Ucpaný nos - už nevím, co s tím...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.11.18 21:09

@Alyss1 Olynth, Xylometazolin, Nasivin a jinak čichám lístky rýmovníku v kapesnících. No a babské rady jsem nezkoušela, to je pravda :think: sázela jsem spíš na nosní spreje, díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.18 21:13

@nettie myslím, že to polypy nebudou, začalo to zároveň s teplotami, typická rýma, akorát, že teda až tak moc jsem nikdy dírku ucpanou neměla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5601
5.11.18 21:36
@Anonymní píše:
@nettie myslím, že to polypy nebudou, začalo to zároveň s teplotami, typická rýma, akorát, že teda až tak moc jsem nikdy dírku ucpanou neměla :nevim:

Mně se ten polyp taky objevil s rýmou. Nenapadlo mě to. Až jsem někde vyčetla radu, že si máš nastříkat Olynth na vatovou tyčinku a strčit to do nosu, že to zaručeně na ucpaný nos pomůže. No a ta tyčinka nešla strčit až úplně dozadu, něco mi tam překáželo, tak mi to došlo. Na orl mi to potvrdili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
5.11.18 21:38

No nicmene kdyz JA jsem mela rymu a ucpany noc ktery nereagoval na kaply do nosu typu Olynth, tak to byl tezky zanet dutin:(:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
5.11.18 21:45

za me jsou vsechny nosni kapky a spreje na prd :nevim: u nas pomaha nosni konvicka se slanou vodou anebo pekne po staru, jak uz tu nekdo psal, nohy do skopku s horkou vodou, ruce az po lokty totez, pres hlavu rucnik a pekne inhalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17006
5.11.18 21:54

Já po 3 týdnech žluté rýmy šla k lékaři.. CRP 50, antibiotika (po 5 letech) a je mi hej..A taky jsem si připadala jak idiot, že jdu k lékaři s rýmou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
5.11.18 21:57
@Hobitka píše:
Proplachnout nos vincentkou (vybublanou) a na noc k posteli rozriznutou cibuli.

:mrgreen: moje cibule frci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.18 22:03

@nettie @Alyss1 Tak teď jste mě ale obě vyděsily 8o 8o :)

• Citovat
  • Upravit
31030
5.11.18 22:24
@blumen píše: :mrgreen: moje cibule frci

Hele, ja ji dokonce znala driv nez Tebe. Ale je to tutovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
5.11.18 22:40

@Hobitka jo, to je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
6.11.18 07:17

Někdy ,když si člověk neví rady pomůže ledová sprcha na zátylek,to sopel spouští docela spolehlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
7.11.18 18:51

@nettie A nechala jste si polyp odstranit? Dneska to na mě na orl taky vybalili a hnedka operace a pět dní v nemocnici. Nebo jste si vybrala laser nebo plazmu? A jaké pracoviště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.11.18 21:50

Mne vzdy pomuze Tymianovy krem, taky mivam nekdy jen jednu dirku nosu ucpanou a to je na zabiti :lol: :think:

• Citovat
  • Upravit
544
8.11.18 21:56

@shadowbabe jo, je to fakt k nevydržení :?
Tu tymiánivou mast mám doma taky, ale nezkoušela jsem ji na nos, tak třeba příště… nakonec pomohla inhalace nad hrncem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemna27
7.3.23 21:29

Prosím o radu

Ahojte, mám už několik dní totálně ucpaný obě nosní dírky a to tak, že nemohu dýchat ani jednou. Mám už z dýchání pusou vyschlo v krku, tak Vás chci poprosit o nějakou radu co vyzkoušet. Všechno co zde bylo napsaný jsem vyzkoušela, ale marně :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex