Učitelka je jen póvl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
1.1.16 23:45

To se vám tam automaticky zaškrtává anonymita? Nebo jak mi vysvětlíte, že naprosto běžná konverzace, kde není žádný citlivý údaj (názor snad nepovažujete za intimní), nemůže být zveřejněna pod (již tak dost anonymním) nickem :roll:

Abych nebyla OT…syn je v první třídě a nemá učitelku. Má naprostého anděla. První stupeň ale učí i učitelka, která tam nemá co dělat. Učitel a rodič by měli umět spolu komunikovat, protože oběma jde přeci o to, aby dítě získalo alespoň nějaké vědomosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.1.16 23:51
@jakanas píše:
No s manželkou jsme se domluvili že s učitelkama bude komunikovat pouze ona, já jsem na ně vyloženě alergickej :mrgreen:
Já se vždycky tak strašně musím držet když malej přinese nějakej vzkaz v deníčku abych nezačal nadávat. Např vzkaz „donést sklenici“ to by mě jeblo. Takže všichni rodiče volají do školy, jakou, na co, kdy… ona je potom protivná když má 25 hovorů

No tak tenhle ty komunikace, to je katastrofa, třeba ve školce maj 3 p.dele nástěnek na každý výtvarný číčoviny, ŠVP a pak se tam občas mihne vzkaz typu „toto pondělí donést lahev“ a visí to tam 14 dnů. :roll: Tak polovina rodičů se ptá učitelek, které jsou už pak také zpruzelé a další polovina si toho nevšimne :mrgreen: a úči opět zpruzelé, že půlka dětí nemá pomůcku. :roll:
Ale v naší základce jsou úči, co dokonce uměj používat email a dokonce i hromadnej :palec: a děti prý maj i elektronické žákovské. No tak to je pak o něčem jiném. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
1.1.16 23:55

Jo naše třída má taky email. NIKDY NÁM NIKDO NA NĚJ NEODPOVĚDĚL. Asi to chuděra neumí ( nebo na nás s…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
1.1.16 23:56

Du spat, sem se zase naštval jak vzpomenu na školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.1.16 23:57

Tak u nás to máme docela srozumitelně..
Nejdřív v notýsku, a pak je to i na stránkách třídy.. Dokonce mají týdenní předstih co budou dělat, a co budou případně potřebovat…
Takže já si dopředu vyjíždím stránku co budou přístí týden dělat- navíc, a co budou potřebovat..
Třeba teď tam mají po prázdninách ten týden nějakou recitaci, a nějaký výlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
2.1.16 00:14
@jakanas píše:
Já se zeptám jinak. Kolik jste v životě poznali dobrých učitelek?
Já tři ( ta jedna byla sice hodně vulgární, ale spravedlivá a dokázala nadchnout)

No já víc ale taky jsem poznal pořádné slepičky které potřebovaly seřezat zadnici rákoskou. Mé sympatie začaly na schůzce prvňáků kdy nechala hlasovat o nějakých třídních čepičkách a když jí to rodiče kteří na to nemněly neodhlasovaly tak udělala další proslov hlasovalo se znovu. :) no a následoval dotaz a to kolik mají děti dostávat domácích úkolů… doprovázený informací že když ve škole něco nestihnou že to dostanou za domácí úkol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
2.1.16 00:15
@hanka.br. píše:
Kolik let máš odučeno a na jakém stupni?
Pěkně. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
2.1.16 00:25
@Gina108 píše:
Na základce: matikářka, angličtinářka, zeměpisářka, stará učitelka pro první třídu, chemikář/fyzikář a paní družinářka jedna skvělá, 1 s prominutím megak. áva. Jo, byla to výběrová škola. Pak tak 3 na gymplu a pár charizmatických přednášejících bylo na vejšce, ale tam už to není o nějakém učitelství, takže ty nepočítám.

No je zvláštní že na Gymplu to byla taky Fyzikářka a Matikářka, jeden z tělocvikářů byl totální debil, jinak zbytek co nevybočoval. Ale na škole kam chodí děti je na druhém stupni matrikář blb co nenaúčí…, a na prvním stupni naše třídní říká dětem kokotiny jako že slunce působí na zemi větší silou než zemně na slunce… ale snad to bude včas zapomenuto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
2.1.16 00:28

Asi takhle - jsem liberalni rodic, praktikujici nevychovu. Ve chvili, kdy moje dite potka ucitelku jako jsi ty, bude problem. Vychova prikazy a zakazy nefunguje. Je potreba ziskat si pozornost. Kdyz to neumis, bez delat ucetni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
2.1.16 00:34

@MartinKa36 nechci nic rikat, ale Slunce opravdu pusobi na Zemi vetsi silou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
2.1.16 00:37
@marribee píše:
@MartinKa36 nechci nic rikat, ale Slunce opravdu pusobi na Zemi vetsi silou :lol:

Ty jsi studovala a peďaku občanskou nauku?

je to ten růžovej odstavec:)
http://www.ucebnice.krynicky.cz/…ni_zakon.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
2.1.16 00:42

@MartinKa36 ja studovala fyziku, a ne na pedaku :roll:
Zkus si to treba vygooglit, Slunce je vetsi, a ma svou soustavu planet, do ktere patri i Zeme. Zeme nepritahuje Slunce, ale Slunce Zemi a ostatni planety. Ma silnejsi gravitacni pole nez Zeme :) zjednodusene receno.
Ale to sem nepatri. Rikam to uplne normalne, tak to neber jako utok, ale je to opravdu tak :) nevim jak jsi prisla na to, ze to mam z pedaku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
2.1.16 00:43

Kdyz pred synem zminim jmeno jeho pani ucitelky, rozzari se mu ocka a uz uz by jel do skoly. Pred Vanoci lehce onemocnel, takze zustal doma a nestihl tridni rozlucku. Pani ucitelka mu zavolala domu, aby se ho zeptala, jak mu je a poprat mu hezke svatky s ujistenim, ze se na nej po NR moc tesi.
z tohoto telefonatu syn cerpal skoro cele prazdniny.
Takze kdyz se me nekdo zepta, zda maji me deti dobrou ucitelku, odpovim Zeptejte se mych deti. ;)

• Citovat
  • Upravit
23864
2.1.16 00:48

@brko Před takovou Paní Učitelkou se klaním a tiše závidím. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
2.1.16 01:17
@marribee píše:
@MartinKa36 ja studovala fyziku, a ne na pedaku :roll:
Zkus si to treba vygooglit, Slunce je vetsi, a ma svou soustavu planet, do ktere patri i Zeme. Zeme nepritahuje Slunce, ale Slunce Zemi a ostatni planety. Ma silnejsi gravitacni pole nez Zeme :) zjednodusene receno.
Ale to sem nepatri. Rikam to uplne normalne, tak to neber jako utok, ale je to opravdu tak :) nevim jak jsi prisla na to, ze to mam z pedaku :lol:

Vrat diplom, sila kterou působí země na slunce je stejná jako sila kterou působí slunce na zemi. PS zemně je sice menší ale protože je slunce větší tak na slunce působí menší gravitační pole zemně stejnou silou. jako se síla kterou působí slunce na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin