně nedělej asi falešné domněnky ![]()
Příspěvek upraven 29.06.25 v 02:02
Dobrý den,
za hrubku v názvu se velmi omlouvám. Nemělo by se mi to stát, bohužel stalo se. Děkuji za upozornění, opravila jsem. Věřím, že tento název je ovšem výstižnější než jen Učitelka - dárky.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den
Diana ![]()
@Oriseka píše: Více
Vždyť je to Lucenka alias Snorlaxik, ta má hrocení a rozesrání všech diskusí, kam vleze v nátuře a popisu práce ![]()
@Kelsey1 píše: Více
Reinkarnace Lucenka alias Snorlaxik, to jen takový dovětek k tomu hrocení
@Hanka1 píše: Více
Aha. Tak teď jsem ji taky nepoznala. Další členka justiční sekty
.
@Alpacass píše: Více
Co lžeš Lucenko/Snorlaxiku? Kolik je tvému synovi? Vždyť si o Vás na svém původním profilu i odkaz na blog z Vietnamu a už tenkrát to nebylo žádné malé dítě, tuším že mu je tak kolem 13ti let, takže když ty jsi s ním byla před X lety na mateřské, tak se žádné GDPR ještě neřešilo, to se v ČR začalo řešit cca od roku 2015-2016.
Leda tak, ze bys řešila GDPR ve Vietnamu, kde jsi žila ![]()
A jestli pod novým nickem ze sebe děláš matku malého dítěte, tak tvým stylem diskutování už ses dávno proflákla, tak tu laskavě nelži ![]()
A mimochodem loňskou diskusi, kdy syn nechce jet s rodinou na společnou dovolenou už zakladatelka po roce zas obnovila. Tam jsi loni ještě pod Snorlaxikem řádila jak černá ruka, že jsi za nadávky málem dostala ban. Kluk byl nejdřív rozmazlený spratek, zakladatelka úplně blba, abys z nej nakonec udělala nemilovaného odstrkovaneho chudáčka, tak se tam můžeš jít prezentovat s tvymi názory pod novým nickem ![]()
@Hanka1 wtf? Ty jsi nějaký místní cvik, co si vede o lidech seznamy a ti, když zmizí, tak hledáš novou oběť? Protože jinak nevím, jak si tohle vysvětlit, nejsem žádná Lucka, neznám žádnou Hanu, v Asii jsem nikdy nebyla a děti máme s manželem 2.
Tak určitě!
no novy nick ti nevysel
zkus to znovu a lepe
![]()
@Hanka1 píše: Více
Naprosto zbytečné ![]()
Jen nevím proč má tohle zapotřebí ![]()
Tolik teatrálních odchodů potom, co spadla na úplné dno ( viz např Matt ) a stejně má pořád potřebu se vracet. V reálném životě by jí nikdo takové chování netoleroval ani pět minut, tak si holt musí chodit své frustrace ventilovat sem ![]()
Vlastně je mi jí i líto ![]()
@Náhodný host píše: Více
Souhlasím, že dítě má vychovávat rodina, ale pokud děti ve třídě „brebentí“, tak s tím toho moc ta rodina v tu chvíli neudělá. To je záležitostí učitelky ty děti zaujmout a zajistit, aby nerušily.
@Menton píše: Více
Počkej, stalo se co? Poděkoval jsi coby rodič nebo vyplatil odměnu coby ředitel? ![]()
Lžeš, jsi Lucena. Chceš si to nechat veřejně potvrdit od admina, když už tady Diana je? ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.