Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@nettie myslím, že to polypy nebudou, začalo to zároveň s teplotami, typická rýma, akorát, že teda až tak moc jsem nikdy dírku ucpanou neměla ![]()
@Anonymní píše:
@nettie myslím, že to polypy nebudou, začalo to zároveň s teplotami, typická rýma, akorát, že teda až tak moc jsem nikdy dírku ucpanou neměla
Mně se ten polyp taky objevil s rýmou. Nenapadlo mě to. Až jsem někde vyčetla radu, že si máš nastříkat Olynth na vatovou tyčinku a strčit to do nosu, že to zaručeně na ucpaný nos pomůže. No a ta tyčinka nešla strčit až úplně dozadu, něco mi tam překáželo, tak mi to došlo. Na orl mi to potvrdili.
No nicmene kdyz JA jsem mela rymu a ucpany noc ktery nereagoval na kaply do nosu typu Olynth, tak to byl tezky zanet dutin:(:(
za me jsou vsechny nosni kapky a spreje na prd
u nas pomaha nosni konvicka se slanou vodou anebo pekne po staru, jak uz tu nekdo psal, nohy do skopku s horkou vodou, ruce az po lokty totez, pres hlavu rucnik a pekne inhalovat.
Já po 3 týdnech žluté rýmy šla k lékaři.. CRP 50, antibiotika (po 5 letech) a je mi hej..A taky jsem si připadala jak idiot, že jdu k lékaři s rýmou..
@Hobitka píše:
Proplachnout nos vincentkou (vybublanou) a na noc k posteli rozriznutou cibuli.
moje cibule frci
@blumen píše:moje cibule frci
Hele, ja ji dokonce znala driv nez Tebe. Ale je to tutovka.
Někdy ,když si člověk neví rady pomůže ledová sprcha na zátylek,to sopel spouští docela spolehlivě.
@nettie A nechala jste si polyp odstranit? Dneska to na mě na orl taky vybalili a hnedka operace a pět dní v nemocnici. Nebo jste si vybrala laser nebo plazmu? A jaké pracoviště?
Mne vzdy pomuze Tymianovy krem, taky mivam nekdy jen jednu dirku nosu ucpanou a to je na zabiti
![]()
@shadowbabe jo, je to fakt k nevydržení ![]()
Tu tymiánivou mast mám doma taky, ale nezkoušela jsem ji na nos, tak třeba příště… nakonec pomohla inhalace nad hrncem ![]()
Ahojte, mám už několik dní totálně ucpaný obě nosní dírky a to tak, že nemohu dýchat ani jednou. Mám už z dýchání pusou vyschlo v krku, tak Vás chci poprosit o nějakou radu co vyzkoušet. Všechno co zde bylo napsaný jsem vyzkoušela, ale marně ![]()
@Alyss1 Olynth, Xylometazolin, Nasivin a jinak čichám lístky rýmovníku v kapesnících. No a babské rady jsem nezkoušela, to je pravda
sázela jsem spíš na nosní spreje, díky