Děti přinesly dárky každý za sebe, proč ne jeden společný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8952
29.6.25 14:44
@stinga píše: Více

Nevšimla jsem si. Zaregistrovala jsem ji prvně v pátek, když měla v jiné diskusi tahle osobnost hemzy. Řešila pracovní dobu poslední školní den.
Jsem si akorát řekla, že je závistivá, protivná roura. Podívala jsem se, kdo ji k tomu dává :srdce: :mrgreen:. A víc jsem se danou osobou odmítla zabývat. Už je to jasné. Puzzle zapadají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
29.6.25 14:55
@Kelsey1 píše: Více

jo jo, snaží se hrát na někoho jiného, nejdříve si vymyslela, že je těhotná, pak zas, že má dvě děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alpacass
29.6.25 16:23
@stinga píše: Více

Když má žena 1 dítě, je těhotná a následně porodí, tak pokud nečeká dvojčata, tak má následně dvě děti. A přesně takhle to je v mé rodině.

• Citovat
  • Upravit
8952
29.6.25 16:26

Lucifera nadavala, útočila na obstarožní matky a najednou se vrhla do staršího mateřství? To je ale obrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
29.6.25 16:27
@Fazulina píše: Více

Já jen reagoval na něčí návrh a názor, že by pochvala zaslaná řediteli měla posloužit k získání větších odměn. Uvedl jsem myslím 2 myšlenky, za prvé, že ředitel má ten balík peněz daný a pochvala od rodičů mu ho nezvětší, leda ubere jiné učitelce. Za druhé, obliba u žáků a rodičů má určitě svoji cenu, ale nevypovídá vše o kvalitě učitele. Někdo může učit lépe a je oblíbený méně.

Vůbec jsem tím nechtěl tvrdit, že učit chodí lidi kvůli penězům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
29.6.25 17:05
@Náhodný host píše: Více

Ok, tak to pardon, já to pochopila jinak :kytka:

Samozřejmě takto máš pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.6.25 17:23

Jo jo a navíc ještě expertka na výchovu dětí ve vícečetných rodinách, ona s tím svým jedináčkem :P

• Citovat
  • Upravit
44193
29.6.25 17:30
@Hanka1 píše: Více

To se ale mohlo stát. Dítě odrostlo, ona mohla dospět, vyzrát a změnit preference.
Reinkarnace tohoto nicku nesleduju, je mi to jedno. Ale je ještě ve věku, kdy to pozdní mateřství mohlo přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alpacass
29.6.25 17:31

Možná ta tvoje Lucifera je stará matka, já si tak ve svých 35 letech nepřijdu.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
29.6.25 17:34
@1Pears1 píše: Více

Ona hlavně každou diskusi rozjebe a rozesere, tomu dozrání fakt neříkám. :roll:
Stačila ta páteční, jak se navážela do učitelky nebo druzinarky, ze si dovolí jít v den vysvědčení dřív domů :pocitac: pak v diskusi, kdy kluk chce jet na kole na Balkáně furt dokola omílala finanční gramotnost.

A jak hnusně se tu dřív navážela do matek 40+ tak za to by zasloužila jednu plesknout z každé strany.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
29.6.25 17:35
@Alpacass píše: Více

Nesnaž se trapně mlžit, stejně ses proflákla Luceno. Jo ještě jsem ve výčtu tvých nicku zapomněla na Pitaya1 nebo tak nějak podobně :P

• Citovat
  • Upravit
65122
29.6.25 17:38

co to bylo za diskusi o odchodu domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.6.25 17:39
@vokishka píše: Více

Jo kdybych si tak vzpomněla, něco o dárcích pro učitelky, kdy dát…

• Citovat
  • Upravit
65122
29.6.25 17:42

dík, tu jsem zahlídla, ale nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8952
29.6.25 17:46

Tak možná proto byla nechutná na starší matky, protože jim sama záviděla. Doma měla jedno. A třeba ve skutečnosti chtěla další, ale chybělo k tomu něco - chlap nebo vůbec nešlo otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin