Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@stinga píše: Více
Nevšimla jsem si. Zaregistrovala jsem ji prvně v pátek, když měla v jiné diskusi tahle osobnost hemzy. Řešila pracovní dobu poslední školní den.
Jsem si akorát řekla, že je závistivá, protivná roura. Podívala jsem se, kdo ji k tomu dává
. A víc jsem se danou osobou odmítla zabývat. Už je to jasné. Puzzle zapadají.
@Kelsey1 píše: Více
jo jo, snaží se hrát na někoho jiného, nejdříve si vymyslela, že je těhotná, pak zas, že má dvě děti
@stinga píše: Více
Když má žena 1 dítě, je těhotná a následně porodí, tak pokud nečeká dvojčata, tak má následně dvě děti. A přesně takhle to je v mé rodině.
Lucifera nadavala, útočila na obstarožní matky a najednou se vrhla do staršího mateřství? To je ale obrat.
@Fazulina píše: Více
Já jen reagoval na něčí návrh a názor, že by pochvala zaslaná řediteli měla posloužit k získání větších odměn. Uvedl jsem myslím 2 myšlenky, za prvé, že ředitel má ten balík peněz daný a pochvala od rodičů mu ho nezvětší, leda ubere jiné učitelce. Za druhé, obliba u žáků a rodičů má určitě svoji cenu, ale nevypovídá vše o kvalitě učitele. Někdo může učit lépe a je oblíbený méně.
Vůbec jsem tím nechtěl tvrdit, že učit chodí lidi kvůli penězům.
Jo jo a navíc ještě expertka na výchovu dětí ve vícečetných rodinách, ona s tím svým jedináčkem ![]()
@Hanka1 píše: Více
To se ale mohlo stát. Dítě odrostlo, ona mohla dospět, vyzrát a změnit preference.
Reinkarnace tohoto nicku nesleduju, je mi to jedno. Ale je ještě ve věku, kdy to pozdní mateřství mohlo přijít.
Možná ta tvoje Lucifera je stará matka, já si tak ve svých 35 letech nepřijdu.
@1Pears1 píše: Více
Ona hlavně každou diskusi rozjebe a rozesere, tomu dozrání fakt neříkám. ![]()
Stačila ta páteční, jak se navážela do učitelky nebo druzinarky, ze si dovolí jít v den vysvědčení dřív domů
pak v diskusi, kdy kluk chce jet na kole na Balkáně furt dokola omílala finanční gramotnost.
A jak hnusně se tu dřív navážela do matek 40+ tak za to by zasloužila jednu plesknout z každé strany.
@Alpacass píše: Více
Nesnaž se trapně mlžit, stejně ses proflákla Luceno. Jo ještě jsem ve výčtu tvých nicku zapomněla na Pitaya1 nebo tak nějak podobně ![]()
@vokishka píše: Více
Jo kdybych si tak vzpomněla, něco o dárcích pro učitelky, kdy dát…
@Hanka1 píše: Více
Tak možná proto byla nechutná na starší matky, protože jim sama záviděla. Doma měla jedno. A třeba ve skutečnosti chtěla další, ale chybělo k tomu něco - chlap nebo vůbec nešlo otěhotnět.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.