Děti přinesly dárky každý za sebe, proč ne jeden společný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65139
28.6.25 15:27
@Alpacass píše: Více

vždyt to musíš přijmout. Kdyby někdo nechtěl, nepřijme a není součástí skupiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
28.6.25 15:31
@Anonymní píše: Více

No to já nevím, ale byla to jejich aktivita, většinou jim je 17. Učitelka má kolem 40, teď poslední týden s nimi byla na koupališti, má školkovní díte. Je to poukaz na jeden den, ne na týden. Je jich ve třídě 33, složili se všichni, myslím, že je to stálo míň než burger v mekáči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22463
28.6.25 15:33

To uz nevim. Kdyby nekdo nechtel, tak ho od tamtud urcite vynda. Ale jako ja jsem asi v 10 ruznych skupinach. To maji i ruzne zajmove utvary. To by byl clovek sam proti sobe, aby tam nebyl. Pak o nicem clovek nevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22463
28.6.25 15:34

Hrozne to hrotis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22463
28.6.25 15:42

Neblbni. I ted uz se podepisuje milion papiru na vsechno. Kazdy rok vetsi a vetsi byrokracie na vsech frontach. Za chvilku budem podepisovat i souhlas, ze ucitelka muze memu triletemu diteti utrit zadek na WC. Ja chci informace pekne ve whatsappu, kde si je aktualne prectu a ne nekde tvrdnout hodinu na vyhni u skolky, protoze autobus ma zpozdeni(coz se mi stalo). Ne kazdy ma auto a skolku/skolu 5 minut od baraku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alpacass
28.6.25 15:56
@Oriseka píše: Více

Tak když ti nevadí veřejně dávat své údaje, tak v pořádku. Ale ne všichni to mají stejně jako ty. A ve škole nám učitelka píše přes školní stránky, a do školky dítě půjde až jako předškolák a to jenom možná.

• Citovat
  • Upravit
15493
28.6.25 16:05
@Veveří píše: Více

Nežer to tak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15493
28.6.25 16:10

Víš co … všem se nezavděčíš. ;)

Ale když to tak čtu, tak letos se dávaly dárky naposledy. 8) Děcka se snaží a rypáci budou ještě vymrčovat.
Asi zbytečná snaha. :mrgreen: A pak si můžou stěžovat, že nedostaly nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59391
28.6.25 16:18

Je fakt że vše může vadit a moc se už člověk nezavděčí. Už se automaticky počítá že něco dítě donese a když ne tak je to problém. přitom je to něco navíc, ale učitelky očekávají že dostanou a každým rokem se očekává víc. Navíc co se bude líbit jedné tak jiná bude zklamaná že čekala něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16238
28.6.25 16:30

Rozproudí diskuzi a smaže se, a ze tu těch různých dotazů měla doteď :nevim: Asi neustála odpovědi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
28.6.25 16:56
@Kelsey1 píše: Více

Jsme taky z vesnice, ale sjíždí se děti z okolí. Že školky jich šlo 5, kontakt mám na jednu. Od nas ze vsi jsou ve třídě 4 děti. Kontakt mám na jednu maminku. Ostatní samozřejmě znám, ale nemám jejich telefony. Z dalších vesnic znám jen dvě maminky, na které mám kontakt, protože se holky navštěvují.

No, pokaždé je to jinak. Já si nestěžuju, jen konstatuju :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
28.6.25 16:58

Cha, tak to ani náhodou. U nás si děti musí pamatovat, ne všechno, píšou i do bakalářů, ale spoustu věcí si jen píšou do deníčku… kdo si nenapíše nebo chybí, má smůlu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
28.6.25 17:05
@Kelsey1 píše: Více

Hele, já ti nevím. Já třeba nemám ráda, když me někdo přidává do nějakých skupin na whattsapp. Je to zveřejnění tvého čísla dalším lidem, které ani neznáš.

Takže nevadí, když paní učitelka zveřejní nez souhlasu čísla všech rodičů. Co by tomu asi řekla, kdyby ji každý rodič přidal ještě do nějakých dalších skupin?

Skupina ok, ale souhlasit by měl každý za sebe.

Dceru tepu za to, ze ji spolužáci přidávají do skupin, kde jsou úplně cizí děti… Varuju ji, ať tam neposílá žádné fotky, informace, cokoliv. Protože vůbec neví, kdo v té skupině je.

Navíc pořád chodí to upozornění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
28.6.25 17:07
@vokishka píše: Více

Nedávno me muž přidal do jedné skupiny s už jsem tam byla… Ano, dá se odejít.

Nicméně mě to přijde to samý jako poslat email na všechny rodiče a nedat je do skryté kopie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
28.6.25 17:12
@Oriseka píše: Více

Hele, já to chápu. Jen mě to překvapuje. Spíš slýchám, jak učitelé nedávají svoje telefony, aby je někdo nerušil mimo pracovní dobu, chrání si své soukromí a tak…

Prostě me to překvapilo. Mě by se školní skupina líbila, ale u nás je to mimo mísu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin